Walk walk fashion baby work it!

Höstens färger tränger in överallt i affärer och i naturen :) Försöker hitta det perfekta höströda plagget i år, förhoppningsvis en lite längre tröja att ha till leggins. Men har inte funnit ett sådant plagg ännu så vi får väl se...

+ Här är lite höstinspo från mig:


GRÖNA VIBBAR

Skjorta - Gina Tricot, Boots - Din Sko, Väska - Accent, Kjol - H&M, shorts - Zara


Gult och Kamel:

Gul kavaj m. pudlar, H&M, Senapsgul tröja med svarta knappar - Vero Moda, Gulbeige tröja - Gina Tricot, Stövlar och kamelfärgad tröja - H&M


Rost & Murriga färger


Halsduk, kofta och tröja - Gina Tricot, Spetstopp - H&M


Svart, Grått & mix:

Allt från Gina Tricot


Möblerat om i
Skohyllan:




Lite mixat från min klädstång:



Fullt redo för hösten, minsann!

Rock the hell outta here!

Jobbade igår, sen när jag slutade vid åtta tog jag bussen direkt in till stan och hamnade hemma hos Ellen vid kvart i nio. Gjorde vid oss, vilket tog en jäkla tid MEN vi hann in på Grand med gratisbiljetten och fick gratis cider eller öl (fast Ellen fick min eftersom jag inte dricker). Det var skitkul. Träffade Sanne & Björn där med. Vet inte hur många det var som kom fram och sa att jag påminde om Pulp Fiction ^^ Det var trevligt! Sedan när vi skulle vandra hemåt träffade jag en gammal klasskompis från högstadiet (har inte sett varandra på sju år) och Ellen stötte på en kille som visade sig ha gått i 9:an på Högstadiet där jag och min gamla klasskompis gick. Vilket sammanträffande!

Mycket dans, mycket snack, mycket folk => perfekt!

 

It was really... A crazy night! Och nu ska jag jobba igen! Peace out!

Hasselnöt!

LCHF-maten går det asbra med. Jag lagar mat nästan varje dag och tar med mig till praktiken. Alla är ofta nyfikna på det jag har med mig och det är kul för då får jag chans att berätta lite om maten. Ofta är folk intresserade, men lite kritiska och det är bra. Man ska vara kritisk, men även öppen för nya grejer. I veckan har vi ätit Ratatouille med fläskkarrér och tsatsiki, spenatsoppa med ägg, het-falsk-pastagratäng (dvs ingen pasta) ... smaskens!

Sitter och tuggar lite hasselnötter. När jag blir sugen på att tugga på något så funkar det bra att äta några hasselnötter. Gott och mättande.


Nu har sommarkollektionerna börjat visas runtom i världen. Det ser inte särskilt intressant ut, men Burberry har kommit med mycket fina kläder, liksom Ida Sjöstedt. Ska börja sätta mig ner och kolla igenom alla bilder... vet ju hur lång tid det tog för mig att gå igenom alla höstbilder... Men vad gör man inte för modets skull!

 

Mulberry hade också mycket fint!

 

Lite INSPO för hösten:

 

 

Skola imorgon... kommer kännas märkligt. Man börjar vänja sig vid praktiken nu och de människor som är där. Sayonara!

Supernatural


Först tyckte jag denna serie var urdum. Hade sett några random-avsnitt på tv och bläddrat vidare. Tyckte inte det var särskilt bra. Men nu när vi har sett säsong efter säsong så faller man in i ett beroende. Visst, alla avsnitt är inte kanon, men de flesta är bra. Särskilt nu när de har med Misha Collins som Castiel. Och han är inte helt fel att sitta och titta på. Nu känns det som det är en trio: Dean, Sam och Castiel. Må han vara kvar länge, länge!

Misha Collins


Så har ni chansen - se alla säsonger! De är riktigt bra tillsammans! Det roliga med serien är att det är vissa avsnitt som är väldigt speciellt gjorda för att göra allt lite skojfriskt. Och det funkar faktiskt!


Nu ska jag fixa lite inför imorgon. Ska jobba. Sen blir det utgång! Sayonara!

You're Gonna Go Far, Kid

- Offspring

Har längtat så efter att en viss kollektion skulle dyka upp på H&M's hemsida. Vilket den gjorde. MEN. Den klänning jag hade siktat på SÄLJS givetvis bara i UTVALDA affärer. MAH! Blir så jäkla irriterad. Allt annat kan de sälja, men just den, självklart inte. Jag har inte tid att springa omkring i affärer, hade de bara lagt ut den med så hade saken varit klar... suck!






Detta pajade dagen liksom... även om jag hittade lite annat fint...




bilder: H&M.se


Sjukt trött. Praktiken börjar 11 idag och varar till 19.

You wish!

LCHF:

Noll inspiration idag. Åt resterna av soppan till lunch med två ägg. Kom hem, astrött efter lite spring på stan efter praktikens slut. Så när jag kom hem orkade jag inte laga något utan åt en gammal kotlett ^^ Haha, jag måste verkligen börja träna igen. Tänkte köpa ett F&S-kort imorgon då jag är ledig. Kom igen fettet, flyt!

Allt annat:

Jag gillar att gå runt i grå ögon. Funderar ju på att bleka håret ... vill ju gärna ha det som Abbey Lee; det är så snyggt. Nu menar jag inte platinablont, utan mer mörkblont. What say you? Passar jag i gråa ögon?







& så säger vi hej till mina Burberry-fuskisar. Supervarma, de är fodrade i HELA skon. Kommer värma sjukt bra i vinter och med sådan grov gummisula kan ingen störta! Från Asos.com. Ni tycker säkert att det låter som jag ljuger, men jag lovar att detta är de sista skorna jag kommer köpa detta året! Har nog allt jag behöver nu... och ja, lite till... :)






Hämtade ut paket och jag köpte min Emma-väska. Det finns inget som är typiskt Emma (vad jag vet) men den där väskan tillhörde mig. Här är lite inspobild med nya och gamla saker till hösten att bära!

Scafs, svarta- & bruna handskar, mörkbrun väska - Lindex, skärp - Second hand, rosa ring - H&M, Skor och väska - Asos.com, Nitarmband - present från vän, svart pälskrage - gammal från H&M, nagellack gömt i svarta pälsen - Mavala: Marron Glacé

 

H&M SMASK:

 


Sängdax!

 

TDF

LCHF:

Ingen bild men gjort spenatssoppa med ägg idag! Yum!


ANNAT:

Såhär går det när man är våldsam i duschen... Fanskapet gick av...




Craving!! I really like you...




från: Shopbop











Jag - fredagskvällen:











I WILL LUV U UNTIL I DIE. PRöMESSE.




Extremt nöjd över mina grönbruna boots.

Hittade en efterlängtad liten väska att ha att springa omkring i stan med, jag har letat efter en sådan sedan min svarta fina Clark från Irland blev snodd i våras. Det har liksom inte klickat med väskor jag sett, men när jag var  en snabbrunda i stan idag så förstod jag att det var den väskan jag skulle ha. Skulle köpt den om jag inte lyckats glömma min plånbok hemma så det får bli köp imorgon istället.

Funderar på att träna på F&S ikväll... måste komma igång snart...
Sayonara!

The Pretender

Okej, jag vet att det är ett jäkla tjat om skor från min sida... OCH JAG SKULLE INTE HA GÅTT IN TILL DINSKO IDAG!! Fan!

Jag måste ha dem här. Det är tyvärr så. Och jag borde verkligen inte.

 

Såå snygga... mina verkligen extrema drömskor som funkar till vintern!! Matchar till att jue! MAH!

 

LCHF:

Jag känner mig riktigt stolt över mig själv. Det går bra med maten nu. Skönt. Inget sug efter bullar (och det bakas en hel del såna på praktiken) eller pasta eller potatis eller nått sånt. Kroppen mår så himla bra, det är otroligt. Ätit lite mörk choklad (70%) med citron idag. Den var inte särskilt god. Ska nog ta hallon nästa gång. Funderar på att göra mandelvåfflor nästa helg... får se hur det blir med det. Lite knepigt att mala mandlar!

R.B var riktigt gullig idag, medan jag stormade vilt på stan, var han hemma och gjorde kyckling med ostsås och chilikrydda m. créme fraiche till oss och en hel bunke sallad som var till mig. Så kärt. Det var mycket mumsigt!

 

Finns så mkt jag vill ha just nu. Tröjor, jackor, smycken.. men jag har lagt av med smycken för tillfället. Använder de så sällan ändå så... Dock såg jag ett jättefint halsband på Indiska idag:

bild: indiska.se

 

Röd väska...

 

Monsterskor från Acne... hade aldrig vågat traska omkring i de här!

bild: nelly.se

 

Jag letar även för en perfekt höstväska och trodde jag hittat den på LaRedoute, men de lägger ju aldrig upp den så ... Sett så många väskor men de känns inte rätt. Väska... where are thou?

Suffication-act

LCHF:
Blev inget bloggande igår. Kom hem fem, hämtade ut H&M-paket, kom hem. Tvangs laga massa mat. Gjorde två stora köttfärslimpor (s k Gitzans schweizerfärs) á 500 gram fläskfärs. I med 1 lök, 1 pkt stekt klippt bacon, 2 ägg, 2 dl grädde, 4 dl riven ost & kryddor och salt av valfri sort. In i ugnen 200 grader i ca 1 timme. Pensla med krossad tomat och lite soja ca tio minuter innan den är klar i ugnen. Smaskens!

Därefter gjorde jag Falsk Het Pastagratäng, ett recept jag hittat på www.56kilo.se. Hon hade massa gott den där bloggerskan när det begav sig med LCHF. ANLEDNINGEN till att den heter falsk är just för att man skippar pastan såklart! 500 g blandfärs steks med hackad lök tills det är färdigstekt, i med massa vitkål och stek en stund tills vitkålen blivit glansig, häll i kryddor efter smak och 3 vitlöksklyftor och häll därefter i 2 dl créme fraiche blandad med chiliflakes och paprikapulver. Jag stänger av värmen så fort jag hällt i crémen annars brukar det svettas bort fort, vilket är synd. Häll allt i en form, strössla valfri mängd ost över och kör in i ugnen på 250 grader i ca 10 minuter. Jag älskar denna rätt! Så god, så mättande... helt knasigt fantastisk!

- båda bilder visar Gitzans schweizfärs.

 

 

Idag fick jag även hem Décleor's Nutridivine för ansikte - hoppas den räddar min torra hy. Jag får så torr ansiktshy på hösten. Det märks direkt när hösten närmar sig för då fnasar ansiktet. Måste sluta pilla också, jag ser ut som WWII. Sönderbombad.

 

Modehysteria:

 

-No.21: älskar vissa delar av kollektionen. Riktigt snyggt!

 

INSPO:

 

Hade egentligen flera egna bilder men hittar inte kameraladdaren.... Vart nu den blivit av. Nej, nu blir det ett avsnitt supernatural och därefter en god natts sömn!

Bye Bye Applepie!

 

Translate this!

Nu kommer dagarna verkligen inte räcka till! Jag praktisera 8 timmar varje dag, inte alls vad jag är van vid! Det gick dock bra idag (drömde också om att det skulle gå bra) och jag tycker jättebra om personalen, särskilt min handledare! Det här är folk som brinner för andra människor.

LCHF:
Idag blev det ägg&bacon till frukost. Jag förstår inte vad det är som har hänt. Jag ÄLSKADE verkligen den frukosten. Så gott. Men nu så fick jag verkligen trycka mig i det imorse =/ Hm... kan det kanske vara att jag inte vant mig vid saltet än? Jag höll mig rätt mätt på det. Min handledare tyckte det var dags att käka vid tolv, och eftersom jag inte ville knepa tog jag fram min stora karréstek med svampsås och broccolimos. Höll mig mätt på det tills klockan var kring halv sju.

Lavade fram sex stora lövbiffar som jag stekte med senap och ost. Därefter hällde jag grädde i stekpannan och kokade fram en gräddsås med svag smak av senap och smält ost. Till det fick det blir broccoli. Glömde ta bilder på den färdiga rätten - så här får ni halvvägsbilden!





Funderar på att göra falsk het pastagratäng imorgon. Man gör allt förutom pastan (tar vitkål istället. SÅ GOTT!)


4/9

Tog inga bilder, men hade en jättekul födelsedagshelg. Veronica&Peter; Sanne&Björn var på besök. Fick en superfin kruka med murgröna av V&P. Av S&B fick jag ett snyggt nitarmand i trä och nagellack med murrig snygg höstfärg. Det blev tårta och därefter lekar där vi tjejer vann 3 av 4 grenar!! På söndagen kom Robin föräldrar samt lillebror och hälsade på. Mycket trevigt. Min helg var fulländad och perfekt avslut på en lugn era.


!!!!FINN ETT FEL!!!! (förutom att jag ser sleten ut som fan!)



INSPO:

- snälla ge mig den!






-grönt är skönt! Väskan desto mer!!






-rå och fin



- kanske fin på?


Hade inte varit helt fel att vinna några hundra tusen just nu... :D


H&M o DinSko

 

 

Väskorna är grymt snygga!

 

Snygga boots eller vad?!

 

Nu ska jag plugga lite, måste hinna läsa lite mer inför praktiken :) Adios!

 

B'day

Beyoncé fyller år idag, och det gör jag också. 4 september är en riktigt bra dag!

Robin (som ofta sover länge om morgnarna) gick upp vid åtta (vi lade oss vid ett inatt) när jag halvsov. Han smög iväg till köket, tog ut tårtan som han hade gömt (!) i kylskåpet, tände ett ljus och väckte mig med ett bedårande "Ja må hon leva". Så underbart, jag har nog inte blåst ljus sen jag var tio eller något! Jag fick en plattång, fyra trisslotter och ett födelsedagskort samt ett födelsedagskort från svärföräldrarna och Robins bröder och respektive. Det var en av de gulligaste morgnarna på länge.

Nu står tårtan orörd i kylskåpet igen och väntar på besök ^^

Robin sover igen. Jag funderar på att ta en hitchhike in till stan och bara njuta av den lilla ledighet jag har kvar innan praktiken.

& som vanlig är jag ute och modesurfar som vanligt på morgnarna och här är lite spännande saker. Jag vill så gärna ha dessa skorna. Någon som har 1000 kr över? :)








Påminner om de från Burberrys men typ 20 000 kr billigare!








Nä, nu ska jag äta något och sen blir det besök på stan! Au revoir!

Like a virus, we're consuming our host

Klipp klipp! Nöjd? JA! Särskilt nu när jag kan ha diadem utan att känna mig extremt flickig. Detta blir mer en snygg accessoar till mitt hår. En nackdel med kort hår är att man inte kan göra så mycket med det, men tja, får man gå runt och se bra ut hela tiden är ju det ett plus hehe! Färgade inte håret... får fundera på vad jag ska göra med den saken...









Nu ska jag bara fixa grå linser sen så! Robin köpte en plattång till mig födelsedagspresent - vilket var nödvändigt eftersom jag måste platta håret längst ner så det inte står åt alla håll och kanter. Här är lite vad jag tog på mig idag. Bytte skorna från DinSko. Jättenöjd med de jag har nu, de kommer definitivt användas i höst!







Nej, nu är jag banne mig hungrig! Ska försöka göra någon kotlett med broccolimos och sås :) Caio!

Bye bye hair!

Jahapp! Då ska jag klippa mig imorgon, till det fashionabla priset av 200 kr på Klipp&Kryll! Brukar klippa mig på Ateljé håret men frisörskan jag brukar gå till kunde jag inte få tid hos förrän om två veckor och jag vill gärna fixa till mig nu innan praktiken börjar så ingen blir förvirrad, allra minst familjerna man utreder/behandlar.

Borde vara nöjd med mitt hår, men jag har börjat ogilla långt hår allt mer och mer, på mig såväl som på andra och skulle gärna se att fler klipper av sig håret *asg* för många hade varit otroligt vackra i det. Jag är så trött på långt hår bara, det bara hänger och ser mest tråkigt ut.

Eftersom jag inte vill vara för extrem så låter jag sidorna vara ifred. Annars har jag ju varit sugen på att klippa upp det på ena sidan, men det blir nog för mycket tuff över det för att jag ska kunna känna mig bekväm i det på praktiken.

Så, det ska få bli en Abbey Lee Kershaw! Lugg + axellångt. Jag har lite slitet kvar från blekningen så det kommer bli skönt att få bort det! Dessutom har Abbey likadan haka som mig så om hon passar i den frisyren så chansar jag på att jag kommer passa i den. Efter att jag har klippt mig kommer jag förmodligen att tona det en aning brunare så jag får lite höstfeelings.










bild


bild

RSS 2.0