Crazy color

Har på sistone varvat min hemtenta med lite eget skrivande på min bok. Jag är så nära. Jag är snart färdig. Det känns helt overkligt att jag snart är klar med min allra första bok (om vi bortser från den jag gjorde i 3:e ring som projektarbete... och jag räknar inte med den)! Det är bara en knepig sak som står i vägen just nu och jag har svårt att veta hur jag ska lösa denna ganska viktiga svårighet. Fanken! Det löser sig väl tillslut.

Är sugen på att snart börja på den 3:e boken! Den jag gör nu är ju 2:a boken i serien om Eskarl Trollkarl. Den 1:a är på halvvägen och jag tappade lite när skolan satte igång igen och nu ligger den på is för tillfället. När 1:a och 3:e boken också är klara ska jag skicka in dem.

Har köpt en klänning som jag verkligen är helt dökär i... men sen så känner jag mig osäker. Vad tycker ni? Keep it or not?



Här är en av de bloggerskor som jag följer. I klänningen. Ser det inte fint ut?


- Så vad tycks?


Här kommer en hel del bilder från vad jag har införskaffat mig de senaste månaderna 2011:

- Vit drömklänning från H&M


- fin shoppbag i fuskskinn & en vit svans. Båda från H&M



DAGENS:


- Jacka, topp, väska - H&M. Byxor - Gina Tricot, skor - Skopunkten


- stilrena dojjor från Skopunkten. Även samma modell som jag gjorde mina glitterboots.


- De mest fantastiska skor jag sett på länge. H&M roxx!


- Såhär ser mitt skrivbord ut för tillfället... Översållat med andra ord!



I helgen ska jag fira Ellens födelsedag på fredag, barnpassning från lördag till söndag och på söndagkvällen ska jag bara ta det lugnt. Sedan börjar vi om igen med målet mot uppsats C... O M G.

BYE!

I.am.made.by.music.

Jag älskar musik. Det är det bästa jag vet när jag inte har något att göra och när jag gör något. Det är min inspirationskälla när jag ska skriva lite i mina romaner. Jag tar de låtar som framkallar rätt känslor för det jag för tillfället ska skriva om. Just detta är soundtracks till filmer ganska bra på. Ett fåtal bra exempel är Sagan om RingenX3, 28 dagar senare, Inception, Da Vinci koden; och sist men inte minst min nya tillkomst i den litterära pushmaktens övertag av musik: TRON . The Legacy. Magi. En av låtarna, Nocturne, fick mig att tänka direkt på en gammal film om en liten val som mister sin mamma och simmar omkring med en vän. En tecknad men oerhört gripande film. TRON - the legacy? Nej, den var mer en hollywood-aktig 2:a på dess föregångare TRON, which I love!

-

5 saker-jag-inte-gillar-för-tillfället-listan

1. Jeffrey Campbell's Lolita-skor. Har någon sett fulare skor rise and shine on this very earth? C'est trés horrible!
2. Erin Wasson - sjukt överskattad modell. Synd för en talangfull modell att bli 'sönderspelad' liksom de återkommande sommarplågorna. Hon är en av dem.
3. Naturkatastrofer - jag har bara levt på jorden i 23 år och har förmodligen missat en hel del katastrofer som moder jord ger oss... men det har varit mycket kaotiska tio år på sistone.
4. Att affärer inte har tillverkat en enda cerice blus ännu (vad jag vet och jag har ganska stor koll) i budgetpris. Väntar förväntasfullt.
5. Supernatural som inte kommer sändas i förrän i höst (!)



Imorgon börjar operation 0.
Tills dess... hasta la vista!









Arrivederci!

Bra med vänner

som kan påminna en om att det var ett tag sedan man bloggade :)

Vart ska jag börja? Åh, just det. Det har inte hänt så mycket sedan sist. Sitter dag och ut och dag in och skriver mitt paper. Har inte tagit några bilder men kan slänga in lite inspo. Åh just det. Jag är inte den som är den. Fr.o.m imorgon kommer jag börja min VLCD. Vad betyder då det? Googla. Jag har slagit vad med en viss person att jag inte kommer palla dricka det i fyra veckor. Det ska vi minsann bli två om! Så, here we go! Sedan inleder vi med en nystart av LCHF och sedan hoppas jag att jag för allt i världen slipper slå vad om såna här saker igen. Sett för mycket How i met your mother helt visst. Men å andra sidan går vi inte i skolan förrän i slutat av maj så jag kan dricka i lugn o ro...



- blå naglar


- trevligt med färger


-rosa och rött!!


-helt galna skor...




-GE MIG! AH! Vill ha en färgglad clutch... nu!


Är det någon som vet vart man kan få tag på en färgglad clutch är ni välkomna att höra av er! Nu ska jag diska som straff. Resten är hemligt.
Bye!

PAUS!!

Jag har begravt mig i böcker den senaste tiden. Plöjt igenom ca 17 böcker till min hemtenta och ögonen går i kors. Synd att ett sådant intressant ämne som arbetslöshet och socialbidragstagande bland ungdomar är så svårt att specificera. Allt består av teorier och det känns inte aktuellt i bakgrunden av själva problemområdet.

Nåja, idag kom syrran hem igen från Norge. Jag cyklade iväg tidigt med mamma och körde styrketräning i lite mer än en timme. Det är skönt att träna på morgnarna, för när du känner att du måste träna på kvällarna kan du skratta lite eftersom du inser att du redan hunnit med det!

Det snöar för fullt där ute. Trist. Alla blev blåsta på våren. Typiskt. Jag behöver sol och blå himmel för att ta mig över denna enorma mur jag kliver på för tillfället.

Jag drömmer mig bort till fantasivärldar utan dess like. Jag håller på att slutföra min ALLRA första bok! Kan knappt förstå det. Snart kanske en dröm sedan barnsben införfrias! Och så längtar jag efter att lajva.

Vad hänt annars? Robin fyllde år. Det firades.

Jag & älskling


Fint presentkort Erik hade knåpat ihop.


Williamtårta med pärongrädde... mmm

Syster nr 2 i ordningföljd var här med sina barn. Gabriel börjar bli så stor. Nellie också. Det är svårt att fatta att den där lilla konstiga och främmande eskimåbebisen har hunnit bli sju och ett halvt. Stora flickan.

Nellie


Mammas hund Zambo


Gabriel


När de skulle åka


Nellies fot hamnade på bild. Hon tyckte det var coolt. (Kolla Gabbes min!)



Annars är det lugnt. Fick skippa en efterlängtad helg hos V&P för att jag ligger efter med hemtentan... Så helgen innebär enbart metod och teori... Jippi.

INSPO



BLEV EXTREMT SUGEN PÅ BLONT HÅR! För övrigt underbar bild!







Bye!

Russian night flum out

Utgång igår. Hysteriskt kul. Det är farligt att vara på dansgolvet när man har Ellen med sig... mjau!

och skor!


Supernatural och Fringe på G sen ikväll!

LCHF

Jaha, då har jag kört stenhård LCHF under fem dagar. Märker att huvudet behöver vänja sig vid färre kolisar. Men jag är mycket nöjd och jag känner mig piggare än på länge. Pigg på att laga mat, pigg på att städa... än så länge har jag inte blivit pigg på att plugga mer men det kommer förhoppningsvis :) Och vem blir inte glad när sambon uppskattar ens ihärdiga försök till bättre leverne? Även om han själv sitter och kränger nacho-chips om kvällarna. Tur för mig som inte gillar nacho.

Har styrketränat i måndags, fick träffa en PT och vi gick igenom lite nya övningar eftersom jag inte riktigt gillar de vanliga gymstationerna. Jag ville ha mer flexibel träning - och det fick jag! Puh! Tisdagen var det Fuego som gällde. Ah det är så grymt roligt! Jag blev mer och mer avslappnad och musiken börjar faktiskt bli riktigt bra. Det enda störmomentet är spaghetti-tjejen som svänger med sitt långa hår och tar ut rörelserna way to much än vad som är bra för kroppen...

Igår lagade jag fetaostgratinerad broccoligratäng (kan inte få nog av denna underbara rätt!). Jag åt den dock inte, för jag hade chili con carne över från gårdagen och åt den i rask takt eftersom det skulle bli medelpass vid halv åtta. Härligt pass - jobbigt! Jag har inte tagit ett medelpass på jag vet inte hur länge. Mycket kul! Sen när jag kom hem tog jag en liten rad fetaostgratäng och resten åkte in i kylen. Så har jag något att nalla på under helgen tillsammans med kassler.


Slänger in mer inspo-bilder. Längtar till nästa torsdag när H&M Magazin [förmodligen] släpps på internet och man kan shoppa hem lite godbitar! :)






Annan Inspo:












Ha en underbar helg!

Born this way?

Lady G's nya låt är helt ok. Inte något som jag känner att jag kan koppla till hennes tidigare låtar men alla har en rätt att utvecklas. Väntar med spänning på de andra låtarna!

LCHF:

Kör stenhårt med laktosfri filmjölk. Dricker det i ett glas. Ska pröva att mixa i med lite bär och grädde så det inte blir för beskt... Ska bara köpa en mixer först.

Annars på matfronten har jag gjort kotlett med tomat och löksås samt chili con carne. Skillnaden mellan vanlig carne och LCHF carne är att du inte har i lika mycket bönor och att du har 2 dl grädde på slutet för att göra maträtten mastig. Recept här.






H&M har fått in lite nyheter. Denna klänningen är precis vad jag har väntat på!



... samt lite andra nyheter!








Lite inspo såhär medan vi betar av de första kalla marsdagarna.



asos.com


Jil Sanders s/s2011


Jil Sander




Zara



It's a beautiful world - and you are living in it!

DIY Glitter Boots

Sådär ja! Nu har jag äntligen gjort mina egna Giuseppe Zanotti skor och tjänat in ungefär 4000 kr! De kommer nog glittra av sig ett tag, men sen så är det bara ut med dem i vårskenet!





Orginalet:

Gjorde taccogratäng igår. Inte jättegott... men recept är något man får jobba på. Undersöka, göra om och pröva sig fram. Tror det var philadelphiaosten som gav den en ganska bitter smak. Annars var det gott.




Det lär bli mycket skola hela veckan... Måste komma igång nu. Har struntat i det alltför länge...
Bye!

RSS 2.0