Helg.

Och vi skall på kalas idag. Åker till Trelleborg för att fira syrrans två barn. Nästa hela familjen ska dit, mysigt!
 
Färgade håret igår, blev lite mörkare utan röda toner. Blev ganska bra, lillsyrran undrade om jag hade klippt mig. Sambon såg ingen skillnad (typiskt killar?). Hittat min nya "musa" när det gäller hår, tidigare har det ju varit Abby Lee Kershaw när det begav sig och hon hade ljusbrunt kortklippt hår. Nu har det Kate King som gäller. Frisyren är så vacker!
 
 
Det går fortfarande bra med Slanka. Mindre än två veckor kvar. Jag kommer i alla mina byxor och en blus som satt jäklar tight runt armarna har slappat till sig rejält. Mina smalisjeans är helt ok på mina ben, men liiite till sen är jag där jag var i våras. Och må Belsebub ta mig om jag inte sköter mig snyggt den här gången. Jag funderar på att kombinera under vecka tre, alltså att jag äter shakes morgon, middag och kväll och på kvällen så äter jag även 100 g kött i några dagar, sedan fyller jag på med grönt. Kommer försöka köra mycket lax och kyckling. Sedan kommer jag väl sakta men säkert byta ut shakes mot mat, inga jäkla mealbars, de pajar allt.
 
Har varit fuktansvärt sugen på pölse under hela tiden, det är så gott. Tyvärr fyllt med massa skit. Synd.
 
Har också laddat upp med massa LCHF-inspo, och snart skall 56kilo.se komma ut med en egen kokbok (!) vilket jag längtar efter. Hon verkar ha mycket bra recept, ska köpa den direkt när den kommer ut.
 
Och idag kan jag väl fira med att jag inte ätit Pågens kanelgifflar på exakt 1 år. Nytt uppdrag: sluta äta ben&jerrys choclate fudge, den har blivit lika beroendeframkallande och innehåller väl också ca 1000kcal/burk (450 g). De som känner mig vet att jag äter tills jag stupar. Lika bra att strunta i det då.
 
Nä, får väl ta en promenad med syrran nu, sen blir det att fixa till sig och så åker vi iväg. Trelleborg... så fin plats.
 
Trevlig helg.

vecka 2

Sådär ja, nu har två veckor gått!
 
12-sep 20-sep 27-sep
85 82 80,5
71 69 67
70 68 68
28 28 27
91 87,5 86
102 100.5 99
60 58,5 57,5
36 35,5 35,5
36 35,5 35
21 21 21
23,5 23 23
14,5 14,5 14,5
31 30 30
87 85 84,5
80 79,5 77,5
 

Jag tror jag gick ner fortare sist eftersom jag arbetade häcken av mig på mitt gamla jobb, där man måste röra mycket på sig. Nu sitter jag still ca 6 timmar om dagen. Weii... Och jag har inget höjbart bord!! Så det går sakta men säkert. Bukfettet tar också lång tid på sig att smälta bort. Jag ska gå mer promenader helt enkelt.
 
Tänk er! Jag har redan kommit halvvägs. Två veckor till sen så! Kommer köra en femte vecka, mest för övergångens skull. Nu skall jag jäklar klara av att hålla detta också.
 
Sitter och läser på Moniques blogg, hon kör LCHF med ketontester, dvs att hon försöker minimera varje kolhydrat till max. Så hon äter i princip: kött/fisk, smör, kokosfett och lite grönsaker till. Så lite grädde som mycket. Jag tänker att om jag satsar på att träna 3 ggr/veckan så borde jag klara av att äta nötter, mjölkprodukter m.m.
 
Drömmer varje natt om att jag fuskar, haha! Det är ganska härligt, för när man vaknar så vet man att man inte har det men man har fått njuta lite av "maten".
 
På tal om annat, jag och sambon har satt igång och börjat spara till hus nu och det går ganska bra. Jag försöker verkligen att sluta handla en massa hela tiden. Går sådär, men hey, vi har iaf börjat spara så nu kör vi!

1 week

Jaha, en vecka har gått. Känner att det hänt lite med kroppen, vilket även måttbandet uppvisar. Känns bra. Bara 23 veckor kvar!
 
  2012  
2011 12-sep 20-sep
Midjemått 85 82
Smalast på midja 71 69
bröstkorg 70 68
överarmar 28 28
höfter 91 87,5
stuss 102 100.5
lår 60 58,5
vader 36
35,5
 
 
Gina Tricot skall förresten lansera skokolletion (!). Ser jag verkligen fram emot!
 
 
 
 
Har tränat 1 gång varje vecka. Nästa vecka är det dags att öka träningen med ett pass till. Ska dock träna lugnt nu medan jag kör Slanka. Önskar att jag började med Slanka tidigare men velade som fanken fram och tillbaka med att fortsätta stenhårt med LCHF. Men det funkar bara inte, jag har inte karatär att inte fuska - fattar det inte? Eller jo, det gör jag iofs men varför kan jag inte stå emot?

Hey ho - let's go!

Idag kom äntligen mitt paket från Slanka! 4 veckors pulver!! Jag har mätt mig då jag var nyfiken på hur många cm jag är ifrån när jag startade den 10 oktober samt den 23 januari. Jag ligger ganska bra till. Jag har inte gått upp så att jag väger lika mycket eller mer sedan jag startade 10 oktober, men jag ligger inte jättemycket under heller.
 
Peppar som fanken!! Nu kör vi! ;-)

One more time.

Okay! Nu sadlar jag om igen för att köra lite VLCD de kommande fyra veckorna. Känns skönt, jag har sett fram emot detta hela sommaren. Struntade först i det för att jag ville pröva att gå ner i vikt genom att äta lchf. Men i sommar har en hel del snedsteg gjorts och det skär i mig när jag försöker få på mig mina byxor. Har i princip slängt alla de gamla brallorna och jag har dåligt tålamod nu.
 
Kommer köra Slankas produkter denna gång eftersom de är billigare och ska tydligen vara godare än CK, och jag drack CK för sakens skull (inte för att det var särskilt... gott...). Håller tummarna för att det smakar bra. Beställde för fyra veckor, so here we go.
 


 
Var dessutom på Åhléns för att införskaffa mig lite kläder till träningen. Jag vill ha ett lager av träningskläder, så att man kan träna utan att tänka "nä, allt ligger ju i tvätten." Hittade ett par riktigt fina och sköna gympabrallor och två toppar. Nu har jag ju dessutom mina fina gympadojjor! Så imorgon blir det ett riktigt fuegopass på F&S och jag kommer känna mig smoking! Eftersom jag inte har några drycker hemma alls (för de drack sambon upp) får jag leva på gamla nutrilettpåsar tills det att min beställning kommer. Alt. att jag köper ca 6 påsar CK för att hålla ut till dess.
 
Det positiva med detta är också att jag slipper spendera orosminuter inför "vad ska man äta idag?", göra omeletten inför morgondagen, behöva laga mat när man kommer hem... Och då hinner jag lägga tid på annat, så som att ta mitt körkort och träna. Ska studera riktigt noga inför upptrappningen vad jag skall äta och träna på att göra veckoköp som håller veckan igenom.
 
Om jag pallar mer efter fyra veckor och inte är helt 100 nöjd med viktnedgången ska jag försöka köra lite till. Tror inte jag kommer mäta mig denna gången, jag vill inte ens veta mina nuvarande cm! Så allt sånt lägger vi på hyllan. Man känner det ganska bra i kläderna, trust me.
 
Oh well, imorgon it is!

RSS 2.0