Den största inspirationen du egentligen har är dig själv

Verkligen... jag bara drömmer om att se ut såhär snart igen... Med lite tålamod så!
 
 

Ny tag igen!

Jag fortsätter på bloggen, kände inte att jag connectade med den nya bloggen samt att jag har haft en stressig vår med allt vad det innebär. Kul att titta tillbaka på allt man har gjort/skrivit.
 
Men sommartider piggar upp och jag är redo att göra ett nytt försök. Sedan i måndags har jag ätit lagom strikt LCHF för min smak. Dvs jag äter mjölkprodukter, yoghurt, bär, nötter m.m. I nuläget saknar jag inspiration att köra fullt ut utan detta. Har ju haft funderingar på att gå över till Paleo/LCHF, men som sagt... väntar på en sådan kokbok på svenska, vilket kommer till hösten.
 
Jag har inte ätit under de senaste dagarna: mjölprodukter eller kolhydratsrika produkter.
 
Resultat efter vårens sockerberg-och dalbana? Trött. Jag var trött innan också av allt socker. Småhungrig - det får jag jobba vidare på. Även min inställning till mat. I ena stunden så tänker man "fan va onyttigt, det borde vara lätt att bara låta bli och bryta detta mönster, hur svårt kan det vara?" och i andra stunden "det är så mysig att komma hem en kväll, käka pizza, godis och mysa." Dessa två tankar skär i varandra dagligen. Som sagt, försökt sluta äta potatis, ris, godis, bröd m.m., så kan du förstå hur jobbigt det är för en missbrukare att sluta använda droger.
 
Nåväl, jag kör ju fortfarande 12-20 metoden, vilket innebär sista målet ca 20.00 och tidigaste målet på dagen 12.00. Brukar funka bra, jag har ätit så i ett halvår nu. Har ju bara inte ätit så nyttigt och det har satt sina spår...
 
Så jag kämpar vidare. Tänkte ladda upp en hög med bilder men hittar inte den förbannade sladden från mobil till datorn så jag ger upp i nuläget. Mer kommer.
 
 
Grillat från igår (vita mojset med saker i är coleslaw)
RSS 2.0