Welcome Home

Jag har nog inte haft sån feber sen i lågstadiet eller något. Feber har jag haft, men 39,5! Så jag låg fastklistrad vid soffan med ett tunt påslakan över mig och frös häcken av mig för att jag inte skulle bli för varm. Så mellan febriga drömmar och sorlet från Vänner på tv låg jag utslagen och försökte att sova.

Blev lite orolig när mitt hjärta började slå dubbelslag hela tiden. Jag är inte den som brukar stirra upp mig, men jag blev lite skraj och ringde mamma. Då var klockan över tolv. Hon sov och jag hann inte prata så länge med henne för i nästa sekund låg både Telenor och 3:s mobilnät. Varken jag eller R.B hade teckning. Lite irriterande när jag ringt och väckt mamma... Men hon brukar alltid ha en lugnande effekt och det lilla vi hann prata så verkade hon inte särskilt orolig. Hon sa något i stil med att hjärtat får anstränga sig extra när man har hög feber.

När klockan var två släpade R.B in mig i sovrummet och efter en stund somnade jag. Vaknade feberfri vid fyra och gick upp för att borsta tänderna (^^) och tvätta mig i ansiktet. Sen la jag mig igen.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Hade ont i halsen men för övrigt tacksam över att vara feberi. Tills nu. Ögonen börjar värka igen. Tempen visar 38,4. Får hoppas den stannar där.

Imorgon är det dessutom kalas för Robin pappa... Så jag hoppas jag kan vara med på en hörna, men åka ut till Majbålet får jag nog strunta i. Minns hur snorkallt det blev förra året vi var där ute.


Lite inspo från kvinnan vars hår jag avgudar: Chrystal

 

& jag avslutar med en märklig text som jag fått på huvudet...:

 

What happens when life breaks down
When there is systemic contradiction

My name symbolized all that was corrupt to society
His name symbolized all that was pure
And I was being held in the embrace of a man who was pure
And these inviolable sanctities were preserved in those ten words
And it is the desacralization of all of these that have put us in the mess that we find ourselves

Isn't it true, alas it is much worse
A person may end up believing in anything

You know, if that human acceptance does so much for you and me
Think of what it is when God himself puts his arms around you and says
"Welcome home"

Isn't it true, alas it is much worse
A person may end up believing in anything

You know, if that human acceptance does so much for you and me
Think of what it is when God himself says
"Welcome home"

 

Sayonara!

Sick...

Oj, längsen jag uppdaterade. Inte likt mig! Jag har haft mycket att göra och så lyckades jag bli snorförkyld... Något som bara har blivit värre och värre. Brukar inte peppra mig med tabletter men det har jag faktiskt gjort... Hoppas på en vändpunkt snart. Orkar inte vara kass över HELA helgen =(

Förra helgen var dock perfekt. En härlig fredagskväll med klassen på Banken (jag vägrar säga å...! Heller ä då!) med mat och dans efteråt - även om 90% av klassen gick hem efter elva. Jag rockade loss med en handfull tjejer och det var ganska häftigt :) Tills ett obotligt slisk kom och klängde på Jelena så att hon också ville hem. Suck...

Lördagen var det snabbt upp, packa och dra in till stan med en dötrött R.B - vi handlade vin (!!) som vi skulle ta med oss till Veronica & Peter. Vi kom dit och vi grillade - mycket gott. Det mest smakfulla jag ätit på länge. Sedan blev det vin, cider, öl och "Skissa & Gissa". Det var alla tiders!

Slänger in lite bilder som jag tagit men inte lagt ut. Har inte orkat...


Åh, kan inte fatta att den fanns på Bikbok. Jag kunde inte låta bli.. I feel like a princess!
Frisk och glad när det väl begav sig...


Den enda klänningen från The Garden Collection som satt snyggt... De andra blev som tält - tack vare mina boobisar... men men!

 

På väg till Mami <3<3<3 Hon skulle få smaka på mitt GI-bröd, och det fick väl 5 av 10 tror jag :)


Jättesnygga skor från Nelly, men seriöst... att trilla på 16 cm klack (även om platån är 4cm) så ajj! Nepp, de fick åka tillbaka!Hemma hos V&P i lördags:

Cat in the Box :)


Här gäller det att gissa snabbt!

 

Veronica ville ge sig in i gissningsleken även om hon inte fick just då :)

 


 

Jag & R.B på bussen hem till Eastermeadow :)


Det var alla bilder jag skulle publicerat tidigare. Har trots min dödhet lyckats baka Kärleksmums aka Snoddas till R.B's pappa när han har födelsedagskalas på fredag... Så nu är jag helt slut.

Sayonara!

 

Hela dagen försvann.. TACK TRADERA!!

Är förbannad som fan på Tradera. Skulle avsluta flera auktioner ikväll och imorgon kväll vilket skulle inbringa ca 1500 kr i kassan - vilket jag behöver!

Så idag när jag skulle se hur det gick för mina auktioner så kommer jag inte in på min användare. Åh nej, för mig hade de ju stängt av. Jag gick in på min hotmail för jag trodde det kunde vara pga obetalda räkningar - har så lätt för att glömma traderas räkningar.

Men då hade de stängt av mig i tre månader för att jag använt icke-giltiga ord i den beskrivande rubriken. När jag för sju dagar sedan satte in mina annonser så var det flera stycken som någon dag senare stängdes av för att jag hade använt ord som: "ej Zara/Topshop" osv och de förklarade att jag inte fick ha sådana missledande ord.

"Okej", tänkte jag, "det är väl egentligen logiskt" och tog bort alla de orden från de auktioner jag hade aktiva. Och glömde såklart ta bort "Herve Leger inspirerad klänning" från en av mina auktioner för jag var så inriktad på alla andra affärskedjor. Så den stängde dem igen för några dagar sedan.

"Oke"j, tänkte jag, "det glömde jag ju ta bort!" Så jag gick in i annonsen och ändrade på det jag kunde ändra på och satte ut den igen. Tydligen var de väl inte nöjda...

Och nu är jag avstängd. Känns så jäkla tråkigt gjort av Tradera. Jag hade ju ingen aning om att jag kunde bli avstängd för att ha "misskött" mina auktioner på det viset. Annars hade jag ju verkligen kollat igenom alla auktioner nogrannare! Nä, tycker det är dåligt skött av dem. 1500 spänn åt skogen och stackars de som budade!

Så nu har jag ägnat en hel dag på att få tag på min syster som lovade att fixa auktionerna till mig. Så nu är hon mellanhanden och jag har fått hjälpa till och lägga ut ALLA annonser igen. Det tog tre timmar. Lagom surt. Sen vet man ju inte om folk budar upp till de priserna som var förut. Jag hoppas att mina gamla "budare" lägger nya bud igen...

Tycker Tradera kan skicka ett varningsmeddelande att "ändrar du inte annonsens rubrik och innehåll så kommer vi stänga ner auktionen och gör du ingen ändring där heller kommer vi stänga av dig i tre månader..." Då hade man ju fattat! Har ju aldrig haft problem med detta innan så tråkigt att de gör på detta viset.

Så min dag har gått åt det här problemet. Inte för att dagen började bra heller - upp och tvätta klockan sju trots att jag var dödstrött - och så funkade inte torktumlaren... Ännu värre. Fattar inte vad det är med mig. Har haft svårt att stiga upp om morgnarna och jag gillar det inte! Är helt slö i kropp och huvud. Usch! Hoppas det vänder snart!

Sen måste jag panik-läsa-ut sex böcker till fredag eftermiddag. Jag trodde jag hade fått 45 böcker av min svärmors väninna, men jag hade bara fått LÅNA dem. Så vilken panik jag fick när det kom fram att de skulle tillbaka. Så jag måste ju verkligen läsa klart dem tills fredag. Det sura är ju också att hela Isfolket-sagan är på 47 böcker och två av dem jag köpt själv eftersom väninnan inte hade dem... Och nu minns jag inte vilka det var som jag hade köpt... Jeez!

Sen har det hänt massa annat som bara gör mig så trött och utmattad. Hoppas på en vändning snart, för jag orkar inte ha det såhär! =/

Nåja, på det senaste har jag blivit en riktigt klagomur! ^^ Så slänger in en fin bild från The Studio förra året när jag och söta Jessica var där och skojade lite. I miss being blonde!!
Sayonara!

Hur tänker ni FÖR helvete?!

När man kommer upp i 20-årsåldern... ja eller vad vet jag, men ungefär i den åldern (kanske tidigare och kanske senare) så börjar det ju bli dags att fatta beslut om vad man ska plugga till om man inte kan få jobb direkt efter studenten. I samband med att man funderar på yrken för framtiden börjar man väl smått börja tänka på familj också - även om den framtiden eventuellt ligger LÅÅNG framåt. Man kanske har pojkvän, man kanske letar efter någon eller så är man nöjd/missnöjd som singel...

Hur som helst! Jag blir deprimerad när jag ser program om familjer där pappan fullkomlig skiter i sina barn. Ja, eller om modern ger blanka fan i sina ungar. Det värker i kroppen på mig när jag ser en sådan misär. För mig är det misär. Jag känner med barnen som fått de här föräldrarna som inte bryr sig; att de kanske råkar illa ut i framtiden för att de inte haft föräldrar som engagerat sig eller brytt sig om dem. Och när det väl händer något har de kanske inte någon att hålla i handen och ensamheten blir mer och mer tydlig och misären värre.

Så därför undrar jag hur folk tänker när de väljer en partner att skaffa barn med. Om jag nu ska dra iväg åt ett håll så måste jag ta det hållet där tjejer valt killar som inte bryr sig om barnen de fått tillsammans. Jag vet en hel drös med tjejer som blivit ihop med killar där det har varit så extremt tydligt att de inte kan ta ansvar eller är intresserade av att ha barn och hela det ansvar som följer. Redan innan man blir gravid måste man ju ha sett varningsignalerna vaja framför: att den här killen kommer inte fixa det här. Okej, nu är jag förmodligen fördomsfull. Det är inte alla som ser det, eller ser det som ett problem för den delen!

Och sen när de blir gravida är killarna lagom entusiastiska. När barnet kommer kanske ett visst lyckorus infinner sig, i vissa fall uteblir det helt. Men sen när barnet behöver kärlek, mat och blöjbyten finns det bara en där - mamman. När och om mannen väl sköter det han borde sköta, så kanske han inte gör det på ett sådant sätt att barnen känner den trygghet och närhet som (jag anser) naturligt borde finnas där.

Tänk på de här barnen, som kanske har en väldigt engagerad och omtänksam mamma, eller så är hon inte det (av olika skäl som sönderstressad för att hon ensam drar lasset) och tänk att växa upp på det viset. Jag blir tårögd bara jag tänker på det. Det känns inte rättvist! Och givetvis kan vi dra allt detta som jag nu nämnt på andra sidan; att killen är den som drar lasset och visar kärlek till barnet medan mamman är någon annanstans.

Så, hur tänker ni egentligen när ni väljer partner? Vad tänker man när man letar efter en partner? Tänker man över huvud taget: "jag letar efter någon som jag FAKTISKT skulle kunna bilda mig en framtid med, skaffa barn och veta att han alltid komma finnas där". Eller tänker man inte alls? Man väljer ut den som verkar bäst för det humör man är på just då? Och sedan skrider det vidare... och sen är det kört?

Det behöver givetvis inte vara så heller. Det finns ju så olika många kombinationer som leder till olika vägar. Men någonstans känner jag att man BÖR reda ut vem det är man är tillsammans med INNAN man skaffar barn! PUNKT!

Visst, det finns förhållanden som är byggda över en natt som fixar det som komma skall. Där båda tar ansvar och älskar sina barn. Det finns de förhållande som pågått i flera år där det går käpprent åt skogen.

Jag bara undrar hur man tänker... Skaffar man barn i all hast för bara för ATT och skiter fullständigt i vem det är som ska bli pappan/mamman eller vad? Det straffar sig i längden. Det är min erfarenhet.

Själv har jag varit tillsammans med R.B i över fyra år. Jag känner honom oerhört väl. Finns ingen sida hos honom som han inte har visat för mig och tvärt om. Jag litar till 100% på honom. Jag vet tillräckligt mycket om honom och hur han är som person, och jag vet att skulle det någon gång bli ett barn så kommer han finns där till 110% för det barnet. Det finns inget annat i hans värld. Det är så självklart. Skulle vi gå skilda vägar så kommer barnet/barnen vara det vikigaste för honom. Och det känns så jäkla tryggt. Ska man inte kunna ha en sådan känsla när man går in i ett förhållande som man vill ska fungera tills man dör?


Har ni åsikter/tankar? Fritt fram!


Ska duscha nu efter ett hårt pass på F&S. Det är otroligt att man kan koncentrera sig och hänga med när tankarna är far far away. Sayonara!

Less clothing more food

Nu när min ekonomi har blivit sämre så ska jag lägga mer tid på mat och hälsa i min blogg. Jag måste bli av med min besatthet när det gäller kläder... Är nog nyttigt med lite omväxling!

Idag till frukost är det turkisk yoghurt som gäller med lite grädde till. Därefter min übermüsli med nötter som är rostade med olja, kanel och kardemumma!
Ska snabbt steka ihop en omelett som jag kan ta med mig till skolan. Därefter blir det nog lax ikväll! Ska dessutom träna (om jag hittar min andra sko... jag fattar inte vart den har tagit vägen =/). Men blir det inte gympa blir det styrketräning.

Min inspiration kommer från en klasskompis som jag bara efter påsken och massa annat som gjort att jag inte sett henne på länge bara: "Men gud?! Så smal du blivit!" INTE för att hon var tjock innan, det var hon definitivt inte.  Vi båda vägde ca 60 kilo för tre månader sedan och är i princip lika långa. Jag står och stampar på samma ställe medan hon utan vidare nått 53-strecket. Orättvist och därför har jag sporrat mig själv att utföra samma mirakel :)

Jag vet att jag stundom skrivit "nu tar jag tag i det" osv. Men jag hoppas verkligen att jag kan vakna upp den här gången. Så som jag gjorde i höstas när det gick asbra med LCHF. Jag brann verkligen för det.

Antar att skolan gör att man blir en aning deppig och man söker sig till sockret för att lugna nerverna. Den vecka som min sista tenta inföll sig på (som jag även klarade trots lidande studier) skulle jag ju till Fyrien och lajva, och då hade jag inte tid att äta något onyttigt och fy fasen va gott jag mådde hela veckan och helgen - särskilt helgen när jag var ute 24 timmar om dygnet i skogen och rörde mig och sprang och lekte ^^ Det var otroligt kul!


That's all folk's! Ha en skön solig dag - sen ska det regna resten av veckan!

White Lace in my Dreamland

Jag gillar att drömma... Kläderna i inlägget skulle jag vilja köpa, men jag måste leva snålt fram till sommaren. Typiskt. BikBok har fått in riktigt drömska kläder...


Denna klänningen från BikBok är så jäkla snygg! Vad tycker ni?

& blusen i mitten samt klänningen till höger. Så himla fin i färgen och blusen ser så fin ut.

Kjolen och jeansjackan!


 

Dream on...!

Longing...

Åh, vad jag längtar till sommaren... Och till H&M's Fashion Against Aids-kollektion! Jag har sååå riktat in mig på den topp som tjejen längst fram på bilden bär. Jag har ju alla andra tre färger så den här ska definitivt in också! Härligt 70-tal, jag älskar färgen!

Gillar också denna klänning.

Har läst att H&M ska sälja tält och sovsäckar också. Haha, spännande!

Nu blir det jobb hela helgen... sayonara!

 

 

 

Teamchef? Moi?!

Usch, denna dag har verkligen varit berg och dalbana! Jag är INTE van vid sådana här dagar... Hade föreläsning om samtalskonst idag med övningar. Något som jag tror att alla i gruppen fann intressant men lite svårt att samtalsöva om - jag menar "ditt bästa samtal" du haft ever i livet med vem som helst! Hm...
Men det var skönt att få göra praktiska övningar och inte bara höra på massa prat som man får tillämpa sen när man är ute i det verkliga arbetslivet. MER SÅNT TACK!

Sen fick jag ett brev som vi inte behöver gå närmare in på men beskedet i det gjorde mig gråtfärdig och magont infann sig direkt. Det löser sig, men det kommer ta tid och jag känner att detta var det sista jag behövde =/

Något positivt som hände var att jag fick tummarna ur att sortera ut alla kläder som jag aldrig använt/använt så få gånger att jag inte lär sakna dem om jag säljer skiten. Så nu lägger jag ut en massa på tradera och hoppas att det ska inbringa lite cash!

Sedan ringde min teamchef på jobbet och undrade om JAG skulle vilja jobba som teamchef i sommar. Vad svarar man på det? Erfarenhet - jajamänsam! Redo för det? Nja... jag är ju så feg egentligen. Jag har haft samma sommarjobb i sex år... Kanske dags att börja med något nytt men jag blir skakis. Teamchef - det är ju ett jätteprojekt bara det! Får fundera jäklar i på det! Hade varit jättekul men som sagt, arbetsbördan är inte lätt.

Testing outfit
Och en stor kyss ska min pojkvän ha för att han tar hand om mig och stöttar mig när jag mår som värst och tröstar mig när jag behöver det som mest. Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort! Älskar dig!

Slow

Oj, dålig på att uppdatera på sistone! Men har haft annat för mig så var glad för det =P Börjar bli riktigt jäkla irriterad över att jag inte kan hitta ett par high-platform skor så som Wiley Chunky Sandals från Topshop.


Fan tusen gånger om att jag missade dem i februari. Hur kunde jag göra det? Besviken... Nu lägger jag ner så jäkla mycket tid på att jaga fatt i ett par... usch. Det hade varit toppen om jag hittat ett par ungefär likadana klumpplatforms och sedan att själva remmarna varit beiga. Då hade jag kunnat skita i att leta efter beiga skor också. Varför lägger jag ner sån tid på sånt här trams? Det kommer liksom inte ur tankarna...! ÄR DET NÅGON SOM HAR ETT PAR DE VILL SÄLJA I SOM PASSAR EN STL 38:A SÅ HÄR ÄR JAG!!!

Har rotat igenom lite gammalt i garderoben och hittade min fina zebraklänning från H&M som jag köpt för över ett år sedan. Den måste jag ju ha på mig nån gång när det vankas utgång.


& jag kan inte nog poängtera hur mycket jag älskar mina svarta heels... Det behövs liksom inga andra <2


Har inga fler tentor för året dessutom... det är ju skönt! Men det kommer nog bli lite tufft framöver med att leka socialsekreterare ... ^^

Det måste bli lite varmare snart så jag kan börja gå barfota i mina skor... dröjer nog inte alltför länge hehe!

Skadad

För livet! Jag kommer ju aldrig komma ur begäret att lajva ^^ Inte för att det blev extremt-seriöst lajvat nu i helgen men har jag väl fattat tycke för något så sitter det i länge.

Har börjat vänja mig vid luggen... men nu tycker jag hårfärgen är förbaskat tråkig. Måste fixa det snart med slingor och annat coolt.

Gjorde chokladbollssmet och ställde in i frysen för att det skulle bli hårdare fortare. Glömde skiten ... så det blev en enda stor brun isklump så det var bara att slänga det... tur va?! Kokat kaffe i onödan och allt.

Måste sluta posa... det ser ju bara krystat ut..

 

Alldeles för stora panties från H&M... besvikelse!

 

& här ser ni mina fina blåmärken på benen ^^

 

Åh gilla svart läppstift! Måste hitta ett bättre än det där jäkla halloween-lipsticket jag haft sen förra året. Näpp, har suttit och letat andra PA-lajv och hittat ett ... och fy vilka förberedelser dem har då! palla... fast kan bli intressant. Får se. Jag är jäkligt mycket inne på sånt, mer än att lajva medeltid lr dylikt.

Nu är det sleep-time och imorgon blir det promenad med sis & barnen och därefter mission to Everöd.

Continuarse...

Luggad till max

Tog en snabb entimmes powerwalk med stavarna. Det var verkligen längesen jag var ute och gick innan frukost... eller alls över huvud taget. Weell.. jag har känt mig så rastlös och häng den senaste tiden, och kan nog tro att det beror på minskad motion.

Morgonpigg?? ja lite! :)

 

Och sen var det bye bye lång hair!

 

& Hejsan lugg!

Jag & Bene

New glasses & nagellack

 

Nu siktar jag på en sådan här hårfärg:

Fast det lär dröja... :)

Wut?!


bild: modekungen.se

Hm.. jag borde inte tycka att de är snygga. För de är ju nästan exakta rip-offs på de riktiga Sam Edlerman's... som i sin tur är "nästan" rip-offs på Balenciagas värstingar. Hm, nu när jag tänker efter är Modekungens rip-offs mer lika Balenciagas ursprungliga modell än Edlerman's. What a rip-off!

Hur som helst. Borde inte gilla dem, men det gör jag! Fan! Jag gillar inte heller Modekungen för de tar orimliga priser när skiten de säljer faktiskt är från Kina och kostar i princip noll kr... Så det är också fusk (som Hiram Gummer säger i Tremors4: "Anyone can be taken advantage of, and if you can, do" - vilket jag antar Modekungne gör med oss) och därför tänker jag inte handla där. Men de där skorna...

Väntar på att klockan ska bli 21.55 så jag kan se Cougar Town och därefter hoppa i säng och sova tills morgondagen gryr och klockan blir 14.20 så jag kan få min lugg nångång! Längtar efter fräscha tag i håret. Nu är jag trött på allt vad långa raka längder heter. Isch!

Sen närmare sommaren blir det väl lite ljusare slingor i så det blir typ... ljusbrunt.

Sen har jag hittat ny inspirationsblogg... denna gång en riktigt snygg brud från Holland och en stil som heter duga. Mycket uppiggande bilder! Check it out.


bild: fashionnerdic


Sayo!

Slappedag hurra

Trodde inte det var röd dag idag, men det var det och det var... underbart! Drog på mig det jag kände för och stack inom Netto och köpte Tranbärsjuice för denna jäkla UVI vägrar ju släppa! Helt jäkla sanslöst!

Sen var det raka vägen hem till syrran, tvillingarna & Inez-grisen. Hjälpte Eme att mata de griniga pojkarna och Inez satt vid sidan om sin mamma och tjabbade på. Sedan spillde Bene ut gammal välling på mig ... iiii! Det var helt sjukt att sitta och vakta dessa två små monster som klättrade över allt och gömde sig under datastolen där Eme satt och checkade på youtube efter Doctor Who som medverkat i en av Harry Potterfilmerna. Samma som Robert Pattison medverkade i som ja... vad han nu hette i Harry P.

Sedan undrade Emelie vad det var som drev mig ut till lajvet. Hon tyckte jag var knäpp ^^ ska ju inte berätta vad mamma tyckte då liksom =P Men som jag förklarade till Daniel aka Gigga på torsdagen att om man ser det ur ett Freudianskt perspektiv skulle man kunna säga att vi tillfredställer vårt "jaget" - det omedvetna, instintika "sexuella" drifter. Istället för att ägna åt oss sådant som samhället inte accepterar sublimerar vi och stimulerar dopaminet (okej, nu är det kanske lite mer åt det biologiska hållet) så att vi får en kick av det vi gör och det är okej. Det är som att bergsklättra, fast vi lajvar istället.

Hur som helst, jag var tillfredställd när jag åkte därifrån i söndags!

Kom hem relativt helskinnad. Tretton blåmärken på benen men jag har så jäkla lätt att få dem så ...

Today's


Har skrivit klart min lilla bok från lajvet. 22 sidor... Kommer Veronica orka läsa den? ^^ Sayonara.

Fyrien III

Okej, detta blir ett lååång inlägg. Förlåt. Men jag vill gärna minnas detta på bästa möjliga vis!

Puh... är verkligen trött idag! Efter en veckas intensiv nervositet, spänning, stress och tårar satte jag tentan till elva och hamnade i Ronneby lagom till ett. Käkade med Sara på en Thairestaurang och sedan blev det god glass. Sara vet hur man belönar sig själv ^^ Tack för att du höll mig sällskap bruden!

Sen hämtade Jenny upp mig och vi körde ut till ingenstans där Fyrien väntade. Vi kom dit och checkade in osv. Hälsade på några där som jag inte kände... Mm.. låt se. JAG KÄNDE INGEN DÄR!  Jag kände inte ens Jenny, iaf inte IRL. Men de var trevliga och det hela gick på bra. Efter att vi bäddat färdigt i tältet längst upp på den jävligaste kullen jag har varit med om - den tog ju aldrig slut!! - så blev det möte med genomgång av regler osv (OCH JAG MÅSTE SÄGA ATT JAG VAR SJUKT IMPONERAD AV ATT DÄR VAR SÅÅÅ MÅNGA BRUNÖGDA MÄN!!! Jag fullkomligt badade bland dem haha. Det var väldigt trevligt. Förlåt R.B FÖRLÅT!! <3)

Efter det blev det pizzatajm. Jag, Jenny, Emilia & Julia åkte med tre av våra fiender HA till Ronneby igen och jag tror jag åt en av de godaste pizzorna i mitt liv. God som fasen. Så de OMG-goda kanterna försvann först. När vi var nöjda åkte vi tillbaka igen. La oss i värmen i tältet och sedan somnade jag efter kanske 1 timme för kroppen hade inte hunnit smälta all panik under dagen (tentan och skjuts och hinna i tid). Vaknade några timmar efter det pga att jag akut behövde tömma blåsan, men jag låg och höll mig jävligt länge för jag tänkte "snart är klockan halv sex, sex...) men tiden gick och gick och efter två timmar hade jag så ont att det var bara att krypa ut och hoppas på det bästa. Sen sov jag gott när jag väl kom tillbaka i tältet och i min sovsäck.

Hur ska jag beskriva det? Fantastiskt. Det var mitt första lajv, så jag tyckte det var kul. Det var väl lite stel i början, vi pratar om ca 50 pers du faktiskt ALDRIG har träffat och att starta diskussioner när ens karaktär var en sån som jag var så... mm... lite trögt. Hade faktiskt försökt lära mig vad allas karaktärer hette via FB men väl där var det ju nästan omöjligt att reda ut vem som var vem. Vissa namn fastnade, andra fastnade inte lika bra.

För det mesta var det full fräs. HA höll igång oss och jag mitt nöt var ju såklart "gröning" och supernervös och taggad till tusen. Men jag hade världens otur (eller tur?!) för så fort jag traskade bort på något annat håll kom HA dit där jag precis varit - så under hela lajvet stötte jag bara på dem som en enad grupp två-tre gånger där jag faktiskt SÅG dem. Haha...!

Sen så fick jag i uppdrag att hitta en av våra allierade grupper ute i skogen... och hur bra gick det tror ni?! Inte bra alls kan jag tala om. Efter en tjugo minuters panikletande fick jag äntligen syn på dem... och så sov dem! Gah!
Men det var lite komiskt, och de var nöjda med att jag kommit fel så de fick sova längre ^^

Ja i det stora hela är jag supernöjd med mitt första lajv. Jag och mina kära läkarkollegor gjorde en sista modiga insats under den sista striden idag (söndagsmorse) att ta oss till HA's läger och ta tillbaka det som tillhörde oss; medicinböcker och medicin och drycker. Vi lyckades att inte bli upptäckta av första HA-gruppen som gick förbi oss - fastän vi var riktigt synliga för dem. Kanske hade de dålig syn? =P

Däremot när vi kom upp för den stora klippan och skulle ta oss framåt, kom en grupp till (helt makalöst) och såg oss. Vi spelade döda - men ändå skulle de skjuta oss: "PANG! PANG! Så, nu har vi skjutit dem" "Mm... många skott. PANG! De är döda." Sedan fick de för sig att slå sig ner en stund vid våra "lik". Jag kunde knappt andas försiktigt! Jag låg så konstigt att det tog emot i magen. Usch jag. Sedan gick dem som tur var - och mina kollegor började skratta för HA kunde ju bara inbilla sig att vi inte var förberedda! Med piller och smärtstillande gick vi höga som hus till HA's läger och tog med oss värdefulla souvenirer, bland annat en golfklubba och en grammofon. Vi dödade dessutom två stycken HA-medlemmar. Sedan sniffade vi knark ur en burk och gick lika höga och glada tillbaka till gamla byn där lajvet hade avslutats. Men vi var lika nöjda och glada för det - för vi hade lyckats med vårt uppdrag.

Så VI VANN på det viset ^- Listiga kvinnor slår man inte så lätt! Och jag blev aldrig träffad av en enda kula... däremot när vi gömde oss i ett av husen i gamla byn så kastade dem in en granat som jag blev "träffad" av. Mindre kul att vara helt "söndertrasad" =/

Nu blir det ovanligt nog tv med R.B sen en god natts sömn. CYA!

& jag citerar:
Jenny vid lägerelden (Det är mörkt ute): Är det någon annan som vill ha kanderade jordnötter?
Svagt mummel bakom oss.
Jenny: "Är det någon där bak?"
Svar av killen bakom oss: "Det är ALLTID någon därbak..."

*asg*
RSS 2.0