CK 9

Dag nio har inträdit. Det känns lite ljummet då jag varit väldigt sugen på maten från Wild West Steakhouse... Drömmer om min varmrätt hela tiden. Mmm...! Men det går an. Har redan tappat 21 cm på hela kroppen och kan använda mina smalisjeans (som satt rätt tight) till typ lösa mysbrallor! I'm damn proud and I'm proud of it!



Tre veckor kvar!! Woho!

Nå, nu ska vi gå till min resa till Oslo. På fredagen gick jag och Rebecka till Zara för att köpa en jacka som jag tänkt på länge. Så den fick jag med mig. Sedan hade vi lite kvällsmys och chillade. På lördagen tog vi en större runda i Oslos city och gick i de gamla vanliga hederliga affärerna samt Marlene Birger (dyrt...) men köpte inget. Tog få foto på Oslo.

Lääängst bort i fotot kan ni skymta det norska kungahuset.


En staty vid kungahuset.


På kvällen skulle vi ut och dansa. En tjejkompis till Rebecka dök upp, Emelie, och de drack lite gott medan jag nöjde mig med vatten. No drinking during CK!



Måste verkligen arbeta bort den där magen... Men snart är jag färdig med det. Skönt!




Jag & Bexx <3


Tog foto på Emelie, men av respekt för henne så lägger jag inte ut några bilder där hon är med. Vi gick till Eylifs (vet ej hur man stavar) där jag varit tidigare när jag hälsat på syrran och jag blev inte besviken. Fullt ös, trevliga människor och danshungriga kompisar! Perfekt. Jeanette, du skulle varit med. Det är lite Dublin-känsla över det.

På söndagen slappade vi bort i stort sett hela dagen. Söndagar är också heliga för norrmännen och därför händer det sällan något och nästan inga affärer har öppet. Så vi såg på tre filmer och på kvällen lyckades Rebecka få med mig ut på promenad i kylan. Tur att jag tog med mig mina varma stövlar.

Det värsta är att när vi är ute och går längs området där färjorna går, kör det förbi en bild som tutar. Sedan vänder de om och kör in vid Rebecka och mig och försöker prata med oss. Rebecka är först tyst men när de envisas så pekar hon framåt och ber dem köra iväg. När de frågar "how much do you take?" (vilket var en mycket absurd fråga med tanke på hur vi såg ut... på väg till gymmet i princip med gympadojor och allt) fick Rebecka nog och skrek rakt ut att de skulle fortsätta köra. Då ger dem upp. Sedan kör de förbi ytterligare en tredje gång och skäller på oss som hundar. *Suck*.

Vi mötte upp Emelie och en annan vän till henne och gick en lång och ansträngande promenad. Efter en timme slog vi oss ner på McD och alla åt mat utom jag givetvis... men jag tog kolsyrat vatten med citron... mm! Sedan slappade vi bort resten av kvällen igen med film. Borde tagit bild på Rebeckas rum. Hon har världens högsta våningssäng, typ 4 meter upp i rummet. Det var inte kul att sova där, trodde jag skulle trilla när jag tog mig upp och ner för stegen.. huuu!

På måndagen tog vi en snabbtur i stan igen, jag shoppade lite på Gina Tricot och fick hem ett par byxor som jag tittat efter länge men inte slagit till på och 50 NOK är ju inte farlig?! Örhänge för 10 NOK. Vilket kap!



Små troll vi mötte på vägen...




Sedan var det slappedags igen (ja, vi var väldigt lata men det var gött) och sedan när klockan blev 22.00 så gick vi till bussen som körde mig hem och här sitter jag nu, en aning vimmelkantig och funderar på att lägga mig och sova några timmar. Sjukt obekvämt att sova på buss. Gör nog inte om det där. Har så svårt att sitta still så medpassagerare blir irriterade på mig.

Mycket nöjd i alla fall, andra gången jag varit i Oslo och jag gillar det skarpt som semestermål.

Avslutar med Bexx något förvirrade ord: "Haha, kom du ihåg när vi såg på den där Gran Torino? Att jag sa 'Åh, det är ju han, East Clintwood!' och det var ju fel! Och så sa Robin att han inte hette så och jag trodde inte att han fanns på riktigt men han finns ju i verkligheten! Haha... Ja, det är kul det. Meeen... vad hette han nu då egentligen? Wood Eastclint? Inte?"
Ciao!

Oslo!!

Nu ær jag i Oslo, och jag skriver på syrrans ipad så det førklarar de norska æ o ø. Førsøkte blogga på væg hit men det funkade inte riktigt så hær får ni nu. Jag kom vid fem och ær gansks trøtt efter att ha suttit ca 10 timmar. Men jag lyckades slæpa med syrran till Zara (hon bor vældigt centralt) och hittade till min stora glædje den vita dunjackan som jag har drømt om i flera månder och blev tokig øver att den blev slutsåld direkt vid rean. Jag må vara 559 NOK fattigare men nu har jag æntligen fått den och jag ælskar den! Ækta dun och varm, cremevit och med guldiga detaljer! Wow...! Allt har gått bra med ck dag 5. Jag drack min frukost i helsingborg då jag væntade på bussen till Oslo. Sen høll jag mig ganska mætt tills att jag kom hem till syrran. Jag lægger upp två bilder... Men kvaliten ær sådær... Det ær ju ipad vi snackar om. Oh well.... Ha de gøtt! Ciao!

CK 4

Titta så fort det går! Nu är jag inne på fjärde dagen. Igår kväll blev jag utsatt för mattortyr när min sambo ville att jag skulle värma hans mat... det var inte särskilt snällt. Lyckligvis nöjde jag mig med dofterna och sedan tog jag mig en sista påse för dagen. Idag känner jag på mig att förbränningen är igång. Efter dag tre hamnar man i ketos och det är då kroppen börjar förbereda sig för intensiv viktnedgång. Känner mig redan lite smalare (sitter säkert bara i mitt huvud). Snart har det gått en vecka på CK och helt plötsligt har det gått två och plötsligt så står man på vecka fyra. Åh, jag längtar! Eftersom jag väntar på besked från Transportstyrelsen om mitt körkortsansökan och det skulle komma förrän i slutet av februari (enligt kundservice jag pratade med) så har jag ju något att se fram emot, något att längta till - och genast går allt mycket fortare.

Igår kom Gabriella som sagt. Jag tyckte det var för kallt för att gå ut och gå (ja, ja jag vet) så vi hamnade i soffan istället och pratade om allt möjligt. Mest LCHF. Jättekul att ha någon kompis som också brinner för det så som jag. Gabriella är dessutom mycket duktig, hon har ätit det i två veckor nu och gått ner över två kilo och hon ser snyggare ut än någonsin! Det får mig att bli väldigt peppad. Längtar till oxfilé och lövbiffar med senap och ost. Yum!

Hon kom även med ett par vackra rosor som ett grattis till examen. Verkligen snällt av henne!








Funderar på att ta en powerwalk... men eftersom det är kallt så vill jag gärna stanna inne. Eller är jag bara lat? Hm... Tror jag tar och färgar håret istället!
Cya!

Gold Gold Gold

Det stör mig ganska mycket att jag inte har fått tag i en jacka med gulddetaljer. Ville gärna ha en från Zara men helt plöstligt var den slutsåld. Typiskt.

Här kommer lite bilder på de blommiga byxorna från H&M Trend tillsammans med en silvertröja från Gina Tricot och svarta lackpumps från H&M.









Jag bara älskar de där byxorna! De kommer få följa med till Oslo! Hade ett par jeans som aldrig har använts så kilade inom H&M (där jag träffade en gammal vän dessutom) och försökte hitta något för den summan att handla för. Resultatet blev en fin kornblå tröja (tack och lov, efter BikBok's besvikelse med öppen reva vid häcken), armband i guld och andra färger, en HELT svart halsduk... har behövt det i flera år men aldrig köpt någon, en ögonbrynspenna och ett ögonbrynsset. Har också köpt hårfärg så jag kan ordna till min fula utväxt.







Skorpionhalsbandet är från Gina Tricot.


Jwlry


Hjärtarmband - Glitter (REA), Armband i olika färger - H&M, Guldklocka - Swatch (very old!)


Make Up!


Ikväll kommer Gabriella hit, blir lite promenad ute där jag bor och imorgon ska jag förbereda inför Oslo-resan! Känns lite pirrigt. Har lånat hem mammas stora resväska så jag ska kunna packa med mig MYCKET saker. Snart, snart, snart! Ha en skön kväll!

Ciao!

CK 3

Det har gått rätt fort, måste jag säga. Två dagar har flugit förbi och jag står inför den tredje. Härligt! Kommer bli skönt när det har gått tre veckor och man inser att man bara har en vecka kvar! Längtar som fanken tills jag är där.

Kommer mäta mig varje måndag. Nästa gång det sker är jag i Oslo, ska försöka blogga därifrån. Syrran har ju en ipad så jag borde kunna låna den. Då blir det ingen fin bild utan enbart siffror på min process. Längtar till att se hur mycket centimeter som har försvunnit!

Idag ska jag en snabb tur till stan för att fixa lite saker och köpa några hygienartiklar som behövs inför resan till Oslo. Om tre dagar åker jag! Jippi!



Ciao!

Det kanske märks?

Att jag inte har särskilt mycket att göra just nu? Idag så är det inte lika kul att vara "ledig" - det är nästan tråkigt. Längtar mycket till fredag, till Oslo, till lillasyster.

DHL ringde på för några timmar sedan. Blev lite förvånad - men sen kom jag på att jag hade skickat efter ett par byxor från Zara. Och de kom hem till dörren - fiffigt!







Var och hämtade en stor resväska hos mamma och passade på att lära henne skypa, så nu kan hon det. Ser fram emot mycket skypesamtal. I love skype! Bra grejer det!

Lite inspo såhär på kvällen...









Don't tame your dreams. Just let it go.

Sayo!

Cut!

Ja, jag och långt hår alltså... Det fungerar inte. Igår kom jag på snilleidéen att jag skulle klippa kortare i nacken och behålla längden framtill. Så jag bokade tid till idag. Mycket nöjd. Jag ville också få håret tvättat... det är så avslappnande att få huvudmassage. Håret luktar därför väldigt gott nu, och jag är helt förvånad över hur fräscht håret ser ut.









Enkel outfit for today.






& så kom jag på att jag inte sett min guldiga ring från Bikbok på väldigt länge så jag började leta efter den, fast kunde inte komma på vart jag lagt den. Sen kom jag på att mina klumpigare ringar brukar hamna i jackfickorna. Kollade alla vinterjackor. Kammade hem noll. Sedan så kom jag på att jag använde min skinnjacka rätt länge. Hittade min fina guldring OCH en annan bauta-ring som jag inte sett röken av på länge och nästan glömt att jag hade. Två flugor i en smäll - bra va?



Ska snart inta min middagsdryck. Sedan blir det powerwalk i kylan!
Cya!

CK 2

Yes! Första dagen avklarad - gick hur bra som helst. De tre första dagarna brukar inte vara så svåra för min del under ck-kuren. Det svåra är när det har gått förbi de här dagarna - då börjar jag tänka mycket på mat. Fast jag fixade fyra veckor i höst - jag ska fixa det igen! Jag har dock drömt en hel del om MAT och att jag fuskat, haha. Tur att man kan göra det i drömmen. Slipper man den fadäsen i verkliga livet.

Idag ska jag klippa håret, verkligen på tiden. Det blir inte många centimeter, ska klippa ganska kort i nacken men låta längderna framtill vara kvar. Gillade det sist, så kör på det. Tycker det är ganska snyggt att visa nacken. Sen ska jag ha lunch med syrran/grannen. Fast jag dricker såklart CK och hon käkar som vanligt. Ganska roligt att vi bor grannar nu. Brukar sticka ut huvudet om morgnarna och säga hej till barnen när de ska till dagis. Mysigt!



Prövade gymmet som ligger två våningar under mig. Mja... gamla eller billiga nya maskiner. Kunde inte träna så mycket, så ska chansa på att göra mer rock-ringsövningar samt promenera. Crosstrainer funkar alltid och ska hitta några bra övningar med hantlar. Och göra fler armhävningar...



Ha en bra dag!
Ciao!

CK 1

Yes. Då har vi börjat. Fast jag har inte tagit min första drink ännu. Ska göra det alldeles snart. Här är en bild på hur det ser ut med centimetrarna.



På vissa ställen har jag ökat lite, på andra ingenting. Känns jättekul och jag kommer fortfarande i mina smalisjeans med god marginal. Gissar att jag väger kring 60-62kg. Får se hur mycket cm man tappar efter fyra veckor. Ska bli väldigt spännande. Har dessutom två stycken till som går på det nu så det är skönt att man inte är ensam med det.

Jag förespråkar inte hård träning vid VLCD (Very low calorie diet) eftersom du misshandlar dina muskler helt sanslöst. Promenader är att rekommendera, joggning (men springa? Nej! Tar för mycket energi). Träna smart och skonsamt. Simma går också mycket bra så länge det inte sker på elitnivå. Risken är stor att du bränner ut dig. Det är inte kul att alltid vara trött pga av det.

Jag planerar lite rock-ringsövningar, promenader på 1 h om dagen. Har köpt hantlar på 3 kg per hantel så tänkte sitta lite med det på min pilatesboll. Ingen intervallträning som det ser ut just nu. Men när CK är slut så går jag snyggt in på LCHF som jag gjorde sist - och det blev verkligen bra.

Sedan oktober 2011 har jag inte ätit en enda giffel. Det har varit min stora drog här i livet och eftersom jag inte har gått upp särskilt mycket efter det så tror jag att gifflar haft en stor del i övervikten. Det har peppat mig till att inte äta gifflar mer. Känner mig lagom stolt! Så mitt mål är att efter CK2 så ska jag inte äta något med mjöl i längre. Jag tycker inte potatis och ris är lika stora bovar som mjöl eftersom mjöl för mig är ganska onaturligt att äta. Visserligen har vi ätit det länge, men se hur vi mår idag. Mjöl och godis åker bort. Ska bli spännande!





Cya!

Can you feel it -

- like I feel it?

Var hos mamma igår och tog emot en enorm och väldigt fin blomma och ett kort som grattade mig till examen. Hur fint som helst! Blev helt överlycklig och känslan av att ha tagit min examen hann ikapp och jag börjde givetvis storlipa. Fick skärpa till mig fort för mamma skulle bjuda på lite fika.







älskar att krukan var i en guldskimrande nyans!


Axhult nästa. Sedan körde vi med V&P till Halmstad och käkade gott på ett riktigt cowboy-ställe! En oxfilé och chokladfondu senare var alla proppmätta. Lyckades klämma i mig en Frozen Raspberry Dauquiri också. En liten present från mina fina vänner. Eftersom det blev sent och snön hade brett ut sig på vägarna så blev det övernattning och därefter körde vi hem på förmiddagen.

Imorgon börjar planering inför vår, sommar och höst. Bäst att ta tag i allt direkt. Nu blir det "The Innkeepers"!

Ciao!

Examen!

Igår tog vi examen. Känns jättebra, även om jag inte hunnit fatta det ännu. Glömde kameran hemma och hade inte lust att fotografera med min mobil (för ljuset är så obehagligt vid fotografering) så jag håller tummarna att någon annan har massor av foton att dela med sig av.

Jag hade på mig en enkel vit blus för att jag hade mina blommiga byxor a la H&M TREND - och de tar mycket av uppmärksamheten. Det var riktigt fräck, fick mycket bra respons på dem hehe. Svarta lackpumps till... mycket fint! Precis så som jag ville ha det.


Lite bilder på blommorna jag fick:



Hur fint?! Skickades via blommogram!


Blommor av mamsen som jag råkade knyckla till när jag skulle krama folk...




Röd ros av sambons föräldrar och en gul från vår programansvarig



På tal om annat måste jag visa vad jag har satt upp i köket:




Jag var helt matt igårkväll. Somnade i soffan när vi tittade på Skavlan - helt slut! Vaknade vid sex idag med spännande känslor. Mm, kommer ta ett tag att smälta allting. Jisses. Jag är klar. Kan inte förstå detta!

Idag ska jag och sambon snabbt inom IKEA och köpa lite saker och sedan bär det vidare mot Axhult för att hälsa på V&P och djuren <3 Ska bli riktigt kul! Fira lite där med och på söndag är det REFLEKTIONSDAG! Haha, nej, jag skojar... men jag ska verkligen låta det sjunka in då. Man hinner inte riktigt tänka efter nu.

Nä, nu ska jag springa över till min mami och prata lite innan det bär av mot norr.
Ciao!

2 DAGAR KVAR

Sedan är jag socionom. Har nog inte riktigt fattat det ännu. Har massa planer inför framtiden men fokus ligger nu på att ta körkortet. Utan det är jag nog rätt körd (haha...). Robins ansökan om handledarskap kan inte godkännas (kom ett brev från Transportstyrelsen idag) eftersom jag inte är godkänd ännu. Wow, så smarta de är liksom... jag kan bara sucka. Jisses. De kunde väl skickad godkänd som handledare när de sett att jag blev godkänd. Hur svårt är det? Kan jag vänta kan väl han det också.

Anyhow... var på Ikea häromdagen. Köpte hem lite pinaljer som jag satt upp i köket. Blev mycket fint. Har också varit och beställt strukturtapet till hallen, köket och vardagsrummet samt nya golvmattor till kök och hall. Vitt ska det bli och golvet är i svart kakel format i plast. Kan nog bli snyggt! Längtar tills dessa fula taper som klär våra väggar är borta. Det behövs lite nytt.

I väntan på examen kommer lite inspo som vanligt.









And that's the way the cookie crumbles.

Ciao!

Va? Är jag klar?

Har verkligen 3,5 år bara rullar förbi... vart tog tiden vägen? Herregud. Idag sa vår lärare att hon var väldigt nöjd med allas insats i portfolion som vi lämnade in igår. Det verkar som det lutar mot att alla bli åtminstone godkända. OMG, va? Är det liksom klart nu? Hade min allra sista redovisning idag och det gick helt okej. Blev bra med tanke från de förutsättningar jag hade när jag kom på morgonen till skolan. Jag var förebredd, men jag visste att jag tänkt tokigt och det blev bekräftat. Men å andra sidan är jag nöjd. För jag har fixat det. Jag har fixat det här! Go Emma!

Så glad över alla fina människor jag träffat under utbildningen, för allt de har delat med sig och visat att man klarar allt om man bara vill. Love u guys. Särskilt dem jag har fått lära känna bättre under detta sista halvår. Synd att det är slut nu liksom... Hm...

Helt slut i huvudet. Ska ta och lägga mig tidigt ikväll och bara njuta av tanken att jag är utexaminerad socionom om bara tre dagar.

Fever fever

leave  my heart alone.

Har legat kass i feber hela helgen. Mysigt. Har inte kunnat jobba (fanken med!), inte kunnat fila vidare på arbetet som jag tänkt. När du har feber och ögonen bränns bakom ögonlocket är det väldigt svårt att läsa texten framför dig.

Försöker att inte gripas av panik inför redovisningen på tisdag. Det kommer bli det värsta jag ska göra någonsin. Det är redovisning av mitt arbete. Och det är det svåraste arbetet jag någonsin behövt göra. Jag har som sagt... aldrig haft så mycket ångest inför något. Jag kan ju säga en sak, jag tycker om när det är fasta direktioner på vad du ska göra, för när det flummar ut, då kan jag inte hantera det. Det går inte att reda upp. Så jag har inte varit någon direkt glad människa den senaste veckan. Jag vet ju inte hur mycket jag kommer göra bort mig själv. Tänk om alla fattat galoppen men jag har envist skrittat omkring som ett vilset får?

Syrran har flyttat in i lägenheten bredvid. Känns roligt, kan gå in och säga godnatt till barnen varje kväll. Fint!

Som sagt har allt sugit musten ur mig. Men hoppas på att tisdagen ska vara förlösande och mindre ångestladdad.







Si j'échoue, alors c'est peut-être pas le monde entier?

What to do with myself?

Arbetet snart färdigt... behöver bara kolla igenom det tusen gånger till för att försäkra mig om att jag har gjort rätt. Vilket jag inte lär bli. Hur kan man bli så förvirrad av en uppgift att jag inte får ihop det? Det känns rätt men å andra sidan känns det som om jag har gjort HELT fel! Oh well...

Ringde till transportstyrelsen för att se hur det gick med min ansökan. Jo, eftersom jag har hjärtfel så måste det utredas vidare. Fastän jag har skickat ett intyg från min läkare. Suck. Inte senare än i början av mars, sa kvinnan jag pratade med. MARS?! Herregud, känns som om jag aldrig kommer ta körkortet. Men å andra sidan får jag möjlighet att plugga igenom körkortsböckerna, det fixar jag lätt på en månad. Har man gått på högskola fixar man att läsa det mesta.

Lite härlig inspo:









Jag vill bara att allt ska lösa sig... Jag bara hoppas att det blir bra. Har haft mycket problem med maten också. Glömmer att äta och fastnar överallt annars och på kvällen är jag vrålhungrig. Det är så dumt! Ska köpa hem lite pulverpåsar så jag kan blanda ihop en lunch snabbt när tid och ork inte finns. Planerar ren kur i fyra veckor till i februari. Det kommer gå snabbt eftersom jag kommer jobba, plugga körkortet, träna och vänta på körkortstillståndspapperna. Sen blir det lövbiffsmaraton i mars. May my dreams come true.
Ciao!

Burnin' up

Allt är riktigt hårt just nu. Jag blir galen i väntan på övningskörningspapperna, har väntat i typ två månader nu. Jag vill bara få det överstökat. Varför ska det ta sådan tid? Arbetsfronten ser inte god ut, utan körkort. Så typiskt mig. Riktigt irriterad. Kan inte riktigt glädjas åt min examen i slutet av januari... Det väcker bara ännu mer stressande tankar över hur jag över huvud taget ska få en anställning. Ish.

Slänger in lite bilder...

Vårfärger. Vitt & Mint samt lite silver vid sidan om. Fick denna fina scarfs i julklapp av Robins bror & sambo.

 

Har införskaffat mig denna fina tröja (här på Carolin Engman)

Japp, det är allt jag orkar med ikväll...

Ciao!

Back In My Life

- Alice Deejay

Oron inför framtiden känns som en ansträngd snara kring min hals. Irriterad över att jag tappat matlusten igen. Det blir nog bättre när jag börjar jobba igen så att får jag umgås med mina gamla arbetskamrater som jag älskar. Humöret stiger genast. Håller tummarna för att jag lyckas edita klar mina tre första romaner så att jag skicka iväg dem. Författare på heltid, det hade varit fantastiskt. I slutet av januari ska jag och sambon hälsa på V & P i Småland. Längtar! Var evigheter sedan jag träffade dem!

I oktober köpte jag ett par fantastiska skor från Tiamo, Scorett. De har gulddetaljer och är helt enkelt perfekta i min samling. De är mycket användbara och klacken är lagom hög.






Nu blir det examenskriveri. Måste bli klar nu. Måste bli färdig.
Sayonara!

I <3 SALE

Eftersom det inte blev något i skolan idag pga stormen så tog jag ledigt. Jag behövde bara få vara. Så jag åkte in till stan för att titta lite på vårnyheterna men det råkade bli så att jag köpte saker på REAN istället. Inte för att jag egentligen skulle köpt nått alls. Men det var ganska billigt så jag slog till. Man säger inte nej till 75% om det är något extra man fått syn på eller funderat länge på att köpa.

Nu blev det inte några kläder heller. Jag orkar inte köpa stickade tröjor, för jag använder dem ändå inte och så glöms de bort och vid hösten 2012 så känns de inte längre intressanta. De flesta tröjor jag använt i höst var nya. De gamla har legat snyggt vikta och väntat, men där bedrog jag mig.

Hur som helst, tog ett besök på Glitter och hittade lite smycken som jag tänkt på länge men känt att jag inte velat lägga pengarna på det. Men nu blev det plötsligt väldigt billigt. Handlade också ett par fina örhänge på Bikbok eftersom jag glott på dem varenda gång jag varit där och 50% rabatt. Det var givet.




Smycken - Glitter (REAN) utom ringen i mitten. Pärlörhänge - Bikbok. Skärp - KappAhl


Behövde ett skärp med gulddetaljer. Nu ska jag bara finna det perfekta med silver.

Var inne i många affärer bara för att titta omkring på allt och fastnade på Lundbergs (typissskt!) och hittade en charmig gå-på-stan-väska men jag tyckte inte reapriset var särskilt nedsatt. Dock övertygade jag mig själv att jag kommer använda väskan hur mycket som helst så den lämnade jag glatt över till expediten för att betala. Det enda som verkligen är negativt med väskan är att det står ULRIKA på framsidan. Jag har inget emot namnet, men hur snyggt är det egentligen..? Jaja, det är bara till att ignorera.





Visst var den väl fin? Lite speciell, liksom.





Hittade ett par mycket snygga "fin"-byxor på H&M som satt som en smäck! Men jag avstod från att köpa, måste verkligen hålla i mina slantar nu... Såg en jättefin mintgrön tröja med vita brodyrstreck på Indiska men priset var lite högre än vad jag var villig att lägga på den. Kvalitén var dock super och det är väl därför priset ligger högre.

Btw, kolla in dessa naglar. Wow, väldigt intressant gjorda!


Ska sätta mig och skriva lite på min roman... eller någon av dem. Sitter och lyssnar på Christina Aguileras album Bionic. Jag älskar den skivan. Speciell och intresseväckande att lyssna på. Helt i min smak!


Good night, sleep tight!

The End is always the New Beginning

Ja, det går än så länge bra med nyårslöftena. Ätit kött, bra fett och grönsaker. Blev helt sjukt sugen på att steka champinjoner till nötytterfiléen men vi hade inga hemma. Suck. Och så var broccolin typ slut. Ah!! Men det löste sig med lite tomater och ruccola. Men ändå. Jag ville ha svamp och broccoli!



Har dock inte börjat träna ännu... Jag är för lat helt enkelt. Tror det får bli effektiv träning efter skolan är slut. Orkar inte tänka på sånt nu.

& så kommer det lite bilder från juldagen. Bexx var hemma och hon bjöd med två fina kompisar. We had a blast!







Ser ni att mitt hår börjar bli föör långt?!


Jag säger bara en sak: fanken vad coolt det är med lösögonfransar. Man känner sig dubbelt så vacker. Haha. Fast jag måste göra något åt bristen på fransar på de nedre fransraderna. Klent befolkat där.

& så har jag äntligen bokat resa till Bexx också, för att hälsa på en sista gång innan... ja, det blir en hemlis tills vidare. Men i slutet av januari sticker jag! Längtar!




Om jag ska lista år 2011's bästa köp, så är det givetvis min mobil (alltså, iPhone kan slänga sig i väggen liksom) och mina skinnskor från Scorett (använder dem nästan hela tiden <3). Kan inte komma på något som jag är mer nöjd med. Jo, förresten, min vinterjacka från H&M har använts varenda dag i princip sedan kylan börjde tränga sig på. Trots att jag har typ... fem vinterjackor till. Så det är ett bra kap, samt min halsduk från samma varumärke. Jag får lite Mulberrykänsla av den. Åh, en till! Min parfym från D&G, L'imperatrice. Helt oemotståndlig! Har fått väldigt mycket kommentarer från folk omkring som sniffar på en och utbrister "men herregud så gott du luktar!" Så den får 10 av 10 eftersom doften är magisk.




Snart ska jag in till stan och friska upp vårminnet. Har inte varit inne i stan på evigheter känns det som!
Ciao!

2012

Ja, då var vi här. Tänk januari 2000. 12 år sedan! Jag är fortfarande förbryllad.

Nyåret firades in med sambon och hans bror med flickvän samt en gemensam kompis. Vi gjorde det enkelt eftersom ingen ville "festa" direkt. Det innebar dock inte att maten fick lida. Jisses. Först avancerad toast med chevre, päronskiva, honung, rostade pinjefrön och ruccola. Därefter höjdpunkten på hela dagen: Oxfilé inlindad i parmaskinka, med puré (istället för vanliga potäter) gjort på potatis, jordärtskocka och stekta champinjoner med pepparsås. Var så himla mätt men tvingade sätta i mig allt för att det var så... gott! Nu vill jag äta oxfilé hela tiden! Efterrätten bestod av jordgubbsparfait. Tog inga bilder eftersom kameran dog.




Eftersom kameran dog innebär det också att mobilen dog. Skulle ju ringa mamma. Oj då! Ringde växeln till sjukhuset eftersom hon jobbade natt och de kopplade mig till förlossningen. En av mammas kollegor svarade och jag fick reda på att mamsen höll på att förlösa Kristianstads första 2012-baby. Som senare visade sig vara 2:a födda babyn i Sverige 2012. Trevligt!



Vi skålade in med lite champange och därefter kom en hel hög med kompisar till sambon och det blev lite efterfest i huset tills jag sa tack för mig vid 02.00 eftersom jag skulle upp och jobba.

Har varit skönt med lov, fast varit en aning stressad i och med "sluttentamen" på högskolan nu när man ska ta examen. Ah, måtte jag klara denna sista uppgift!




Jag hoppas 2012 innebär möjligheter att utvecklas som socionom, som människa, syster, faster och moster, sambo, vän och mycket mer!
Ciao!
RSS 2.0