Jobbet nalkas

men jag sitter kvar och drömmer mig bort framför datorn.

Var ute en sväng igår. Fixade till mig och sedan cyklade jag in till stan för att möta upp mina vänner. Blev hamburgertallrik på Banken - mycket gott! Rebecka beställde en rätt med klyftpotatis och blev sugen på pommesen istället och beställde in en hel tallrik med dem...! God mat, gott sällskap... det var toppen!

Min outfit minus skorna...

 

Innan jag skulle cykla iväg.

 

Mina skor

 

La make up

 

On my way

 

Den ihopknåpade frisyren

 

Jag & Jossan

 

Liesel

 

Rebecka & Peter

 

& den som satt och bad hela kvällen...: Philip


Fick även mina nya BH:ar av Rebecka. Jag blev lite chockad först eftersom skräddaren som sydde in min BH tog 250 NOK för det besväret... Jaha, då var man lite fattigare än vad man tänkt sig. Nåväl, det är värt det. Helt tokigt fina är dem och de sitter kanon!

Nu blir det dock inga skor på Zara för det. Typiskt.
Oh well...!

Ah va snyggt!

Värsta dröm-looken i början av september!


The shoes is killing me!


& lite sommarfint!Men herregud! Så fina!


Zara.se


&


Senaste piercingen från Givenchys modevisning för män. Småcoolt,  men måste bli riktigt fula ärr efter...


God natt!

Critical times

Ah, vad händer med mig?! Det är inte så att jag gått och blivit filmkritiker, men det är ganska bra nära det. Jag vet inte varför denna helomvändning har kommit, om det är för att jag sett för mycket film eller om jag bara tröttnat på dessa blaskiga "försök" till bra film?

Såg Pirates 4:an och blev mycket besviken, den var knappt underhållande. Bara en besvikelse.Såg den efterlängtade Sucker Punch, och ärligt talat - vad var det för film?! Jag trodde jag skulle dö av tristess. Inte förrän slutet börja saker och ting hettas upp en aning, men då var allt plötsligen över.Därefter såg vi på Adjustment Bureau och även om jag aldrig riktigt gillat Matt Damon, tyckte jag faktiskt han var en liten guldtia i denna för övrigt lite knepiga och långsöka (?) film. En del av den är vacker men vissa delar får en bara att höja på ögonbrynet och "va?". Smådryg emellanåt... märkliga svängar i dramartugin... Ja, jag vet liksom inte. Det är intressant att smaken har förfinats, men samtidigt är det dystert att jag inte kan se en halvdan film som kvällsfördriv längre. Jag kräver mer. Mer intelligens; mer invecklat drama; mer kött till personerna du ska följa i 1,5 timme. Minst.


Det är väl därför vi har blivit mer och mer ett serie-samhälle. Vi älskar serier. Vi får följa karaktärerna ständigt i utveckling, eller inte. Game of Thrones är ett strålande exempel, likaså Rome (även om den delvis fuskar genom dess verklighetsbaserade karaktärer). Ibland finner jag mig dock tänkandes medan Games of Thrones rullar på framför ögonen "jaha, varför hade dem med det här? Det fyller absolut ingen funktion. Det liksom bara finns där, så utan mening" osv. Där kan jag verkligen se meningen med att det som händer i en berättelse fyller en funktion. Såklart får den inte vara helt uppenbar (som vi ofta ser i filmer där det i början framkommer något som vår karaktär till sist ska kämpa mot/uppnå) men det ska ju finnas något form av "aha" inte "ehh va?".
Nåväl, jag får väl fortsätta i jakten på bättre filmer. Jag längtar fortfarande efter den ultimata skräckfilmen som ska få blodet att isa på riktigt. Jag längtar efter en dramafilm som tar andetagen ur dig. Jag får nog vänta lite till...

På återseende!

H&M vs Versace

Fick nyss reda på att H&M ska göra samarbete med Versace i höst! Nu är man ju riktigt nyfiken på vad de kan koka ihop tillsammans i klädväg. Ska bli väldigt intressant och spännande! Ogillar fortfarande H&M's nya hemsida. Kommer ta flera år innan jag vänjer mig!

Hade lite party här i helgen. Underbart kul, helvilt är bara förnamnet. Hade fem sova-över-gäster vid morgonens slut :) Nu jobbar jag två helger i rad så... nästa partyevent får vänta.
Åkte till Malmö för en vecka sedan och blev några hundralappar fattigare. Köpte till mig en cerice kavaj, ett par billiga cheap monday-jeans och en jättefin blus som förde mina tankar till Celinés populära skjorta fast min låg i rosa färger. Precis som det ska vara!
Ledig idag och imorgon. Ska försöka sätta mig och skriva lite på min story. Har blivit ganska inspirerad av Game of Thrones-serien, även om det är stora skillnader mellan våra genre.

Adios!

Nya tag!

Nu är jag ledig i en vecka, en HEL vecka. Så jäkla skönt! Ska hinna ta igen tid med vänner, städa (mitt eget rum vill säga...), träna och äta LCHF.

Har ätit helt tokigt i helgen och då blir kroppen inte glad på mig. Så idag ska jag starta upp med LCHF igen. Det är mycket ältande med det här att "idag startar jag" osv. Det kanske är det som "keeps us going". Så denna vecka planerar jag att inte äta någon form av mjölkprodukter förutom filen på morgonen. Får se om jag pallar göra ägg o bacon till frukost hela veckan. Idag blev det fil och bär. Det blir en slags rivstartsvecka med enbart kött och grönsaker. Så jag får nog se till och enbart äta fläskfärs bara för det, så jag får i mig allt nödvändigt fett. Massa smör går också bra. Så kroppen hinner ställa om sig att nu blir det inga kolhydrater. Så trött på det här sötsugen: Förrädiskt, den lurar bara dig.

& idag har jag tränat! 1 timme på gymmet blev alldeles lagom. Måste dock lära mig att inte springa i början av passet för då orkar man knappt lyfta något efter det.

I helgen har jag jobbat. Igår såg vi på X-men: First Class. Grymt bra. Jag var så besviken efter sett Pirates4:an som saknade allt djup som jag så länge letat efter i filmer. Så kommer den här. Oväntat bra. I filmen ser vi som sagt Magneto och de andra X-men som unga. Det är rörande, djupt och griper tag i dig. Det grep tag om mig. Jag blev alldeles stirrig inombords. Ville hem och skriva. Detta är sann inspiration. Underbart. McAvoy och Fassbender är ju riktiga pärlor. Det är även Fassbender som ger i alla fall mig en ny favoritscen. Det kröp i skinnet på mig.

WTF?!

Okej, jag älskar verkligen H&M. De gör bra plagg till bra priser. Kvalitén kan diskuteras men oavsett. Deras hemsida har alltid varit bra och enkel.

NU HAR DE GJORT OM DEN! H&M's tidigare professionella vy över kläderna var klockren innan. Har alltid stört mig på Ellos och Laredoutes system. Nu har H&M gjort exakt likadant. Ser hemskt ut.

Tror definitivt det påverkar köplusten. Så, H&M där gjorde ni verkligen ett back-fall! SYND!

Okej..?

Låg ute och solade idag. Hade solskydd 25, så jag brände mig i alla fall inte. Men så ligger man och svettas och har sig i två timmar. Jag känner mig riktigt ofräsch när jag traskar ner från solplatsen och ska gå hem för att duscha. Tar fem minuter.

Blir lite osäker när det står ett helt gäng män (allt från 25-30år?)  och ockuperar ingången. Jag får traska runt hela armadan och inser då att det är grannens (de som bor under oss) vänner som hjälper dem att flytta. De reagerar när jag kommer lufsandes mot dörren "åh kolla där!" "hej!" och "hur är läget?" och massa annat. Jag ler fånigt och säger hej tillbaka och försöker skynda mig in så fort som möjligt. När jag börjar traska upp för trappan kommer några upp efter av naturliga skäl. Sedan säger den ene "jag skulle ju tagit över din lägenhet om jag hade vetat att det bodde såna brudar här". Grannen säger "du får väl ta o flytta in här då." "Ja, det ska jag", svarar han.

WHAT?! Haha, dagens märkligaste händelse. Det var inte vad jag hade förväntat mig. Smickrad kanske men väldigt akward...!

Har haft ont i magen större delen av dagen. Känt mig helt yr och febrig. Hoppas på bättre dagar! Kanske det är värmen som slår ut mig?Hur som helst. Passade Saga häromdagen. Det gick fint-fint! Trots att jag en hel underbar flock av syskonbarn så är jag väl ingen specialist direkt på barn. Frågade en mormor på lekplatsen, lite okynnigt om jag satte Saga rätt i gungan eller hur vilket håll är rätt?

Rätt håll eller?


Grymme-Robin är grym med barn! ;) Tur för mig det!
Robins gamla mobil var mer intressant än tv:n...


Cya next time!
RSS 2.0