Rude Boy

Kan inte få nog av Rihannas Rude Boy, och Kat Delunas Unstoppable! Så fort det blir tyst hör jag deras klingande eko i öronen. Sen måste jag sätta igång låtarna. Det finns en allvarlig risk att jag kommer tjata ut låtarna snart...

Det blev Banken i lördagskväll. Jag är ingen aggressiv person. Och jag dricker inte sprit heller så jag är aldrig påverkad när jag är ute och dansar. Men jag blir frustrerad över alla dessa idioter till människor. Ja, kanske det är mänsklig natur att bete sig som idioter... särskilt när man druckit. Folk knuffas, hoppar, man får armbågar och svettiga kroppar på sig stup i kvarten. Fastän man flyttar sig för att få mer utrymme så hänger dem efter och så är du i samma sits som innan. Irriterande och då blir jag arg och aggressiv.

Jag brukar köra på revir-stilen. Har jag stått på samma ställe vill jag stå kvar och knuffar försiktigt bort folk som inte respekterar detta. Blir de för vilda får de sig en rejäl knuff. Men igår gav jag upp. Okej, det är inte upp till mig att döma folk, verkligen inte. Men är min dans - som går ut på att stå ungefär samma plats hela tiden medan jag dansar - betydligt bättre och säkrare än de som tror dom rockar fett och hoppar som kaniner eller ålar sig fram som hala maskar eller rycker som om de får elstötar och far hit och dit? Hm... Nej, tummen ner för sånt beteende De borde fatta att det inte finns tillräckligt med utrymme för sådana enorma utsvävningar. Alla ska väl få plats att ha kul? *pust*

Sen hände det en mycket kulig incident på Burger King dit Sanne & Björn sökte sig för att mätta magarna - jag som sällskap. En kille skulle gå upp sätta sig på ett av trappstegen (den trappa som går upp till Bioavdelningen) och på ungefär tredje trappsteget snubblar han till som fanken och det såg ut som om han skulle fatta rakt pladask med maten i näven, men istället väljer hans fötter att rusa med fallet - så han verkligen akutrusar upp för vartenda trappsteg tills han kommer oskadd upp på första platån och stannar till. Vänder sig sakta om och ser mäkta förvånad/imponerad ut. Det var nog bara jag som såg det och jag kunde inte låta bli  - när han mötte min blick - att börja applådera för fullt. Han bockar och sätter sig sedan. Fy fan va det såg roligt ut! My god, det var det roligaste jag sett på länge. Tack ska'ru ha killen!

Nu när jag tänker efter, när vi gick från Banken mot parkeringarna så var det en kille som gick på andra sidan vid Subway som också snubblade till, och istället för att trilla så börjar han rusa som fan som ett vingligt tåg hit och dit tills han nästan springer rakt in i Subways fönster. Det såg också jäkligt lustigt ut. Haha. Men han klarade ju sig från skador så jag kunde njuta av ett gott skratt utan dåligt samvete.

The outfit for the night



Skor är ett måste! Dessa är ett par gamla godingar från H&M









(bild från mobilkamran. Batteriet på kameran dog.)


Ja, jag tror att allt jag hade på mig var från H&M... Gillar klänningen stark! Den matchades perfekt till ögonskuggan som såg identisk ut med klänningens färger. Liky liky!

Nä, nu ska jag plugga dit sista och sen blir det väl tv:n nästa! Adios!


Done!

Puh! Jag visste väl att det skulle bli stressigt på Röda Korset. Jag visste ju inte när de stängde så när jag höll på som bäst kommer en av de anställda och ropar "VI STÄNGER NU!". OH NO! Jaha, det var bara att rafsa ihop allt jag tänkt använda till lajvet. Två tant-byxor, en grön gammal jacka, en brun spetskavaj (som inte tillhör lajv-kläderna^), ett par sletna bruna stövlar, fem skärp typ, två uranvända väskor, en långkjol.

Väl hemma grämde jag mig för att jag inte hunnit leta reda på tröjor, men jag får ta det på måndag en kvick runda. Men annars är väl allt färdigt i princip. Jag har två skor jag ska ha med mig, en byxa och en kjol och så får topparna duga och sen jackan. Blir väl lite tjockare tröjor så man inte fryser ihjäl - fast nu när det har blivit varmare (och jag hoppas verkligen att det inte kommer regna under de dagar vi är på lajvet - om man kollar på klart.se så ser det lovande ut)

Så, här är resultatet. Ska bara ut och stöka ner kläderna också så de ser rikigt apocalyptiska ut!

 

Ja, jag ska ju självklart inte ha klocka på mig! Ska dock ha lite mer saker hängandes i bältena - praktiska saker givetvis så som vattenflaska och små väskor till viktigt göre.

R.B "Alla kommer tycka du är såå jäkla nördig."

Okej, varför skulle jag bry mig om vad någon tycker? Jag tycker folk som sitter och spelar WOW är störtlöjliga - de kastar bort en mer intressant face-to-face-interaktion för att sitta ner vid en dator... Jag tycker killar som sitter och spelar över internet och skriker som idioter  över ett tramsigt spel är nördiga. En del tycker bloggare är löjliga. Det finns så mycket som är löjligt/nördigt... So what? Detta kommer blir en otrolig upplevelse FÖR mig, inte för någon annan. Hade jag avstått från att lajva för att folk skulle se annorlunda på mig... ja, vad hade det sagt om mig?! Jag är inte en sådan person. Punkt.


 

Terracotta & blått ÄR fint!

bild: Columbine

 

Så är det bara! Ursäkta för att jag inte fegar. Cya!

Terracotta, skira klänningar och blått <3

Intensiv dag. Mycket intensiv. Det räcker så. Morgondagen blir säkerligen ännu mer intensiv: jag måste försöka skaffa fram ALLT till lajvet på torsdag. Jag hoppas verkligen att jag hinner skaffa fram säker skjuts. Har för mig att Sara i klassen nämnde nått om att hon kunde köra bil - vi har tenta den dagen och så bor hon ju i Ronneby => där lajvet ska utspela sig ^^ Fladdermöss i magen eller nått ... i feel nervous! Både för lajv och tenta! Annars hoppas jag vi kan låna R.B's föräldrars bil. Jag kan inte ta tåget med all packning. Det går liksom inte. Noe...

HÄR KOMMER BILDBOMB!!


Sommarens kanske vackraste håsor?! Jag blev så betagen att jag köpte ett par till ifall ifall! Så det blir fyra par strumpor för 80 spänn!










Kjolen är bara förfantastisk!







Blått+terracotta => fullträff!



Blommig smältdeg med beiga toner <3 Nu fattas bara trätrallorna!



Den vackraste klännigen i år!






Mina fynd idag:

Bamsering från H&M och Glitter





Ny erfarenhet för mig idag: Sov djävulskt dåligt inatt... sen när jag satt på bussen så började jag tänka på... KAFFE! Jag var så trött, jag behövde något som kunde gaska upp mitt trötta jag. Så, jag drack en RED BULL för typ första gången i mitt liv - och jag kan ju inte säga att det är det godaste jag druckigt.. iish! Men fem-tio minuter  efter jag druckit upp allt så PING! Jag var på G! Gött!

Nu ska jag chilla lite, sen ska jag nog lägga mig. Trött som stryk! Ciao!

If you had a bad day...

Helt otroligt. Skulle en kvick runda in till stan för att se om det kommit in nått särskilt i butik från Garden Kollektionen, och redan innan jag hinner ut börjar det flimra framför ögonen. Jag har varit hos läkaren för detta innan och han kunde bara konstatera att det var stress-relaterat och specialisten jag blev remitterad till kunde inte hitta något. Hur som helst. Jag cyklade ändå in till stan. Kunde knappt se något, eftersom flimret brukar övergå till dallrande rök (hur jag nu kan beskriva det) och jag brukar bli "blind" vid sidorna av synfältet. Så jag såg inte mina händer när jag cyklade eller något vid dem.

Hur som helst, kommer in till H&M och plötsligt släpper flimret men jag hade ändå väldigt svårt att se klart. Kollade omkring, och plötsligt får jag en bultande huvudvärk. Jag trotsade den och tänkte prova lite kläder. Väl i provrummet börjar illamåendet välla upp och jag inser att jag måste cykla hem så jag inte spyr i omklädningsrummet...

Det gick bra att cykla hem, fastän huvudvärken som nästan fick mig att lipa av smärta och magen som ville kasta upp närsom. Jag kom hem och parkerade mig kvickt vid toan. Inget hände. Lite sura uppstötningar sen la jag mig i soffan och somnade i en timme. Har inte kunnat fokusera mig på plugg = skit!

& så fick jag hem ett paket från H&M... besvikelse! Vissa plagg satt mysko, eller hade märklig färg/form osv. Och kavajen som var det plagg jag sett fram emot mest var slutsåld. Typiskt! Får hoppas att hemsidan får in dem igen. Annars blir jag deppig ^^


Topp från H&Ms Garden Collection... vet inte om jag ska behålla den då jag tycker den är lite för bylsig...






Jag gillar verkligen denna topp och skorna.






Och så jeansjackan för otroliga 49 kr ^^

Nu ska jag försöka plugga i två timmar, sen blir det matlagning och kanske lite mer plugg...
Bye!

Smått & gott

Fick ena leveransen från H&M idag. Nästa förväntas komma imorgon. Hade beställt en jättefin och slutsåld kavaj från H&M, men ena ärmen är konstigt sydd så jag får skicka tillbaka den =/ Trist!

Garden Collectionklänningen att användas i sommar.. men jag måste fixa den framtill vid brösten - annars kommer min klyfta synas flitigt! Den är fin och lär bli härlig att använda på exempelvis stranden.

 

Fina örhänge från H&M


Den snygga jackan jag beställde som var felaktigt sydd i ena ärmen... snacka om otur!

 


 

Örhänge från Indiska

 

Som sagt.. förhoppningsvis kommer nästa H&M-paket imorgon sen ska jag skicka tillbaka det jag blev missnöjd med. Snart blir det kassler med broccoli och ost! <3

 


 

 

H&M Fashion Against Aids kollektionen kommer i Maj. 25% av intäkterna går till kommer att sänkas till HIV-organisationer (info: Glamour.se)

 

 

Kolla in skorna & halsbandet!!

Summer I just can't wait any longer...

 

Banken... sommar... kjolar ... klänningar ... shorts... värme... kärlek


 

Dessa låtar rekommenderar jag till alla musik-sugna till mp3:an:

Kat Deluna - Unstoppable

Maskinen - Segertåget

One Republic - All the right moves

Holly Valance - State of Mind

Shakira - Did it again

Benassi - Come Fly Away (Radio Edit)

Tiger Lou - All I Have

 

OCH NU SKA JAG SKAFFA LUGG!! DET ÄR BESTÄMT!!


That's all folk's! Time to plugg!

Smokey whiskey

Hade en underbar kväll med Sanne hemma hos hennes föräldrar som bjöd på mat och vin. Sannes kille och bror med flickvän och kompis var där också. Jag har inte druckit på länge, jag är ingen sprit-människa, det ger mig verkligen inget.

Men igår var det trevligt att sippa på ett glas vin... och ett till... och ett till! Blev lite lullig sen körde vi vidare hem till Sanne där både hon och jag somnade framför tv'n. Har fått höra att The Boat that Rocked skulle vara kul, men jag tyckte den var dryg och trist => vi somnade ganska snart.

Idag blev det en snabb runda i stan. Jag handlade en biegeaprikos-aktig blus för 90 kr! Kostade eg. 349 men det var rea. Japp, det blev enda köpet. Måste hålla i pengarna nu.






Innan jag sprang ut till bilen som skulle köra oss till Sanne föräldrar. Kavaj, topp & örhänge - H&M, leggings - Gina Tricot.


Innan stan....




Den nya blusen/skjortan från VM.





Är hemma nu. R.B har åkt till sina kompisar... Har typ inget att göra. Får väl plugga... =/

BYE!

This summer isn't black

Jag bestämde mig tidigt i januari att jag skulle köpa så få svart plagg som möjligt denna vår. Jag har hållt mig rätt bra. Innan har det blivit mycket svart. Jag är trött på färgen. Trött på skor i svart, trött på kläder i svart. Som så många andra har jag totalt blivit förälskad i den beiga tonen och alla dess förgreningar.

De undantag jag gjort och köpt svarta plagg har varit för att plaggen i sig har varit fina, men finns det inte i en annan färg - whattodo? Nej precis.

Det två medvetna valen av svart är dock mina nya pumps från DIN SKO som jag avgudar. Det ser så fint ut. Det är ett starkt måste i allas garderober tycker jag. Skitsnyggt och enkelt att matcha. Skulle dock vilja ha ett par beiga också, men men... dröjer väl innan sådana kommer till världen och i rätt ton. Och så den svarta kavajen från H&M för 199 kr med rosa foder. Jag har aldrig ägt en svart kavaj och det är rätt praktiskt att ha en sådan!


* The Garden Collection *
- har det skrivits om mycket sedan den släpptes igår. Många blev överraskade och besvikna. Jag blev fullkomligt överrumplad ska jag säga! Jag trodde att den 18 mars så skulle H&M visa alla bilder på hemsidan - men inte sälja dem nu. Så när jag kl 07.34 gled in på sidan efter deras rutinmässiga "vi uppdaterar hemsidan just nu..." och såg att ALLA plagg var till salu fick jag panik. Men jag fick det jag vill ha!

Det finaste är kavajen, bustiern och sjalen <3

Visste att kavajen skulle bli min sen jag fått syn på den i HM Magazine. Sen att det var 100 kr rabatt gör ju köpet bara ännu bättre!

Fast denna bild gör mig förvånad. Klänningen finns inte med på hemsidan utan i själva Magazine-tidningen. Och den ser ut att vara samma som de två andra klänningarna från The Garden Collection...Hmm?!


Och nej, jag blev inte galet förälskad i de där tub-klänningarna. Tyckte de såg fula och bylsiga ut. Men sitter säkert fint på andra. Och den där röda jackan... dyr och kommer också sitta bylsigt. Nej tack! Jag vet att sånt inte är för mig.

Med andra ord så ska det bli så lite svart vår och sommar för min del som möjligt. Jag blev totalt chockad när jag tog på mig min svarta älskade skinnjacka och bara - usch vad är detta för nått? Märkligt...

 

Idag ska jag ta det lugnt. Förkylningen har blivit bättre! Jag ska plugga effektivt och vid sju ikväll blir det som sagt middag med Sanne <3 CYA!

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin

Blä... vilken tråkdag! =/ Förkyld och fan.

Today's


Innan jag insåg att jag var så seg att det aldrig hade funkat med föreläsning ...





I brist på annat... bilder från häromdagen...-->


Love my dress från Vila <3 Pink and Pretty










I just think I'm so freakin' cwl!




Min jacka matchar grymt bra till klänningen.




Nu har jag snart ALLT inför sommaren. Det enda som fattas mig är lite av H&M's Garden Collection samt dessa skor från DIN SKO. Beiga, metallskimrande, gudomliga!



Mycket snyggare i verkligheten och framförallt på mina fötter ^^



Har hunnit med att plugga, snyta sönder näsan och tagit en promenad i det faktiskt varma vädret. Det kändes varm och det kändes bra för lungorna. Imorgon ska jag på middag vid sju så jag hoppas mitt dåliga immunförsvar tar och skärper till sig!

Idag fick jag även veta att min äldsta storasyster Emelie börjat blogga, så kika gärna in på hennes blogg Caprica!
Nu är det bara fem till av syskonen som borde börja blogga - sen är ju hela syskonskaran på G!

Sayonara!

Panique!

Today's




Lite mer påklädd inför min cykeltur ut i det fina vädret ^^



Nytt diadem från Lindex!


Diggar min diamant-hoodie!

Försökt plugga idag... Men längtade ut så det blev en cykeltur. Härligt. Jag tycker så mycket om min nya cykel. Den är bäst!


Hittade denna kavaj, men den var inte riktigt min stil så off it goes!






Denna blommiga skapelse kunde jag inte få nog av! Kommer bli supersnygg till min fesna solbränna i sommar ^^



MITT KLÄD- OCH DATA
RUM





Ena klädstången


Andra klädstången


Mi zapatos <3


Och mina tjugofyra trålbackar. Lugn, alla är inte fyllda men nästan ^^ Måste börja seriöst fundera på bloppis eller tradera-sälj men... kan inte!


Ciaoo!




This is Cirques the Freaks

Plugg. Tv. Mat => Emmas vardag.

Jag tittar sällan på tv-program, men ikväll blir det faktiskt Cougar Town. Love it! :) Däremot ser jag och R.B ofta på film om kvällarna. Senat såg vi Cirques the Freaks: The Vampire's Assistant. Något jag rekommenderar. Tyckte A Vampire's Diary kändes för blasé och jag har inte haft ork att sätta mig och se på True Blood.

Filmen är väl en aning riktad mot yngre publik, men jag tyckte till min förvåning att den var ganska underhållande. En del är kanske mätta på vampyr-historier, men kom igen! Hur många action-filmer påminner inte om varandra, hur många romantiska komedier är inte oerhört snarlika? Många teman är likadana, och vampyr-temat verkar fastnat. Och jag gillar det. Det gör ju intriger så mycket mer. Vanliga, tråkiga människor mot skillade övermänskliga blodsugare. Använd er fantasi!

Först tänkte jag: men denna film är ju för trettonåringar!
Men en bit in i filmen så finner jag den faktiskt en aning humoritisk och intressant. Det där med vampyrer och vad som gör dem till att de ÄR vampyrer och hur man faktiskt blir en varierar från story till story. I grund och botten är väl tanken densamma, fastän tillvägagångssättet är annorlunda upplagd. Det är same same i denna.

Sen handlar den väl inte helt och håller om vampyrer, här finns ju "missfoster"/freaks med. En del intressanta roller och andra som man höjer ögonbrynen åt. "Apflicka" känns lite ... märkligt. Hursomhelst, jag fick mig några munryckare i mitten av filmen. Jag gillar definitivt skådespelaren som spelar Darren, och hans "mentor" Mr Crepsley. Vassa naglar, kistor och VAMPANEZER! :) Vampyrer slåss alltså mot en likartad art fast de kallas Vampanezer. Det tyckte jag var lite nyskapande ^^

And please notice that this is a movie. To entertain. Not a high-profiled drama!


John C. Reilly & Chris Massoglia as Mr Crepsley & Darren Shan



Gjorde ostfyllda färsbiffar till lunch. Med broccolimos och gräddsås. Måste krydda lite bättre till nästa gång dock.


Såhär ser det typ ut när man stökar i köket.


Recept från Skaldeman! :)


I seriously like my apron ^^




Färdish!


Today's



Topp - New Yorker, kjol+skor - H&M, halsband - Accent


Fattar ni varför det är trist att ha stora bröst?! Långa halsband blir liksom ett stort no no! SYND!


Yesterday's


Kjol - Vero Moda, Skor - Nelly



Skorna känns liite för stora, men bara lite. Det ska nog funka ^^

Jaha, nu måste jag ta tag i plugg igen..


Moraltant - jag?

Cyklade hem till och från Sommarlustkiosken på en tjugofem minuter. Tio minuter av dessa tjugo var smått frustrerande. För det första var personalen ovanligt otrevliga, fastän jag bara ville förklara att jag skrivit en egen returadress och att den var FÖRSKOTTSBETALD!

Irriterande.

Cyklade därefter hem. På vägen hem står det en dam med sin hund och glor mot ett annat håll på trottoaren, och sedan bara klampar hon ut på vägen med hunden i högsta hugg, fortfarande med blickarna åt ett annat håll än mig, som kommer farandes i hög karriär (ville hem o fortsätta plugga - blir ju aldrig färdig känns det som =/). Så för att göra det hela smidigt, kör jag snett om henne för att inte köra på henne. Då ser hon plötsligt mig som susar förbi så icke-kollisionsaktigt som möjligt. Hon stannade häftigt till med ett förvånat/ursinnigt vrål. Hunden blev jäkla tokig och började skälla som besatt! Jag vänder ansiktet fort mot henne för att se till så inget gick snett, men hon står kvar och glor på mig som om jag förstört hela dagen för henne. Irriterat tittar jag framåt för att se vart jag kör.

När jag ska upp för den lilla med breda bron mellan vägen och Österänggymnasiumets skola, går det ett powerwalks-par som tar upp hela platsen i princip - och de kommer mot mig och de ser mig. Ändå lämnar de så lite plats att jag faktiskt nuddar killen när jag kör förbi. Ilskan kokar i mig rejält.

Därefter kör jag vidare på cykelvägen mot parkeringarna på Österäng. Då kommer tre personer gåendes bredvid varandra (mot mig) och tar då upp hela vägen. De ser att jag kommer. Jag kör upp på vänster sida för att de ska få fortsätta gå, på för deras del, vänster sida. Den ene äldre mannen börjar titta ner i marken och glider allt mer mot det håll jag är på väg mot. Fan va irriterad jag blir!! Jag plingar men han verkar inte höra. Sedan hugger någon tag i honom och drar honom mot sig. Jag kör förbi, men det är precis att jag slipper värja och köra i gyttjan.

Sedan pustar jag ut. Snart hemma - vad mer kan gå fel på denna otroligt utmattande cykeltur? Jag är nogrann med att kolla så inga bilar ska köra in till parkeringen när jag kör förbi dessa korsningar de måste in och ut i. Så kommer det en röd bil på långt håll. Den kör fort, fort! Jag cyklar på. Inga tecken från den att den ska svänga in, så jag fortsätter och kör över deras korsningsväg. Då svänger den utan att blinka och kör nästan på mig. Sedan kör den om mig och fortsätter iväg framför. Jag ville bara skrika.

HAR VÄRLDEN BLIVIT HELT JÄVLA RESPEKTLÖS? HAR JAG BLIVIT EN JÄKLA MORALTANT SOM SER VARTENDA LITET FEL ALLA EGOISTISKA FANSKAP GÖR?! VARFÖR TRAGGAR ÄLDRE MÄNNISKOR OM RESPEKT OCH REGLER OCH LAGAR NÄR DE INTE FÖLJER DEM SJÄLVA?!

Detta gäller givetvis inte alla människor på våran jord. Men jag börjar ju undra. Ibland kanske det hade varit bättre med kollektivt tänkande? Våra individuella tankar driver oss så himla långt bort från mänskligheten. Jag fattar inte varför folk har svårt att hålla sig fokuserade. Gå på rätt sida, tack. Var vaken när du är ute och går på vägarna och var medveten om att det kan komma fordon m.m åt vilka håll och kanter som helst så titta till höger och vänster när du korsar en väg!

Är det så svårt att fatta? Tydligen. Och jag känner mig som en jäkla tjatig moraltant när inte ens en äldre dam kan tillämpa dessa oskrivna regler. Och varför tror bilister att bara för det inte finns andra bilar omkring så ger dem fan i de lagar som finns och kör sitt eget spel trots att det finns individer, fotgängare som kan fara illa?

Eller är det bara jag - som är ovanligt stressad och därmed ej irritationstålig - som blir galen för varje liten sak som retar mitt logiska, rationella, förnuftiga sinne? Är det situationen med panik och rädsla som får mig att bete mig på ett sådant ilsket sätt? Det kanske inte beror på dem - det kanske är jag?

Vad vet jag? Jag vet ju inte varför tanten inte såg sig för. Hon kanske dagdrömde och tyckte jag skrämde henne och kunde sett mig för. Eller paret som tog en sån jäkla plats - fast dem har jag ingen ursäkt för... Han kanske var... trög? Eller blind. Och gubben som helt nonchalant "glömde" bort att jag kom cyklandes, han var väl ovanligt trött efter en dags arbete? Och bilisten som hade hela baksätet fullt med saker från IKEA - trötta, irriterad efter en lång och tråkig bilfärd och bara ville hem och sket i att blinka för det var onödigt arbete då man redan var trött osv...

Ja, det finns mycket vi inte vet för att säga varför det blir som det blir. Men en sak vet jag. Vi har ett ansvar. Deal with it!



FINALLY! Adrienne shoes från Nelly. Vilken tur jag har!



Skorna levererades till dörren av Posten (?!) vilket är riktigt ovanligt. Har jag nog aldrig varit med om. Tur att R.B var hemma!

Japp, nu har lite av min stress/ilska sjudit över. Snackade lite med R.B och han bara flina men jag tror han hade blivit minst lika irriterad som jag. Om inte värre. Nu blir det plugg och därefter sängen!

Hasta la vista!

Vamos

Ska ta bussen snart till stan och sedan skall jag från stan till Tollarp för att jobba. Hittade inte kameran (var tusan är den?!) så jag tog med mobilen istället. Funkar sådär-

Rubbet - H&M, hatten - BikBok

My brand new bikie!

Riktigt nöjd med cykeln. Snart kommer väl ett passande namn. Alla mina cyklar har haft namn. Min allra första cykeln hette Emma ^^. På tre år har jag köpt fyra cyklar. Den första pajade rejält så den står utomhus någonstans i stan hehe. Den hette Snabbis, fan va fort det gick att cykla på den. Andra cykeln - som jag älskade högt - Blue Baird blev stulen en kväll när jag var på Banken... Och den tredje som jag köpte i slutet av september förra året döpte jag till Bruni eftersom den var mörkbrun. Jag älskade den cykeln också.

Hoppas jag kan älska denna med, ska nog inte vara några problem. Jag älskar cyklar och det brukar gå bra haha ^^ Jag känner direkt när det matchar mellan mig och en cykel. Jag när såg denna på Biltemas hemsida tänkte jag direkt - den får bli bra. Nu ska den bara ha ett passande namn... tror jag har ett på G men jag får nog kolla upp vad ordet betyder först...

Näpp, nu blir det jobb och sen slappa när jag kommer hem vid niotiden. Gött. Sen är det åter igen LCHF som gäller. Nu har jag misshandlat färdigt kroppen med socker.

Crashing down

Min lilla frånvaro på två dagar beror på att datorn haft ett eget litet liv och låst mig ute med nyckeln inomhus. Men som tur är har jag en skillad man som bara behövde begå ett litet övergrepp på datorn; bryta sig in i den och damma lite, mecka och sedan sätta ihop den.

Och nu funkar den utan problem igen. Jag lyckas alltid åka på damp-datorer. Vet inte vad jag gör för fel. Antingen är det "biologiskt" - dvs datorn är född med problemet från början (i detta fall verkar det vara hårddisken enligt R.B) eller så är det miljömässigt betingat - dvs jag har bringat problemen till datorn.

Hur som helst.

R.B's födelsedag flöt på fint, det blev god tårta och så två timmars TP-spelande. Jag och Erik kom på 2:a plats ^^ Det var heta diskussioner och massa tjabb hela tiden, men det var underbart rafflande!

Så jag slänger upp lite från dagarna som gått. Inte helt oväntat, mest om kläder och.... skor!

Monstruösa skor från Nelly. Jag trodde inte de skulle vara 15 cm höga...

 

Lång blev man iaf! Nästan 1.80 ^^ Men de var riktigt knepiga att gå i och att trilla i dessa styltor kan innebära gips och rullstol hela sommaren. Nej tack.

H&M's svarta speciella skor nådde mig häromdagen. Kan inte säga annat än att jag föll pladask.

+ mycket nöjd med den billiga skinnkavajen från H&M. Assnygg! + scarfsen <3

 

Snart blir det iväg till Biltema för införskaffande av en ny cykel. Livet hade funkat bra utan det med, dvs om min cykel fortfarande stått kvar där den skulle... Men cyklar är en nödvändig del av mitt liv. Utan en cykel finns det ingen Emma heller!

Hoppas på att slippa denna förkylning snart. Det gör så ont i näsan =P

Cya!

Give me a break! and prosit!

Min sista (men inte om jag hittar cykeln och jäveln som stal den för mig!!) färd på min älskade bruna fina 1000kr cykel var från Sommarlustkiosken hem till Österäng. H&M-paket och Nelly-paket. H&M paketet var lyckat, Nelly - not so much.

Jag har beställt de där jäkla Adrienneskorna 3 ggr! och de annulleras hela tiden! Fattar inte...!

Men jag blev nöjd med H&M. Två tröjor från Sonia Rykiel pour H&M fick åka tillbaka - satt märkligt. Men de randiga strumpbyxorna är dock säkra hos mig, likaså de blommiga skorna och lite annat smått o gott!

I like! Klänning och skor - H&M TREND.

Strumpisar - Sonia Rykiel pour H&M

 


 

 

Mina blommiga skor är så underbara!

 

Mitt i all tragedi med min stulna cykel (alldeles utanför dörren skulle man kunna säga) firade jag min sambos födelsedag och hans familj har varit här och firat. Tårta, kakor ... och TP som tog drygt 2 timmar att spela igenom. Ska lägga mig nu och hoppas på att jag blir bättre, har känt mig riktigt jäkla kass hela dagen och en stulen cykel tycktes förvärra tillståndet.

 

Ole: Mm.. choklad! (står och äter på väg ut från oss)

Robin: Choklad... choklatt, choclait, chco-lää, chocko-latt! OOO! Ole!!? Ole!! Hej då, choc-o-le!

Ole: ??

Robin: Fattar du inte?! TJOCK-O-LE! TJOCK-OLE! HAHAHA!

Ole: Tjock-anki?

 

*Höll på att kvävas då jag var så förkyld men skrattade så jag höll på att spricka!*

Lugg eller ej?

Grattis Elin på din födelsedag <3<3<3

Usch, jag är så velig. Jag har haft lugg innan men nu när håret blivit så långt (den gamla luggen) så känner jag mig så tveksam. Om vartannat känner jag mig supersäker på att det blir lugg nästa gång jag går till frissan, sen i nästa så vill jag forsätta vara panna.

Så gjorde lite fula bilder - och resultatet? Ja, lugg eller inte?! :)

Med fusklugg:

 

Uden lugg:

Detta var även det jag hade på mig: Leggings - Gina Tricot, Tee - H&M, hårband - gammalt från Indiska, halsband - gammalt från Glitter

 

Så vad tror ni?! Lugg eller ska jag göra på en lugglös vår och sommar?? :) Och tro fan att jag börjar bli sugen på ljust hår igen... *suck*

 

Var en relativt snabb runda på Ikea i Svågertorp. Onödigt om jag får säga min mening. Fast någon poäng fanns det väl med att bygga ut ett "större" några minuter längre bort från dess gamla plats... men som sagt. Jag kände att det var meningslöst bygge. Kändes som att gå i det gamla - och det gick fortare!

Har hämtat paket från H&M och Nelly också - besviken som vanligt på Nelly - trodde verkligen jag skulle få de där jäkla skorna men tji fick jag! Så typiskt. Typiskt!

Allt sånt blir i morgondagens inlägg. Bye!

Noo and yees!

Dagens MINUS:
- förkylning
- uthämtnings-sms från posten kom inte så det blev inget paket från H&M idag som jag hade längtat efter =/
- inget sms från posten från Nelly.se
- Min fina fjärilsring i guld från H&M gick sönder ?!
- Blev tvungen att lämna tillbaka Gruppdynamik-boken till Socialpsykologikursen och vi ska ha den nästa vecka! Varför lånar jag alltid böcker i förtid?! GAH!

Dagens PLUS:
+ pluggat nästan som jag tänkt mig
+ åkte en snabbis till stan för att köpa födelsedagspresent till mannen och hittade precis det jag ville ge honom ^^
+ Hittade den sista guldfjärilsringen på H&M!
+ Hittade en grå och en svart kavaj från H&M för 199 :- som ska bli mina! TOPPEN!
+ Fick kexchoklad av min man
+ Fick reda på att jag hade klarat psykologitentan!!
+ Mannen blev glad över sina födelsedagspresenter (som han egentligen skulle fått på onsdag när han fyller år men ivrig som jag var och ivrig som han var så öppnade han dem ganska så snart som han fick syn på kassen från Team Sportia ^^
+ har nog med pengar så jag kan åkta till Ikea imorgon och handla det sista till min walkin-closet! + att jag får bästa resesällskapet Josefin :)

Fjärilsring a la H&M


En av R.B's födelsedagspresenter! NU JÄVLAR SLARVAR DU INTE BORT DENNA SOM DU GJORDE MED FÖRRA DU FICK !!!!!!!!!!!!!!!! Lite dyr för att förvirra bort ^^


Jag gillar inte vita sportsockor - de blir snabbt smutsiga och fula så han fick svarta! Är detta något som är typiskt för killar eller? Lägga ner dem sådär i lådan? =O

 

Lättad över att ha klarat tentan med. Men vilken ångest de fem minuter som följde innan jag kom in på FC för att kolla upp resultatet. Puh!!

Robin blev superglad för sina presenter: adidaströja, svarta mjukisbyxor och svarta strumpor (blev lite fööör svart för min smak men vad kan man göra?). Han trodde inte jag skulle köpa den där adidasjackan en gång till. Han fick en av mig för typ två år sen (ej som födelsedagspresent) som han lyckades slarva bort. Det är faktiskt andra gången gillt. En tredje gång finns inte för denna typ ^^

Blivit förkyld med så träning blev inställd =/ Hoppas jag är back on track till onsdag!

 

Nu blir det Fringe och kexchoklad!! :)

why we love our sisters

I fredagsmorgon anlände Becc till Kristianstad. I was happy about it! Så vi skulle dra ut på lördagen var det bestämt, och det gjorde vi också. Var riktigt kul, träffade vänner från gamla tider ^^ & sen träffade jag en underbar tjejkompis och fastän vi inte ses ofta så var det riktigt kul att dansa med henne - det känns som det var 100 år sedan! Så utekvällen var helt klart ett lyckat kapitel.

Becc (med min klänning givetvis) & Sanja



Moi


Übercoola syrran i min klänning & skor ^^ Hon blev lång som ett monster




Klänningen från Nelly.se


Haha, står helt konstigt!




Frillan som Becc fixade under 10 minuter om inte 5!!


Glad och lycklig!


Today's






Som många andra köpte jag både fjärilen i silver och guld. Kunde inte hjälpa det - finaste ringen på länge! Från H&M! Nu ska jag käka pizza med Becc och sen kommer kanske Sanne ikväll ^^

In the breeze no one hears you

Har varit full rulle idag. Sis Becc kom hem från Norge och stannar över helgen. Så idag passade några från familjen att hälsa på hemma hos mig för att träffa Bexx och det blev supertrevligt. Har en liten modeintresserad 3-åring som ville ha alla mina halsband på sig och jag fick till några riktigt tjusiga bilder på henne. Killen på åtta var mest intresserad av kurragömma och tv-spel. Sen var det 3-månaders Saga som fick låna min minihatt från H&M.

Isn't she adorable?

 

Det var jättekul med besök. Får nog fixa såna sammankomster oftare! :)

 

Underbara Tilda efter vi lekt med smycken + att jag fick måla hennes naglar med det turkosa från H&M :)

 

Fasters modetös ^^


Tildas coola bror körde optimus prime-style

 

Samt de två små grisarna som jag och Bexx besökte hos sis Emelie över fika. Inezgrisen sov.

 



 


& på tal om annat så vill jag använda dessa utomhus nu!

Clöthing

Prövade mitt blågröna nagellack från H&M idag och jag gillar det definitivt! Matchade det perfekt till min mintgröna topp och gröna armband! :) Sen kom jag på något very hilarious! Imorse såg jag att den lilla väskan från H&M hade samma färg som den där metallnitade clutchen från Gina Tricot. Det kändes onödigt - så jag lämnade tillbaka den och fick med mig en söt tröja hem ^^

Puffärmad topp H&M 2010



Today's

Topp - Gina Tricot, byxor - Åhléns, grönt armband och ring- H&M, övriga armband - Gina tricot






Önskar att jag inte tog denna tee i M! Det är alldeles för slapp o stor, men vad ska man göra? =)

Fick dagens klädselinspiration från Elin. Fast jag tog på mig ett par mörkbruna skinnboots när jag skulle ut o traska i kylan.

Måste hitta ett bättre sätt att fota mig... det är jäkligt trist att se såna dåliga bilder från spegeln! Well well...

My gosh!

Jag trodde inte H&M skulle ta in något mer nu idag (torsdag) för det har kommit så mkt nyheter på senaste tiden - men åh nej! Jag hade inga förväntningar när jag klickade in mig på hemsidan - ville bara ha tag i den där jäkla scarfsen jag jagat efter hela veckan... Och jag fick tag i den - och några andra saker som jag suktat efter aslänge men inte trott skulle nå HM.se!! Blev så glad när jag såg att dessa skorna fanns där!

Fatta hur länge jag önskat att de skulle komma in på webbshoppen, men insåg att de förmodlingen ALDRIG skulle göra det. Nu har dem det - och jag fick 25% rabatt. Sweet!

 

H&M Magazine kom idag. Alltså kolla bara in skorna! Så awsome! <3

 

Andra heta nyheter :)

Tycker bilden längst till vänster är döfin! Sommarkänsla, klänningen är helt underbar... stämningen liksom!

Dessa übercoola glasögonen har även kommit in! Har sett dem på någon blogg och tyckte de var ganska coola men säkert inget som skulle dyka upp i min närhet. I was wrong :) Fast jag hade velat ha dem i en annan nyans...

 

Jag måste verkligen plugga idag... =/

Grönt är skönt

Jag älskar verkligen mina nya byxor från Gina Tricot. De är fantastiskt snygga i både färg och form och de är jäkligt bekväma! Glad att jag köpte dem!

Today's

byxor - Gina Tricot, vit pösig tee - H&M, halsband - gammalt

 

 

Klänning från Vila (kostar eg 349 kr men genom Bubbleroom så blev det 149:-) Skor - Vagabond, Armband - H&M Barnavd.

 

Hittade ett tråk-linne hemma så det blev snabbtur in till stan för att byta till... detta! :)

 

Ska träna nu sen blir det Fringe och sovdax!

byee!

Skumma dagar skumma nätter

Trots att jag kände mig kass större delen av dagen igår, kom jag igen mig sent på kvällen. Blev dubbelavsnitt av Cougar Town - och måste säga att serien var oväntat rolig! Perfekt underhållning på tisdagskvällar!

Jag blir trött i huvudet bara jag tänker på skolan...

Sen blir jag arg på H&M för att de inte får in påfyllning på sin hemsida - jag vill ju ha den där förbannade scarfsen - så fyll på! :)


Skorna - check, klänning - check, skärpet - ska införskaffas sen, scarfsen - SOLD OUT! KOM IGEN!



Bild som jag tog när vårkänslorna svallade över i torsdagskväll förra veckan... Vår nu!


I love my new bag!

Alla kläder från H&M, skorna gamla från DIN SKO och väskan är från Accent

 

 


YES! Nu hoppas jag till tusen att dessa är på väg hem till mig! Förra gången hade det blivit fel på Nellys hemsida så skorna var slut =/ men sent igår kväll såg jag att det stod STL 38 och jag var inte sen med att klicka hem dem. Därefter var STL 38:a slut så jag hann nog ta den sista! PUH! HOPPAS! De är så jäkla fina och inte alls dyra.

 

 

Mitt citat "Somliga går i trasiga skor - men jag går i hela" ^^ Byee

Mars - det våras för nya tider

Jaha, när jag var i malmö häromdagen insåg jag att mitt lilla kyffe inte kunde ta mer. Det gick inte att få plats! Så jag diskuterade med El Mano om vi skulle byta rum. Han använde ju ändå inget speciellt i det stora rummet han fick när vi flyttade in till vår lägenhet. Det enda han nyttjade var skrivbordet med datorn... och jag tyckte det blev lite orättvist att sitta instängd på några få kvadrameter med en mängd kläder, mitt lilla databord, hyllor och lådor... och skor som bara låg överallt!

Han tyckte det lät som en någorlunda klok idé. Så vi bytte. Och R.B har aldrig varit så nöjd, han var som ett litet barn som fått något nytt. Och han BÖR vara jäkligt nöjd med tanke på hur snyggt det blev inne i min gamla soptipp. Och hur snyggt jag fick det i hans gamla sunkrum ^^

Och jag är fantastiskt glad - nu när jag kommit underfund med hur inredningen skulle se ut i mitt betydligt större rum... Det tog ett dygn ungefär och många gånger började jag ångra "flytten"... ville ha det mysigt och lite instängt som jag är van vid!

Så jag skapade det lite trångt :) Har klädstången med kläderna som "rumsavdelare" så jag får ett litet efterliknande kyffe! Toppen tycker jag!

Här har ni resultaten! Och spana in min skohylla. Jag har drömt om en sådan sedan... min skokollektion började växa haha! Nu har jag äntligen en och det känns så jäkla skönt att ha koll på varenda sko (... eller ja, det är ju 1/3 av mina skor, resten ligger undanstoppade i andra garderoben...). SKÖNT!

Skohylla inspiration 2010

 

Expedit Bokhylla 2010

Oreda fortfarande... men det kommer!

 

 

 

Och här ska självfallet min Holy Wall sättas upp inom kort! Längtar...! Känns tomt...

 

En som är glad över bytet :) Blev supersnyggt därinne!

 

Här var min gamla Holy Wall.. now it's gone!

 

Sov illa inatt så det blev ingen skola ... sov ut imorse sen var det full rulle. Ska träna nu och sen blir det seriös-plugg hela dagen imorgon! Life is great! :)

 

RSS 2.0