Okej..?

Låg ute och solade idag. Hade solskydd 25, så jag brände mig i alla fall inte. Men så ligger man och svettas och har sig i två timmar. Jag känner mig riktigt ofräsch när jag traskar ner från solplatsen och ska gå hem för att duscha. Tar fem minuter.

Blir lite osäker när det står ett helt gäng män (allt från 25-30år?)  och ockuperar ingången. Jag får traska runt hela armadan och inser då att det är grannens (de som bor under oss) vänner som hjälper dem att flytta. De reagerar när jag kommer lufsandes mot dörren "åh kolla där!" "hej!" och "hur är läget?" och massa annat. Jag ler fånigt och säger hej tillbaka och försöker skynda mig in så fort som möjligt. När jag börjar traska upp för trappan kommer några upp efter av naturliga skäl. Sedan säger den ene "jag skulle ju tagit över din lägenhet om jag hade vetat att det bodde såna brudar här". Grannen säger "du får väl ta o flytta in här då." "Ja, det ska jag", svarar han.

WHAT?! Haha, dagens märkligaste händelse. Det var inte vad jag hade förväntat mig. Smickrad kanske men väldigt akward...!

Har haft ont i magen större delen av dagen. Känt mig helt yr och febrig. Hoppas på bättre dagar! Kanske det är värmen som slår ut mig?



Hur som helst. Passade Saga häromdagen. Det gick fint-fint! Trots att jag en hel underbar flock av syskonbarn så är jag väl ingen specialist direkt på barn. Frågade en mormor på lekplatsen, lite okynnigt om jag satte Saga rätt i gungan eller hur vilket håll är rätt?





Rätt håll eller?


Grymme-Robin är grym med barn! ;) Tur för mig det!




Robins gamla mobil var mer intressant än tv:n...


Cya next time!


Kommentarer
Veronica

Robin är sannerligen pappamaterial ;)

2011-06-07 @ 17:45:38
URL: http://ingetstoppaross.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0