Kyssjukan

Oj, så sent det blev igår! Kom hem till syrran och käkade mina ägg&bacon medan hon åt sin hembakade pizza. Det såg gott ut, men nu måste jag verkligen anstränga mig om det ska hända något här med mig :) Pojkarna kom i säng lite innnan åtta och Inez därefter. Sen satte vi igång Twilight. Otroligt att man kan glömma så mycket när man inte sett en film på länge. Sedan blev det New Moon direkt efter den. Med några pauser, då pojkarna vaknade och ville äta, så blev det en sen kväll. Var nog hemma lite innan ett.

Så är rätt trött nu! Det har blivit sena dagar hela helgen, men det unnar jag mig. Man är ju trots allt bara ung en gång och vad gör då några sena timmar en helg i ens korta liv?

När jag städade igår insåg jag att... Jag har förgrymt mycket smycken...

 

 

 

 

 

de här öronhängena beställde jag från H&M för ett tag sen. De är riktigt tunga, men riktigt coola!

 

Yesterday's

 

Nu blir det frukost, alltså ägg&bacon och sedan ska jag till jubbet, så det blir sent ikväll. Imorgon eftermiddag åker jag till Lund för att träffa en gammal barndomsvän som jag inte sett på länge. Ska bli kul :) Cya!

What's up?

Har haft fullt upp i veckan med jobb så det har inte funnits tid att blogga. Men idag fann jag lite kvalitetstid med my old blog.

Jobbat, varit på midsommarfest, varit ute och svängt rundor på Banken (jag vägrar fullkomligt att säga bånken. Det är banken. Punkt.)

Jag har shoppat lite också... och köpt en underbar BUS så jag kan få någon jäkla bränna någongång. Är dödligt blek, men BUS fixar! :P

När det bar av till Banken

Klänning - H&M


Jeanette skakade rumpan i min jeansklänning :)

 

Jeanette & Josefin <3

 

Moi et Jossan

 

Över till shopping! J'aime faire du shopping!


Vero Moda

 

H&M

 

Din Sko

 

& detta är jag idag:

 

Idag blir det att städa, rensa ut och ut o kolla solen lite. Sen på kvällen ska jag ha Twilight-maraton med syrran. Det är än sålänge bara två filmer á DVD men Ecplise tar vi snart på bio ^^

 

Sayonara!

 

Acapella

Min Nya Drog:
Kelis - Acapella
Love her!

Har inte bloggat på några dagar nu, har varit  mycket på jobbet och när man väl kommer hem har man annat för sig.
Idag har det blivit ägg&bacon till frukost, druckit 2 koppar thé, och sen när jag kom hem blev det fetaostgratäng (med broccoli och blomkål i) plus fyra stekta baconskivor. Har unnat mig lite mörk choklad också, men enbart 25 gram.

Var ute i lördags också. Var längesedan jag hade så kul! Banken hade enbart discomusik och alla rockade loss extremt mycket! Hade på min spacade dress från H&M, älskar den.

Sen har jag bara jobbat en massa. Ledig på söndag... det ska bli skönt.


Fick hem de här godingarna från H&M häromdagen.

 

Today's

 

Veckans "Want.So.Baaaad"

bild: stockholm streetstyle.


Nehepp... ska sitta och skriva hela kvällen lång :) Måste ju försöka bli klar med en roman. Så fort några personer har läst igenom och givit kritik skall jag gå igenom den igen och sedan får jag skicka in den. Då måste jag ju få fart på nästa bok, man vill ju inte vänta fyra år på en uppföljare liksom!

 

En fråga till er läsare;

+ Anta att man kan "resa" tillbaka i tiden. Anta att du blir mördad år 1760. Kommer du födas åter? Kan vara kul att höra era reflektioner :)

 

Sayonara!!

Robot.Coming.Through.

Var ute igår. Det var riktigt kul, lite mindre incidenter inträffade, så som att jag trillade ner på marken när jag snubblade över kullerstenarna i stan... Men när vi satt på Taste och jag träffade gamla godingar så blev jag så glad! Riktigt skönt, tack babes för att ni förgyllde kvällen <3 Inga bilder på outfits tyvärr, glömde det...






Hittade denna asgrymma klänning på HM häromdagen. Har sett den på HM's bildbankssida, men glömde spara ner den. Men den ser ju ungefär ut som den jag haft uppe innan, den blå:

 

 

Tänkte inviga den ikväll :) Frågan är bara, vilka skor? Vad tycker ni?

H&M's divided exclusive...

 

...eller Din Sko?

 

Nehep, ska städa hela lägenheten, ikväll kommer Jossan och Sanne hit :) Lite förfest och sedan pyser vi in till stan på äventyr. Kan knappt bärga mig att få komma ut och dansa..! Har inte gjort det på LÄNGE!


Sayonara!

.Llame.Pa.Verte.

Igår var en bra dag. Vi slutade för terminen, alla blev godkända i klassen (HURRA!). Sen cyklade jag hem i ösregn, bytte om och väntade på att Tess & Elin från klassen skulle hämta upp mig och köra till stan. Där spatserade vi omkring och kollade på lite saker. Hittade en riktigt fin liten väska i konjaksfärg.

Sen när klockan blev halv sju gick vi till restaurangen Peking. Jessica kom dit och så åt vi gott och firade att vi gått två år! Vi satt och pratade ända tills dem stängde. Det var så otroligt mysigt och kul! Har saknat denna interaktion sååå länge. Nu har jag äntligen hittat den igen. And it feel's so good.

Vad kan jag säga? Jag & Ellen har blivit hookade på glasögon... även som tryck på tee's. Denna från H&M Divided.

 

Lady Gaga <3

 

Inte den finaste bilden jag lagt ut, men såhär såg det ut efter min mardrömstripp i mina nya Vagabondskor häromdagen...

 

Ska hämta syrrans dotter på dagis nu, sen blir det ett kvickt besök i stan för att byta klänning mot klänning. Därefter blir det ett besök på Systemet (!!) för att köpa lite vitt vin till ikväll när jag och Ellen ska ha lite middag hos henne. Kanske blir det banken, inte säker på vart kvällen slutar. Kul kommer det bli i alla fall!!

 

WHEN NOTHING GOES RIGHT ... GO LEFT!

 



I'm a Free Bitch, Baby

På fredag och lördag blir det utgång - härligt! Har inte varit ute på länge och det känns! Har så många skor som jag vill ut och rusa i denna sommar så det är ett måste! Ska försöka gå ut så mycket jag kan denna sommar! :)

BikBok hade rea, inte så intressant men jag hittade ett par mönstrade leggings (som jag funderat över riktigt länge men aldrig kommit tillskott) som jag köpte för ett mycket förmånligt pris. Så nu ska jag för första gången på länge bära plagget dagen efter! Annars brukar jag ha "tänka-över-köpet" men nu skiter jag i det. Jag vill ha leggingsen så enkelt är det!


 

Vill klippa mig kort på ena sidan! Min vän Veronica gjorde det för ett tag sedan innan hon klippte upp allt hår. Jag kunde inte se mig passa i det, men nu är jag helt hooked på det! Men får se, vill ju inte göra något överilat och sedan ångra det som fan för att jag kanske inte passade i det...

 

 

Bye!

 

From Yesterday

From Yeasterday - 30 Seconds To Mars


Igår var det hyfsat fint väder. Jag tog på mina beiga skor från Vagabond för första gången, och jag vet inte varför, för trots att det gick superbra att gå i dem så fick jag världens blåsor! Så det gjorde så ont att gå i dem tillslut, vilket är jättetråkigt för jag kände att folk omkring mig tänkte att "hon kan ju inte gå i såna skor... varför har hon dem då på sig?" Men det var alltså för de förbaskade blåsorna, jag fick bita ihop och gå så vanligt som möjligt, men det sved ju som fanken!

På vägen hem efter jobbet fick jag låna Ellens flippflopps, för jag kunde inte få ner fötterna av smärta i skorna. Hoppas de bättrar sig... Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra med dem.

Här kommer iaf outfitbilder från igår:

Jacka och spetstopp - H&M, linne - Cubus, tights - Gina Tricot, skor - Vagabond (scarfs sp/2009 Bikbok)

 

Var även en lite runda på H&M och hittade en superfin klänning som jag spanat på över internet... Får se om det blir ett köp eller ej. Har inte så mycket pengar just nu så det gäller att hålla hårt i varenda slant. Såg även karnevalen, vilka känslor som väcktes till liv - underbart med studenttider!

 

Ska jobba idag med. Gotta go!

Bad Day

A Bad Day - Rock City

Sitter och väntar på att jag ska bli hungrig. Då blir det frukost, samma vanliga härliga ägg&bacon frulle. Yum!
Spanar lite på internet. Sa till R.B igår att jag verkligen vill spara pengar nu så vi kan åka utomlands snart. Hade varit gött, jag har inte varit på semester sen 2003, då var jag i Turkiet.

Samtidigt kan jag inte låta bli att sukta efter saker hela tiden. Igår när vi var på Maxi såg jag en kvinna med bruna moheda tofflor och jag blev helt kär i dem. Det är sjukt, jag vill inte få såna ha-begär! Sen har Nelly fått in jättefina kilklacksskor som hade suttit fint på fossningarna, men jag har ju redan köpt ett par liknande från DINSKO, fast helvita.



& så hittade jag dessa snygga beiga boots från Have2have. Hade varit snyggt med beiga boots i sommar och till hösten istället för att kränga svarta like everyone else.

 

&

 

Ska dra på mig något, därefter ska jag ta en tur in till stan och ströva lite. Sen blir det att jobba kväll. Har lite ångest, måste fixa med schemat och bara tanken på det gör mig trött...

 

Inspo:

Bild

 

 

Har dessutom gått och blivit intresserad av att pierca mig i ena näsvingen, att ha en ring där, hade varit najs!!

Cya!

Want.So.Bad!


 

Photo: H&M.se

Fire!

Klockan 15.00 ska jag infinna mig på Brandstationen här i K-stad för att få information. Vilket kan vara bra eftersom man aldrig vet vad som kan hända. Det är alltid bra att veta hur man ska gå till väga om något skulle inträffa.

Igår var jag hemma hos Ellen och vi tog en lång promenad runtom stan, gick en vända inom tivoliparken som var befolkad av studenter. Tänk att imorgon springer dem ut... Så kul :) Minns själv när jag tog studenten. Vi hade tur med vädret och allt gick som smort. En av de bästa dagarna i mitt liv, helt klart. Fyra år sen nu...
Sen satt vi hos Ellen och snackade bort tiden. Kom hem lite innan tolv och somnade fort, helt utmattad.

Nu har jag precis satt i mig ett ägg, fyra skivor bacon och en stor fläskkarré som R.B skulle ätit upp för några dagar sedan. Men den såg lika god och fin ut som innan så den fick slukas med. Synd att slänga bra mat, den där sambon är duktig på att glömma att äta det han sparat till "dagen-efter".

Är riktigt sugen på att parta. Jag har så jäkla många kläder jag hade kunnat kombinera (och kläder jag aldrig haft på mig samt skor) så det är så typiskt att jag ska jobba på lördag och söndag!

Inspo från mig


Sox in shoes





Sen hittade jag ett par levis-jeans (rejält baggy nertill) som jag klippte till shorts. Om några minuskilo kan jag nog ha dem utan problem. Längtar!








Ett par kilklackar (från Nelly.se) jag haft aslänge men aldrig använt.






Mer bilder på Wiley Chunky Sandals från Topshops - kan inte få in att jag faktiskt har dem... helt otroligt!








& Loden Wooden Sandals (även dem från Topshop)




Ha en skön dag! Sayonara!


If this ain't love, I don't know what it is...

Jag fick riktiga cravings efter dessa klossar (från Topshop) när jag hade sett dem på några bloggar:


Wiley Chunky Wooden Sandals

 

 

Sen kom dem igen i en annan färg:

 

Wut can I say? Let's go all the way! Jag tycker de senare är så mycket snyggare än den första upplagan då den beige/nudeaktiga färgen passar perfekt till sommarens klänningar <3 Nu har jag mina klossarx2 OCH beiga skor att springa omkring i så jag slipper leta efter såna mer. Jippi!

 

 

 

 

 

RSS 2.0