Heavy Metal Lover

- Lady Gaga

Såg en jacka på en tjej alldeles precis. Från H&M?! Vart tusan hittar jag den? Mah! Förhoppningsvis i svart färg...!

Paus.

Sakta kommer livet tillbaka

Ja, snart är vi färdiga med uppsatsen. Känns som en tung börda snart kan lyfta, bara för att sedan återvända med stormsteg när vi ska sätta oss ner och läsa igenom flera andra uppsatser. Snart är detta över och jag längtar. Känner mig fullkomligt utmattad i huvudet.

Ja. Det finns inte så mycket mer att säga. Hoppas jag hinner träffa fler i familjen och av mina vänner nu när den allra tuffaste biten är över. Ska boka in så många som möjligt och frossa i socialt umgänge!

Men nu, lite inspobilder!

Grymt snygg outfit av Hanna. Enkel men ändå snygg.

Ah, hade inte så mycket lust för det ändå... På återsende!

Judas

Som jag längtat efter idag. Längtat efter Lady Gaga's nya album Born This Way. Dessvärre blev det en besvikelse. Jag vet inte om det är för att jag är van vid hennes popigare låtar, men det faller mig inte i smaken. Born This Way, Judas, Scheibe, Americano och Heavy Metal Love är några av de få som någorlunda har lyckats få mig att nicka instämmande att "ja, det duger" men inte mer.

Jag gillade dock inte Judas från början och idag är jag överförtjust i den även om den inte är riktigt Lady Gaga. Fast vad vet jag? Vad är Gaga egentligen?Däremot har jag funnit en skiva som tilltalar mig ordentligt. Var och såg Pirates 4:an häromdagen och behövde såklart Soundtracket eftersom jag har de övriga tre. Det är ett udda album jämför med de andra, därför att en del av låtarna är så kallade "remixer" av olika DJ's, vilket jag finner märkligt. Men jag gillar det. Särskilt Guilty of Being Innocent of Being Jack Sparrow (Remixed by DJ Earworm) och Angelica (Grant Us Peace Remix) (Remixed by Ki:Theory). De väcker skrivarlust i mig och det är det jag behöver just nu!

Har varit extremt dålig på att fotografera. Jag vet knappt vart kameran ligger. På onsdag är det knatte-race på syrrans barns dagis så jag ska ta en tur dig och småspringa med de små kottarna. Något roligt kan jag väl ägna mig åt då det blir varken tid för bra mat eller bra träning. C-uppsatsen tar liv, ärligt talat! Tala med resten av klassen, de instämmer nog!

Har även lovat min käre sambo att inte handla mer kläder på ett BRA tag. Jag hoppas verkligen jag kan hålla det. Jag ska sälja av en hel del skor och kläder är det också tänkt. Jag vill bli mer intredningsintresserad för det är väl inte helt onekligt att säga att vi börjar tänka på hus och trädgård och sådana saker. Det är snart akutellt. Så fort jag fått mig ett körkort och arbete så flyr vi nog vår kära lägenhet på Österäng. Tyvärr. Jag gillar att bo här, men sambon är sådan gnällis, det ska vara hus.

Stora frågan är ju bara: VART? HUS?----

Drömhus?
Tills nästa gång...

Everything has it's one time

Kom hem igår från Norge. Resan gick oväntat fort, blev helt chockad när jag satt på tåget från Helsingborg till Kristianstad att jag redan rest de dryga timmarna på bussen från Oslo.

Jag var dum nog att glömma kameran... Så inga bilder. Oslo har otroligt fin miljö, i alla fall förorterna omkring med berg och mysiga hamnar fyllda med små och stora båtar. Jag hade varit duktig och packat med mig träningsskorna för att ta promenader med syrran. Vi hann med en dag, sedan pajade hon knäet när vi var ute i lördags. Det var så synd att se henne halta omkring resten av tiden, men vi fick det kul ändå!

En del av planen med Oslo var att handla BH:ar i syrrans butik som har en av de främsta för tjejer med större byst. Lise Charmel är ett de bästa varumärkena med riktigt lyxig kvalité. Jag fick med mig två BH:ar. Svarta i och för sig men de har ont om beige och vita i min storlek, vilket vi fann var 65G. Ja, det är alltid intressant att veta. Det som jag irriterar mig på är alla andra vanliga märken som tror att vanliga människor har 80 i omkrets!! Det är helt ohållbart för de som har tung byst. Otroligt korkat, vet inte varför de inte fått upp ögonen för en bättre BH-marknad..? Hur som helst, jag får fortsätta köpa dessa eftersom jag vet vad jag får för pengarna... en BH från Lise Charmel kostar liksom 10 gånger mer än en 99kr BH från H&M exempelvis... men det är värt det. Har aldrig känt mig så fin som när jag var ute i lördags och visste att brösten var på plats! Extrem lycka?!

Nu är det i alla fall C-uppsats som gäller åter igen. Skrev ändå en hel del i Norge faktiskt. Det blev dötid i söndags när Becc åkte till legevakten (vårdcentralen) för att få benet lindat med bandage och hon var i princip borta hela dagen så...

Sjuttonde maj...


Sandvika

Ha de gott, alla!

I'm outta here!

Imorgon drar jag till Norge.Adios friends!

Fringe

Want it all. Fringejackan är otroligt snygg... ja.de som man älskar

Var ute förra veckan med syrran och hennes tre barn i den lilla skog som finns här där vi bor. Mysigt. De börjar bli så stora, så fort.

Nån av de två små gossarna


Båda två ska helt plötsligt sitta på stubben...


Inez grisen
Efteråt blev de väldigt trötta. När vi väl kommit hem till syrran sov dem gott.Hittade några bilder från mars när jag precis köpt en lila scarfs. Vet inte varför, men den åkte upp på huvudet i alla fall :)Idag ska jag förmodligen bleka håret!! Nu tar jag tag i det. Blir det förjäkligt kan jag ju bara färga över det. Mitt hår är ganska starkt. Blekte det säkert 7 ggr sist när det gick av. Så jag klarar nog en blekning i alla fall!
Burr!

en hårsmån från...

Ja, nu vill jag verkligen färga håret ljust. Det kanske känns märkligt att jag är helt... besatt, eller hur vi nu ska kalla det, över en tonårstjejs frisyr. Finns sundare saker att tänka på. Men nu har hon klippt sig. Nu har hon ljusat upp sitt hår... MAH! Jag också! Synd bara att jag har så tunt hår...!


Ljusa upp eller inte?!


Var och hämtade mina vita H&M <3 Hasbeen. Perfekta för sommaren. Yummy!Håller på att försöka städa mitt rum. Ser ut som myrorna har varit och tömt kläder över golvet. Varför kan jag inte bara hutta ut alla gamla kläder?! Varför klänger jag mig envis fast vid varenda plagg: "den här kanske blir modern om ett år eller två..." Har i alla fall rensat ut ca 6 par byxor, slängt gamla basplagg som bara ligger och skräpar. Det är förvånande att man lyckats samla på sig så mycket grejer på bara ... men gud, jag har bott hemifrån i snart 6 år. Det känns inte verkligt.

Så har jag dragit en mycket nymodern och perfekt sluts:
Jag behöver ett större rum. Eller möjligen ett rum till bara data och grejer och sedan ett rum, eller en så kallad walk-in-closet till mina skor och mina kläder. Det blir ganska rörigt att ha allt på ett o samma ställe.

What goes around - comes around.

Inspo

LCHF går mycket bra. Gjorde het falsk pastagratäng igår, åt resterna idag. Gjorde en med pasta och lättcrémefraiche åt killen. Idag gjorde jag Gitsans schweitzerfärs, till mig blev det 2 dl riktig grädde och 4 dl riven gräddost + 2 pkt bacon och så med ägg och lite krydda och 500 g blandfärs och lök. Killen fick en egen på 500g blandfärs, 2 dl matlagninggrädde 15% (jag vägrar handla de på 7%... vad fan är det i dem egentligen?! Inget!! Bara skit! så tänk på det! blärk!) och hälften ost och ett paket bacon. Så däri ligger skillnaden. Blir inte så krångligt att göra två olika till oss, så länge vi är nöjda så är det ju bara toppen.

Dock har jag förälskat mig i min fjällfil. Och i Frugthavens hallon och blåbär. Jag hade ingen aning om att blåbär kan bli så stora. Och goda! Herregud, jag rågillar blåbär. De här är saftiga och söta i smaken, inte så beska som de annars brukar vara. Netto, för allt i världen, se till o håll kvar i Frugthaven!

Jahapp. Inspo. Jag längtar till explosiv värme och shorts.

If the past is not clear, then what is?
RSS 2.0