Gotta go

Fick ett överraskat samtal från sambon så vi ska iväg nu. Precis när jag tänkte lägga över lite bilder. Så här kommer lite snabbt.

Dagens:







Älskar min halsduk. Förmodligen höstens bästa köp + reptiltunikan jag köpte på Vero Moda. Vilket kap! Love it! Kände mig trés chic på stan idag när jag skulle hämta min rockring från Casall. Urgrym, har prövat den i max 3 minuter som är rekommenderat. Ska rocka med den varje dag. Så blev det lite med bollen också, sit up och sånt.

Ha en fin kväll!

/E

Mått

Kunde inte vänta till imorgon! Behövde mäta mig idag. Imorgon är det 4 veckor på CK-kuren. Igår åt jag 2 mealbars - behövde verkligen äta något kände jag efter handledarutbildningen. Gillar Nötbaren från Naturdiet (åt till middag), köpte även coco choclate (kvällsmat) men mådde riktigt illa efteråt på kvällen. Vet inte om det var för att magen fick för mycket "hård" mat att processa men idag är det bättre.

Gick bra att passa de små barnen med, de somnade bums efter att vi lagt dem. Jag och Robin funkar bra som ett team med barn - det blir så lugnt och mysigt. Kom hem sent och somnade på soffan.



Imorse fick jag för mitt att pröva mina röda byxor från Lindex (stl 36) och my god! Jag kom i dem helt och hållet, inget som klämde, inget som bullade över. Jag kunde röra mig fritt i dem som vilka byxor som helst. Därför ville jag mäta mig. Ja, där är lite förändringar sedan 24/10 (måndags).


Lookie, lookie:

2011 10-okt 24-okt 30-okt
Midjemått 86 82 79
Smalast på midja 73 68 67,5
bröstkorg 73 69 68
överarmar 29 28 27
höfter 95 91 87
stuss 104 101,5 100
lår 61 58 57,5
vader 36 35,5 35
runt knäna 36 35
anklarna 21 21
armbåge 23 23
handled 14,5 14
hals 30 29,5
bystmått 87 87
över brösten 82 79

Har sagt det flera gånger innan - jag måste verkligen börja träna! Sedan jag har funnit många sidor där duktiga människor lyckats byta från CK till LCHF utan viktuppgång. Men då gäller det att jag äter ca 500kcal om dagen med LCHF. Det vill säga enbart kött och fisk i små portioner. Det ska jag nog fixa. Nu vill jag lämna drickandet, även om det hade varit kul att pressa ner till 55kg (antar att jag väger mellan 59-60kg nu). Jag har sammanlagt gått ner 49 cm fett över hela kroppen! Det känns ganska bra! Snart är jag där jag var 2009:



Ja just det, färgade håret igår. Blev en aning för mörkt... Men jag hoppas det ljusar upp sig, gjorde ju så när jag tog den ljusare varianten.

Nu ska jag snart ta en promenad...!

Sucess & combi

Imorgon är det fredag. Går i skolan till tolv. Sedan är det helg och jag kommer cykla in till stan och införskaffa mig en Casall rockring för att rocka fram lite muskler.



På lördag ska jag och sambon först och främst gå på handledarutbildning (yeay!! tror jag skriver in mig då också så är det gjort och jag kan få böckerna) och därefter på kvällen ska vi passa syrrans barn. Tre små vildingar som jag och min sambo ska "ta över" i några timmar. Ska bli kul att lägga dem själva och allt som sker däromkring!


Sedan när syrran och hennes man kommer hem igen sticker jag ut på dansäventyr. Har inte varit ute på riktigt länge. Vet inte hur längesen det var. Evigheter sedan. Så nu tar jag och rustar upp och drar ut, äntligen! Ska nog passa på att färga håret innan vi sticker till syrran. Mörk mahogny, köpte den för flera veckor sedan men har inte kommit tillskott. Vill ha burgundy-hår. Så vackert.


På söndagen blir det plugg. Vi ska iofs inte redovisa förrän om en månad, men det hade varit skönt att vara helt klar med förberedelserna och allt vad det innebär. På måndag. På måndag. Då har det gått 4 veckor sedan jag började på CK. Idag är jag nästan helt tokigt galen över att inte få äta kvällsmat. Sambon var ju helsjysst som gjorde toastmackor. Grrr....! Sitter och äter chips gör han också! Jag får nöja mig med att lukta från påsen. Fast det är inte chips jag vill ha. Jag vill ha MAT!


Kycklinglevergryta.... Mmm!

Så om jag vågar ska jag introducera kvällsmat eller middag fr.o.m tisdag eller onsdag. Jag vill gärna passera 4veckorsgränsen först. Börjar med att introducera lite kyckling i samband med kvällsmaten och nästa dag trappar man upp med grönsaker till. Så ska jag köra på det i två veckor (kombi-kur som det så briljant heter). Vill gärna hinna göra detta för sambon är sugen på att äta middag ute nästa vecka. Hade inte varit helt fel faktiskt! Annars får jag se om jag orkar köra en vecka till så att jag börjar kombinera 8/11. Får se, får se. Och så massa träning. Måste verkligen komma igång!

Sedan blir det stenhård LCHF. Jag ska pröva att undvika mjölkprodukter de första veckorna. Jag kommer att äta ost, smör, alla sorters kött och så grönsaker. Sedan får jag se hur magen reagerar om jag tillsätter créme fraiche och grädde. Min största fråga är ju: vad att äta till frukost? Fil är ju uteslutet. Ägg och bacon... lite tröttande. Annars får det bli stekta lövbiffar, det är ganska gott kallt med lite ost och senap i mitten. Oh well... Allt löser sig! Är så glad nu, kommer i mina jeans och magen börjar se smal ut. Ska satsa extra på att träna ben och armar, de behöver en rejäl omkörning.


2009 mars

Nej, mycket text. Ha en skön kväll så får vi se när jag uppdaterar nästa gång!

Ciao!

Spanish Gold & Plumpie

Fick en guldig tröja från GinaTricot idag. Den är väldigt mäktigt måste jag säga, men det är ett kap, verkligen. Skulle gärna vilja skaffa den svarta också, men jag får lugna mig och vänta lite. Har nog handlat för vad jag ska hela November haha!











Cya!

PlumPunch

Helt galen i plommonlila, vinrött, aubergine och bourgogne... Så vackra nyanser! Blev behäftad av Lisa's stora cluch från Monki. I den perfekta färgen. Så jag beställde hem den. Och idag anlände den, i samma stund som parfymen från D&G. Love it!





Imorgon ska jag klippa till luggen, den börjar bli rätt lång nu. Växer fortare än vad man vill. Vi ska även fira sambons bror som fyller år, och innan dess hade jag tänkt hinna plugga och träna.

Frågetecknet som står kvar i skohyllan är stövlar med knälångt skaft. Nu har jag lårhögt, men jag vill ha ett par som är lägre. Asos stiliga boots står för inspirationen, och även om det är fint med äkta skinn så måste jag avstå från denna dyra men ack så underbara stövel.



Vill också ha denna fina kombination av blommor och grace från H&M:


[carolinesmode.com]

Många tycker den påminner om Celines Resort-kollektion. Jag håller med. 399kr för byxorna och 499 för kavajen. Den finns även med i senaste nr:et av ELLE. Delicious!

Sist men inte minst... suktar efter denna klänning. Så vacker. Även om vintern är på tur så kan jag inte låta bli att titta på den. Sommarcitron.


Adios!

3 veckor!

Ja, egentligen går det tre veckor imorgon, men det var egentligen idag jag började för tre veckor sedan (även  om jag fuskade en sista gång med lite toast på kvällen).

Inte förrän nu börjar ruljansen på vikten att lossna. Jag ser stora resultat sedan jag mätte mig första gången i augusti.

2011 08-aug
Midjemått 88,5
Smalast på midja 74
bröstkorg 75
överarmar 29,5
höfter 96
stuss 107
lår 63
vader 36

2011 08-aug 24-okt
Midjemått 88,5 82 (-6,5)
Smalast på midja 74 68 (-6)
bröstkorg (under brösten)
75 69 (-6)
överarmar 29,5 28 (-1,5)
höfter 96 91 (-5)
stuss 107 101,5(-5,5)
lår 63 58 (-5 cm)
vader 36 35,5 (0,5)


Så... Sedan augusti har det hänt en del. Jag har sammanlagt gått ner 36 cm! Sedan jag mätte mig i början av CK den 10 oktober, har det hänt en del. Här är min lilla måttdocka! Måtten jämförs med de första mått jag tog den 10 oktober. Jag började med CK den 3:e oktober.



Idag ska jag ta en ordentligt powerwalk! Kanske sticka iväg till gymmet och träna magen. Men inget bestämt. Kanske tränar på min balkong istället. Har saknat Bodyrock en hel del! Hoppas allt är bra med er också!

Sayo!

Blue nails & golden dreams

Igår var jag på H&M och köpte hem ett blått nagellack. Har suktat efter det länge och igår fann jag äntligen det! Härligt och bra pris som vanligt. Fick lite gulliga kommentarer för det i skolan. Dessuotm träffade jag en kompis som jag inte längre går samma kurs som tittade på mig och sa "Men gud vad du har blivit slimmad!" Fan, hon är verkligen en guldklimp! Det förgyllde hela dagen och när jag kom hem började jag genast prova mina "smalisjeans". Ja, jag är nästan där. Fan va snabbt det här går alltså. 2,5 vecka har bara flugit förbi och det börjar märkas ordentligt i kläderna. Låren är väl där allt går söligast, kärlekshandtagen har försvunnit oförskämt bra! Brösten är kvar.. *suck* de verkar aldrig vilja försvinna haha. Nästa vecka ska jag verkligen satsa på att träna. Och så har ytterligare en vecka förflutit och då har det gått fyra veckor. Fyra veckor! Jag älskar tiden helt plötsligt!


Längsen jag lade upp något på mig så här kommer det:







Vit tröja, nagellack - H&M, ring - Bikbok, Bälte - Ginatricot, Stövlar - Dinsko (rea)

Har blivit mer och mer guldig av mig. Silver duger inte längre, det ska vara guld! Gillar den stickade tröjan, så mysig!


Nu blir det mer plugg och sedan ska jag förhoppningsvis ta en promenad ikväll med mina nya gympadojjor! Härligt!



Längtar jättemycket efter att skaffa husdjur också... Jag älskar verkligen min sambo men det är ett stort minus att han är allergiker. Tror inte han älskar djur så mycket att han vill offra sig för en katt. Men men, jag vill inte ge honom astma heller. Ändå klämmer han av med kommentarer som "vi se till att barnen vänjer sig vid pälsdjur så de inte blir allergiska" ... hur tänker han då? Oh well... Vi får väl helt enkelt se. Flyttar man till hus kanske det underlättar ifall man ha utekatt.

Hasta la vista!

Obsession!

Mycket på gång. Priorinen har nu anlänt, så nu jäklar ska mina bryn växa. Jag ska snart ta tag i övningskörningstillståndet och få iväg mig och sambon på intruktionskurs på 3 timmar någon helg. Därefter är det hälosintyg och synundersökning som gäller och sedan kan vi köra! Längtar enormt och hoppas att det blir av snart. Vill inte övningsköra när det snöar.

Var ju hos Jossans föräldrar i helgen och red barbacka på deras ganska bastanta häst. När Jossan skulle rida igen blev hästen ostabil och trampade mig på foten. Mindre skönt. Har nog aldrig haft blåmärke på fötterna innan, haha.



Nu har det gått ca 2,5 vecka sedan jag började på CK. Det går bra. Gör mat till sambon och luktar på den ljuvliga maten, men jag rör inget. Känns skönt att vara så pass stark att jag orkar stå emot. Jag orkar bara inte göra om denna resa igen - så nu gör jag den ordentligt! Har köpt ett set med drycker så jag ska orka dricka i ca 1,5 vecka till. Sen får vi se vad jag gör. Förhoppningsvis orkar jag lite till. Och liite till. Tänker på min vän Hannele som varit så duktig. Hon har gått ner över 50kg men det har varit under 1 år ungefär. Vilken styrka!

Fick ett paket från H&M igår! Ah, älskar mina nya "dykar"-brallor. Materialet är lite dykaraktig och jag finner det väldigt chic. Kan matchas med det mesta. Rea dessutom och det tackar vi inte nej till, eller hur? Köpte dem i svart, btw.



Fick med hem annat smått och gott. Hälften returneras som vanligt. Jag måste vara utan tvekan-nöjd, annars åker det tillbaka. Fick ju hem två strapless Wonderbra's från Uppercut.se men det ena paret i 65G var bara så förlitet att det också fick åka tillbaka, vi snackar om 500kr liksom. Det andra paret får dock stanna, tror omkretsen spelar in lite hur brösten sitter. 70G helt okej. Att lägga på minnet när det gäller strapless.



Köpte också en fin clutch på Accent. Kunde inte låta bli. Hade dessutom 50kr tillgodo.




Har renast ut lite hemma på kläder. Ska lägga ut lite på Tradera och en hel hög går till UFF-låda. Har tagit fram alla mina stickade kläder så nu väntar jag på den riktiga kylan men med tålamod. Tycker hösten har varit fin hitintills. Lite regniga dagar men inte i överflöd. Sol och prasslande löv i olika färger är fantasigripande. Jag sugs med in i det. Vackert.

Det enda som fattas nu är min parfym som förhoppningsvis ska anlända vilken dag som helst nu. L'imperatrice från D&G. Magisk doft. Kom nu!




Längtar till fredag - då kommer Veronica och vi drar en runda till Ekohallen. Blir förmodligen grymt som vanligt. Får laga god mat till henne och Robin! Annars är det jobb som hägrar i helgen. Funderar på att dra ut på lördag. Väldigt sugen, men sällskapet är väl största frågetecknet. Oh well! To be continued...

Lite inspo innan vi avslutar:









Adios!

Going strong...

Nu har jag precis passerat två veckor CK. Min enda tanke är, jag borde verkligen röra på mig mer! Sitter alldeles för mycket stilla. Tror att jag inte kommer ha några problem att köra CK i två veckor till. Det går ju så fort. Här är resultaten för denna vecka. Återkommer nästa vecka med nya mått.



Vaderna håller sig oförändrade, nästan likaså lår och armar. Mer promenader var det ja!
---

H&M har fått in mer nytt på hemsidan. Ah, det är ju bara så fint! Vill gärna ha ett par bruna fejkskinnsbyxor... Men, jag har bestämt mig för att inte köpa några nya byxor förrän jag är säker på att jag stannar på den idealvikt jag har. DVS när jag kommer i "smalisjeansen". Då vet jag ungefär vart jag ligger.



Adios!

Priorin

Nu har jag beställt Priorin i hopp om att det ska få mina ögonbryn att växa till sig. När min syster var på besök för några veckor sedan blev jag helt chockad över hennes ögonbryn. Från början: vi har typ samma problem. Dvs inga ögonbryn  i princip. Stråna växer bara fram till en viss gräns och de är tunna och ljusa. Men nu hade hon grövre växt där både hon och jag haft som sämst. Hon hade ögonbryn! Vad har hänt? undrade jag ju givetvis. Priorin, svarade syrran. Wow.

Det måste testas! Håller tummarna. För syrran tog det inte så lång tid att se det på själva brynen eftersom deras framväxt syns tydligare och kvickare än håret på ditt huvud. Jag ser fram emot mer ögonbryn och ett finare hår. Cross my fingers!

Det ska även fungera på kvinnor som har mycket håravfall pga stress eller andra omständigheter. Ca 400 kr för 90 kapslar. Vid svåra fall av håravfall bör man ta två kapslar på morgonen och en på kvällen. Vet inte riktigt hur jag ska börja eftersom jag inte lider av just den typen av problem. Får väl höra mer med syrran ;-) Wish me luck liksom!



Snart blir det Tollarp och promenad och eventuellt hästridning (jippi!!!! älskar att få sitta på en hästrygg!) med Jossan och Jeanette. Sedan blir det filmmys (utan mysmaten dock... shakes it is! Har klarar mig så himla bra att jag är asnöjd över min prestation). Imorgon kommer the one and only Sanne hit för lite catch-up och häng. Kanske en promenad.



Intriguemenow - I just adore her!

Känner mig mycket nöjd med tillvaron för tillfället. Blir en underbar helg och underbar vecka framöver. Can't wait!

The boots

Några som ville se stövlarna så på begäran lägger jag ut dem här. De har precis genomgått skoputs så de är extra shiny och svarta. Kanske lite svårt att se hur långt upp de går. Håll till godo ;-)








Det är ca 6 cm klack vilket är utmärkt för att ändå få lite höjd. Ja, jag tycker de är fantastiska! Har dock insett att jag också behöver ett par stövlar som är lägre och lite vidare ;-) Så jakten fortsätter!

Ha en skön helg!

Lite galen, men det är ok.

Blev väldigt sugen på lårhöga skinnstövlar idag när jag gick på stan. Av en slump hamnade jag på Dinsko och kollade efter stövlar med klack. Jag gillar verkligen inte helt platta stövlar, särskilt inte när man är kort som jag. Kollade lite i REA-facket och plötsligt fann jag dem. Oh, mon dieu! Det var fantastiskt att pröva dem, gå runt i dem. Att det var mer än halva priset var ju ett stort plus i övertygelsekanten. Jag köpte dem. Ska bära dem med långa jackor! Åh, kan knappt bärga mig. Vill också ha ett par höga, spetsiga pumps men måste snåla nu på pengarna. Ska försöka sälja av lite på Tradera så man får en slant till.

Finns inte mycket mer att förtälja. Skolan rullar på. CK-kuren går alldeles utmärkt, känns som jag skulle kunna kämpa med detta i flera veckor framåt så jag kör på den tanken.

Och så lite inspo såhär i höstdagarna....


(asos)







(unknown)




(zara)


(asos)


Trevlig torsdagkväll & fredag!

Ren kur i 2 månader!

Jahapp, då var vi här igen med Cambridge och deras ökända svältdiet. Ändå väljer jag att gå på kur igen. Nu har det gått 1 vecka och 2 dagar sedan jag startade. Har läst lite olika bloggar och gamla CK-trådar på forum för att peppa upp mig. Jag har inte tränat/promenerat en enda gång sedan jag började med kuren. Har precis köpt ett par fina pumadojjor i goretex så jag ska minsann snart ut och promenera.



Tänkte försöka träna zumba en gång i veckan på F&S också. Det skadar inte, det är ju kul! Och så tränar jag upp mina pengar eftersom jag betalar 200kr/mån till F&S fram till januari. Lika bra att jobba för pengarna.

Hur som helst. Har bestämt mig att dricka ck ren kur så länge jag bara orkar. Helst i två månader. Det är åtta veckor. Det ska väl inte vara så svårt. Snart är oktober över, sen ska vi bara förbi november och en tentamensdag. Puh, det här fixar vi! Har även hittat en bra modell över mina mått så kan man se över tid hur det ser ut. Här är "hon" iaf :-)


Så nu håller jag tummarna. Efter detta blir det lchf, vilket är lagom att börja med till julen då det blir massor av skinka, köttbullar och lax! Mmm...!!!

VERSACE's VERY BEST FOR H&M AD

Jaha, då har lite fler bilder släppts angående H&Ms collaboration med Versace! Jag gillar nog vad jag ser, men frågan är om det räcker att titta än att köpa? Det jag känner mest intresse för är egentligen ett par skor i smak som kvinnan i de cerica kläderna bär.










Idag är fjärde dagen på VLCD. Känns ganska bra. Lite trött emellanåt, men det är inte så konstigt. Idag blev alla i min kurs dessutom godkända så nu är moment 1 över! Dags att tanka nya krafter inför nästa delmoment!

Och med detta sätter jag punkt för veckan. Blir jobb och nästa vecka kanske det dyker upp fler inlägg. Cya!

Danmark - okunnigt stat, eller?

Blev ganska upprörd när jag läste en artikel i lördagens Kristianstadsblad (2011-10-01). Länkad här. Danmark har infört en så kallad "fettskatt" vilket innebär är att en "genomsnittlig familj med två barn ökar kostnaderna för mat med cirka 1000 kr om de fortsätter att handla lika mycket fett som tidigare."

LCHF:are överdriver sällan sin fettkonsumtion, du äter ju tills du är mätt.

Men skatt på smör osv? Vad tusan ska det vara bra för? Jag är så glad att det inte är Sverige, vi måste vara klokare här. Det Danmark gör... det är så ofattbart korkat?! Har de inte förstått att man BÖR äta så nära ursprungsingredienserna som möjligt?

I en vanlig bytta smör hittar du enbart kärnad grädde. Grädde => mjölk. I margarin får du alla möjliga konstiga tillsatser som kan göra dig sjuk. Och det är ju helt sjukt att få människor att välja det senare (och mycket sämre!) alternativet än äkta vara. Varför? Det är så konstigt!

Om Danmark hade haft lite mer vett innanför så skulle de ha höjt skatterna på allt godis, allt med chips, alla kakor, alla pajer, alla "snabbmatspaket", allt som har med extremt mycket kolhydrater att göra. Det är ju det som gör oss sjuka, inte fettet. Att vi blir sjuka när vi äter fett kombinerat med kolhydrater, det är det som får människor feta och sjuka. Men det har Danmark missat. Istället får den som vill leva hälsosamt (och då menar jag givetvis inte bara LCHF. Att äta en "husmanskost" med riktigt smör är helt ok om det nu är så) betala priset och de som förväntas tynga sjukvårdskonstnaderna går i princip fria... Är inte det lite ... omvänd strategi?

Och jag är överlycklig att Kolumnisten som skrivit om fettskatten också att "den danska metoden att komma till rätta med övervikten är fel." Amen to that!

Nu i dessa tider när jag haft lite... matbekymmer så hade det varit ganska stoppande om allt "snask" hade kostat dubbelt. Då hade du tänkt dig för innan du hade köpt det. Men å andra sidan vittnar det om dålig karaktär. Vilket jag lider av just nu.

Men, ingen sorg för idag tar jag tag i det med lite extremare metoder. Tänker se hur mycket jag orkar på en månad. LCHF får ta över om en månad från och med nu. CK, here we go.
RSS 2.0