Lite historia

Kom över dessa underbara citat när jag rotade igenom mina gamla saker från gymnasiet och bakåt:

2008-06-04 - Britt: "Vi får sätta munskydd på honom! Silvertejp!"

2008-08-08 - Ellen: " bla bla bla brudgubben bla bla... (jag/Emma inflikar brudgummen) Va?! Brudgummen? Varför inte gubbe? Det har jag alltid sagt"

Robin; när vi spelar Kategorispelet och vi hade rubriken "Dödsorsaker": "Ihjälsprungen! (vi protesterar vilt) Vadå inte kan springa ihjäl någon?! DET ÄR KLART MAN KAN! Fråga Erik, jag fick hans hamster att springa ihjäl sig i det där springhjulet! Jag fick honom springa som fan, sen la han sig ner och flämtade o sen dog han" ....

och sist men inte minst, det bästa genom tiderna från syrran Becc: "Alltså... Jag är ändå väldigt mogen. Bara det att när jag är mogen så har jag så jävla tråkigt" <3<3<3

 

 

Nelly shoes Clara

Nelly shoes - Clara


Har varit kass idag - ont i halsen, magen, ryggen... huvudet... boring! :/

Fever Fever never leaves me alone

Egentligen borde jag skriva HÄRMAPA :) För när jag gick in på EllenCleasson's blogg och såg denna underbara tee, så planerade jag kvickt in ett besök till Malmö, och ännu en anledning att åka var pga att jag skulle köpa ett par Vagabond i beige färg samt införskaffa mig ett par gröna leggings från Gina Tricot. Samtliga uppdrag fixade :) + litet till som vanligt.

Rusade omkring på Zara och fumlade bland alla kläder, men kunde inte hitta toppen. Frågade en i personalen om en "klänning med ett havrefält" eller vad jag nu sa. Hon sprang kvickt och hämtade den till mig - och gjorde mig väldigt glad! :) Hittade ett par vrålsnygga kilklackar i skinn med men de var dyra så de fick bli kvar =/

ZARA:

Havrefält topp klänning Zara vår 2010

Inte helt och hållet som Alexander McQueen, men jag fick lite sådana vibbar av denna klänning!


Mönstret är så vackert!

 

H&M TREND



GINA TRICOT

+ de gröna byxorna som jag inte pallar!!

 

VILA

Vet ni hur länge jag har letat efter en helt vanligt vit klänning! LÄNGE! Och nu fann jag den. Bra!

 

NEW YORKER

 

MANGO

 

VAGABOND

 

DEICHMANN

Hellu lovers! :) Billiga som satan i gatan!

 

Det var väl det stora hela. Fan va jag har ont i armarna efter att ha släpat omkring med alla jävla kassar!! =P Folk tyckte nog jag såg mysko ut ^^ Nä ska sova ut nu och sen får jag försöka klämma in mina nya grejer bland det andra! Najty najty!

Shoes are my kingdom


Usch, jag har aldrig varit särskilt intresserad av skor förr... Nu är jag helt into it. De är nästan viktigare än kläder!

Idag fick jag en ny förälskelse, vilket jag får dagligen om man säger så haha, men dessa måste jag faktiskt ha. Finns inga ord som kan beskriva hur värmen steg i kroppen när jag såg dem. Ja, jag erkänner. Jag är lite sjuk ^^ Här kommer fler skor som jag gärna hade velat köpa men som min goda vän Veronica sa: "Bara för att man tycker det är snyggt behöver man inte köpa det!" :)

Skor från Nelly:

AH! GE MIG!!!


 



Ser alien ut! De hade jag velat ha!


Från Bakersshoes.com:


Jessica Simpson! För att vara från henne så är de faktiskt inte SÅ dyra. Som att handla på Scorett, typ. Dessa kostar ca 700 kr!









När folk började snacka träklackar blev jag lite skeptisk. Jag kommer inte skaffa såna som ser ut som trätofflor - det har jag lämnat bakom mig som femåring. Men de här från Jessica Simpson (!) fick mig att sukta. Men jag fick inse - jag tror de är otroligt svåra att traska omkring i!


Från Vagabond:

Vagabond Dynamic 2010 spring

Dessa var mina redan när jag la ögonen på dem i Vagabonds reklam. Do I need to say there on their way to me?

bild: Colorelle


Vet att jag sa att jag inte skulle hinna blogga, men om jag går upp kl sju och sitter och slösurfar i en timme så börjar pluggandet vid åtta och framåt :) Hehe! Kan inte sluta! ^

"Skrik och Panik!"

Jag måste se Hercules snart! De där två demonerna är så jäkla roliga! Var längesen jag såg den sist, men man får alltid ett gott skratt.

Var ute igår. Detta är en av de få gånger som jag faktiskt kom in i min walk-in och fick en uppenbarelse: jag visste precis vad jag skulle ha på mig. Eftersom det blev så jäkla stressigt (för jag bestämde mig för att gå ut alldeles för sent) så hann jag inte ta bild!!

Men jag hade detta på mig:


Blev riktigt snyggt med bältet i midjan, annars är den klänningen ganska pösig. Måste komma på ett sätt att sy in den...

Utgången blev lyckad. Jag hade med med Ellen och hennes nya kille, Sanne & Elin  (det var verkligen underbart att träffa Sanne igen, som jag saknat henne!!) och så träffade jag Josefin - som jag älskar att dansa med för att bruden kan verkligen dansa. Me like <3

Kommer nog inte uppdatera bloggen förrän på fredag PGA TENTA!! Så jag vill lägga energi på det idag och resternade dagar av veckan så jag klarar mig. Har aldrig gjort omtenta, det ska jag inte göra den här gången heller.

Ha de gott!

Obsessed!

Det är väl typisk att vi lever i ett land där det är varmt 1/3 av året =/ Jag tycker om snö, men bara fram till jul och nyår - sen får det gärna försvinna. Men, vi är inga gudar - vädret är inget man kan ändra på (om man bortser från den knuff vi ger genom växthusgaser m.m...).

Så det känns lite trist nu när man verkligen vill köpa vårkläder för varmare väder (och redan gjort det) och bara får se dem hänga på galgarna. Jag har ett helt hav av kläder som jag vill använda NU! Känns helt fel att springa omkring i det nu dessutom. Så jag får vänta. Eller gå omkring med det hemma ;)

Pluset är att jag kan vänta med att köpa de sommarskor jag har koll på. Känns verkligen inte läge att köpa dem nu.

Today's


Tröja - Secondhand, byxor (gamla) från Vero Moda och skärp (gammalt) från H&M


Jag älskar tröjans färg och hur den är skuren... jag tänkte Balmain direkt när jag såg den!


My new glasses from H&M <3 <3 <3
Örhänge (gamla) från H&M tror jag!

Anyhow... Här är lite kläder som jag roffat åt mig under veckorna som gått... För att klargöra: Vissa saker har jag köpt, men mycket har jag faktiskt bytt med andra kläder jag aldrig använt och kommit fram till att jag aldrig kommer använda hur fina de än är!

Den lilla väskan från H&M, plus min secondhandkavaj (som jag införskaffat för ett bra tag sen) som jag ÄLSKAR! Jag kan inte fatta att jag hade sån tur att jag fann den! Alldeles underbar, perfekt! Den ljusgröna toppen under är från H&M! Brukar har problem med lite pösigare toppar, men denna är ju toppenfin på!


Underbar drömklänning från H&M... och tusan va den var billig! :)


Identiska toppar men olika färg - H&M för ett riktigt oväntat billigt pris!


Ni känner kanske igen denna underbara skapelse? Från Club L (Nelly.se)

 

Baksidan. Jag verkar fallit hårt för spets dessa veckor... =P


Det var alles folk's! To be continued...!

Cheaty cheapy

Många verkar sukta över de där YSL-ringarna. De lär vara svinigt dyra.

bild

bild


Var på Glitter en sväng och såg något som jag tyckte påminde om ringen. De är inte alls identiska men jag tyckte de påminde om YSL-varianten. Hur som  helst, jag blev kär i den turkosa färgen och plötsligt drar försäljaren upp en rosa med. Fan då!

Så nu är jag två ringar rikare...

Glitter YSL ringar

Härligt stora också! Inga små mesiga ringar här inte :)

Carolines Mode - Am I a winner?

Caroline Blomst har en kulig tävling på sin hemsida, där man ska välja ut en look som man gillar bäst och sedan motiverar på sin blogg (eller annat) varför man borde vinna den looken du valt. All info finns på Carolines sajt.

 

Carolines Mode 2010

My pick from Carolines Mode: http://caroline.feber.se/

 

Varför ska jag vinna denna look? Hm, vet inte ens vart jag ska börja. Jag älskar skorna - öppna tår är så snyggt! Jag har aldrig ägt en enda grå hoodie i mina dar och det är kanske dags att pröva? En grå hoodie tillsammans med den där gröna jackan hade varit pricken över i:et och ett par enkla svarta treggings hade varit välkommen till min garderob som ofta består av en enda salig röra som ofta inte matchar. Denna outfit är perfekt, den skulle klä mig i alla lägen! Toppen är underbar, väskan lär jag inte få tag på eftersom Zara inte finns i närheten av mig :) Kort och gott: En avslappnad Emma men ändå jäkligt snygg!

Holy Wall

Nu har jag rivit ut favoriter ur olika tidningar och satt upp på min Holy Wall! Jag tog bort (nästan) alla gamla bilder från hösten... Är så trött på svart och allt som har med vintern att göra... Så nu känns det ljust och inspirerande när jag tar en titt på min vägg <3 Love it!

Holy Wall of fashion spring 2010

 

 

 

 

Något annan som har en fashion wall? Hade varit kul att se!

Greybeigegreen

Jeez! Hm, denna våren kommer bli annorlunda än förra. Allt går i princip i blek beige/mörk beige, hudfärgat i mörkare ton, grönt i alla dess skalor osv... Jag älskar det - det känns nytt o fräscht. Alla andra vår- och somrar har varit så fokuserade på ljusa kulörer så som rosa, blått, gult osv. Det verkar också som om hösten lutar mot en gräddig uppenbarelse... Men jag är för trött på catwalker och allt vad det heter för tillfället... Fattar inte hur folk orkar bry sig om pre-fall hösten 2010 när våren inte ens kommit igång! Jag vill inte höra ett ord mer om höst och vinter nu... =/ Jag vill bara höra allt som har med våren och göra :)

Har letat mig fördärvad efter kejdehalsband med massa kedjor hängandes nertill, och igår fann jag äntligen ett par i svart och ett i silver på Accent. Perfekt! Dessutom var det 3 för 2 så ett par silvriga öronhänge fick bli gratisgåvan. Sedan var jag och prövade den ombloggade spetstoppen från Lindex, and believe me - den är riktigt fin! Perfekt om man vill se snygg ut - den är inte för mkt. Ett par leggings till så är det fix.

Halsbanden från Accent

 

Topp från Lindex

Funderar på om jag ska gå ut ikväll eller inte... Saknar drivet... saknar suget... Fan!

Älskar klänningen... och skorna! Och solglasögonen!

 

Ni ser, svarta kläder - men beiga skor! Underbart!

Cold star



Stjärnorna glimtade ovanför dem, fastklistrade på den stora sammetsaktiga mörkblå himmeln. Långt bort i horisonten lyste det svagt blått. De mörka stora träden, som stod utspridda över parken, nakna i vinterns våld, såg skräckinjagande ut med de svarta grenarna som sträckte sig långt upp mot himmeln. Den mörkblå himmeln och alla de små ljuspunkterrna. Eidy såg förundrat hur hennes andedräkt förvandlades till rökiga moln som försvann direkt efter utandning. De stora blå ögonen mötte de chokladbruna, som stirrade tillbaka med den tomhet som han alltid lyckades åstadkomma. Hon suckade, och molnen skingrades mellan dem.

"Vad tänker du på?" frågade Eidy.
"På stjärnorna och kylan...", mumlade han. De tittade fortfarande på varandra. Hon utforskade honom ingående, men hans ansikte sa ingenting. Det var som han var tabula rasa - och inte mer än det.
"Vad är det med dem?" undrade hon för att driva vidare konversationen. Han var svår att driva vidare. Han stannade ofta och bara blev kvar med sista ordet hängandes i tystnad. Han svarade inte.
"Jag tycker om att drömma mig bort till stjärnorna, det är skönt att låta tankarna föra en iväg... bort dit", sa Eidy tankspritt och tittade upp.
Plötsligt strök han henne över håret, och la en hård arm om henne. Han lutade lätt på huvudet mot hennes.  Eidy tyckte det började kännas otäckt, samtidigt som han inte ingav något intryck av fara. Så plötsligt, från ingenstans, talade han med äcklig vänlighet och sa:
“Jag ska ta dig till stjärnorna, Eidy. Jag ska ta dig dit. Och där ska du aldrig hitta hem. Då får vi äntligen vara ensamma. Bara du och jag.”

bild

 


 

What ever helps you

Puh! Pluggat och tittat på en hel del avsnitt av Fringe - helt ok sci-fi serie men jag tycker huvudrollsinnehavaren Anna Torv spelar ganska plan i sin roll som Agent Dunham... Nåja, hon kanske utvecklas längre fram... Joshua Jackson från Dawson's Creek har också en huvuroll. Han spelar bra däremot!

En nyhet från Nelly som gjorde mig matt i huvudet:

Grymt snygg klänning!


 

Har övergrym träningsvärk, den blir värre med dagarna! Hoppas på tillfrisknad så jag kan träna imorgon utan att benen känns som spikraka styltor. Haj och godbaj!

Va?

Denna dag har försvunnit nånstans. Jag kan inte tro att klockan är så mkt! Jag har inte hunnit plugga nått! Fan!! Det blir intensiv läsning fr.o.m kl nio till halv elva =P Usch...!

Vad har jag gjort idag egentligen? Ingen aning. Bråkat en hel del med käraste, fast vad vi bråkat om vet jag egentligen inte heller. Vi har väl varit småsura hela dan (började redan imorse) och då blir det väl som det blir! Men det gick förvånadsvärt bra för oss att handla på Maxi när vi väl fick tummarna ur vid sex-tiden. Det flöt på bra och när vi kom hem blev det tacos + lite småbråk om hur vi skulle göra maten haha.

Hämtade  upp ett paket på vägen hem från skolan. Får nog skicka tillbaka allt förutom denna klänning, resten var inte alls kul.



Och jag har hittat sommarens snyggaste bikini! Fast snygg solbränna lär man inte få i den!



bild: nelly.se

Nu kom jag precis på vart dagen tagit vägen: Jag har suttit aslänge och fixat med powerpointbilder vi fått av vår lärare i psykologi! Fan vilket jävla slit att ta bort bakgrunden på ALLA pp, fattar inte varför han var tvungen att lägga dit - blir onödigt att skriva ut allt i färg =/ Så där gick min dag...

Sonia Rykiel pour H&M 2010

Ja, nu kom äntligen överblicken på Sonia Rykiels klädeskollektion för H&M. Gill-it!

Sonia Rykiel 2010

H&M Sonia Rykiel 2010 kollektion

Work work baby move that bitch crazy

Effektiv helg. Ingen plugg, bara slapp och kuligheter. Var hos min all-time-friend Veronica och åt gott och partade. Vi åkte till Ljungby och gick till Terassa (spelling?). Helt ok utom odrägliga snorvalpar och kass DJ (VI ÄR INGA KNARKARE FÖR FAN!) som spelade för sig själv och ingen annan =/ Men sällskapet var 100 så det var ballt!

Ja, det har varit en slö dag idag. Har pluggat. Handlat mat och gjort god fetaostgratäng med broccoli och så kassler till. Mumms!


Recept:

200 g broccoli, 100 g riven smakrik ost, 100-150 g tärnad fetaost, 2 dl mjölk, 2 dl grädde, 4 ägg, salt/peppar/cayenne.

Lägg broccolin i en ungssäker form, blanda övriga ingredienser och häll över broccolin. In med det i ugnen på 200 grader i 25-30 minuter. Addera kassler och valfria grönsaker. Done!


Har hittat massa nya favvolåtar igen! Satt och pluggade i soffan med MTV på och då körde dem lite mixat och dessa låtar dök upp:

Starstrukk - Katy Perry ft. 3OH!3
If We Meet Again - Timbaland ft. Katy Perry
Silvia - Miike Snow (min nya ringsignal btw!)

Som jag sa till Veronica i lördags - jag är en musikjunkie. Jag letar ständigt efter nya låtar som sätter igång tankeverksamheten. Jag kan få sjuka idéer när jag hör musik. Ni skulle bara veta! Särskilt till filmmusik, då kommer det upp en jäkla massa tips till nya böcker. Ibland blir jag frustrerad eftersom jag bara får bitar att jobba med - resten får man hitta på efterhand. Jobbigt!

Nåja, lite nytt som jag i all hast fick med mig när jag skulle till Veronica:






Allt H&M. Älskar den gråa jackan!


Sommar!! Från Lindex

 

Skaffade fram dessa idag; very najs!

 

Min mobil in action!



Och jag! Såhär glad är man när hela dagen flytit på relativt bra och man vet att man snart ska träna (!!)

Får fixa mig nu så jag hinner i tid!


BTW - har ni absolut inget för er om dagarna så skaffa fram BAND OF BROTHERS-serien... underbar och gripande! Om inte annat finns där en hel del snygga hunkar att spana in... ^^

Hola Chica!

Jeez! Är verkligen slutkörd. Det har varit fart på denna dag kan jag säga.

Till att börja med, har inte gjort sånt "vettigt" som jag hade räknat med dvs plugga. Det la jag ner i onsdagskväll! Får väl ta upp det på vägen till Markaryd och sedan tillbaka mot K-stad igen. Tills dess, good bye.

Och så har jag fått mitt SIM-kort, men inte tack vare POSTEN iaf!! Var på stan en qvikans runda, hittade en underbar röd scarfs på rea ("red succture"- amnesi som jag hamnat i. Succutüre come. arrived.over). Kom hem vid ett. Kollade brevlådan. Smällde igen den efter jag tagit ut reklam-fan från Ellos. Gormade vägen upp för trapporna, utanför dörren, innanför dörren, i hallen, mot R.B, i mitt dator/klädesrum, framför datorn - 5 minuter efteråt. R: Ja, Emma det räcker nu! Det hjälper inte att du gormar. Det är trist att kortet inte kom. Vad ska du göra?

Jag ska berätta vad jag gjorde. Jag chattade med Telenor, frågade dem om posten sölade, de hade ingen aning, jag berättade att det fanns ett lokalt Telenor-kontor i närheten. Nytt SIM-kort möjlighet? Behöver ett i helgen - odiskutabelt behov. Jovisst. Gratis? Ja för f-n!

Jag var hemma i tjugo minuter. Sen var det på'et igen. In till stan. Köa i några minuter tills jag fick bli betjänad. Han hjälpte mig. Fick mitt SIM-kort i handen på mindre än fem minuter - :Ö! Tio minuter efteråt satt jag på en buss till Ö-stad, fyrtiofem minuter efter befann jag mig i farsans hus, en timme efter befann jag mig i hans garage.

Hittade gamla saker. Mina gamla barbiedockor. Uppätna. Av möss! De hade gjort ett äckligt litet bo längst ner i den stora lådan fylld med gosedjur och små kartonger med leksaker och barbies. I min speciella låda för barbies hade de gjort sitt bo. Det är nog det äckligaste jag varit med om på länge. Och min docka hade de ätit upp kläderna för - i rumpan! Men lämnat hennes "tyg-skinn" fritt från bett... Märkligt. Jaja. Nu behöver man inte ha ångest för att man slängt alltihop... Alla minnen - gone with the.... mices?

Sen var det blixtvisit hos Ellie-syrran för att säga hej när man ändå var i krokarna och klappa lite på Saga :) Underbara syskonbarn - hur mkt älskar man inte er?! Även när ni blir tretton stycken snart!

Så nu allesammans, har jag en mobil! Jag har ett SIM-kort. Jag är tillbaka!

Thank God for SALE! Röd scarfs och stora gludiga örhänge - Cubus, Linne - H&M

 

Ok, säger väl inte mkt men mina första två par chinos... Mörkblå och svart - 98 kr för båda! Gotta love SALE! Båda från Åhléns


Kjol som jag glömt displaya innan! Love it.


Och något såhär skall jag bära den!

 

 


 

 

Och jag hoppas de här godingarna snart gör entré på Nelly.se



Ska sova nu. Har massor att göra imorgon. 1.Tvätta 2. Duscha 3. Fundera ut kläder till kvällen 4. In till stan 5. Ta tåg till Hässleholm 6. Buss till Markaryd 7. Bli hämtad 8. Partytime!

Hm..?

Jaha, kommit hem från dagens lektion och medan jag cyklade hem fylldes jag av innerligt hopp och lite småspänning över att SIM-kortet skulle komma (Hon som skulle skicka det till mig påstod att det skulle ta två dagar - och det verkar ju rimligt)! Jag trodde det skulle kommit i onsdags, men chi fick jag! Så kommer jag till vårt brevfack och öppnar. Javisst! Ett brev från Polisen och en tidning från Kommunalarbetstagaren. Tack för den! Dagen blev genast värre.

Ni måste förstå min irritation över att ha en sprillans ny mobil hemma som jag inte kan ANVÄNDA! Den har legat snyggt i sitt paket sedan måndags... Det börjar gå mig på nerverna =/

Så jag loggade in på telenors kundtjänst och killen jag fick chatta med sa att SIM-kortet postats den 1 februari! Så han förmodade att den skulle komma imorgon. Ja, det hoppas jag verkligen för det känns osäkert att sätta sig på en buss till Markaryd och nått skulle gå snett.. Både för min del och för min kompis som ska hämta mig.

Ni vill inte veta hur arg jag kommer bli imorgon om det jäkla SIM-kortet inte befinner sig brevlådan efter kl 13!

Nog om det.

Today's

Paljettröja - Vila (Nelly.se), jeansleggings - BikBok


Mitt favorithalsband, gammalt från Glitter <3 samt ring från H&M


Och så lite skooor!


OMG! Impuls-kärlek


... Kolla in dessa
myskoskor?!





Hm.. undrar hur de är att gå i?


Dessa är
fantatiska! Jag ska ha i beige färg!


Ska snart plugga... har ingen go i mig idag. Tänkte att lite pill på mobil skulle vara en morot för dagens plugg... Men nej, det lär inte bli så! Ingen motivation alls =P

Suckfuck

Är inte på mitt bästa humör för tillfället... Plågade mig igenom snödrivor vilket gjorde att cyklandet till skolan tog 15 minuter extra att cykla. Väl i skolan inser jag att något är på tok eftersom ingen står utanför dörren till förläsningssalen och att dörren är lås. Och så har man givetvis ingen mobilfan att ringa till någon på.

Så kommer en annan tjej från klassen och knackar på dörren. Ingen reaktion. Hon ringer en av klasspolarna. Lektion inställd. Jag ville bara slänga mig ner på golvet och sprattla av ilska. Det var bara att vända om och cykla hem igen. Jag förstår inte varför jag får såna ursinniga känslor i kroppen när jag cyklar genom ocykelbar terräng, jag skulle kunna skrika och svära åt folk =P Så jag var ett åskmoln hela vägen hem.

Så det blir en lååång pluggdag istället. Det är fler sidor i kapitel 11 än de kapitel jag läst hitintills så jag slipper sitta till halv åtta och plugga iaf... men just nu vill jag bara slappa vid datorn... Som den latmask jag är.

Jag måste hitta ett sätt att göra mina helkroppsbilder bättre... men antar att jag får skaffa nån superkamra som kan så och fota. Den här jag har är så liten och tunn att den bara rasar när jag tar kort per auto.


Today's

Får försöka vara lite glad idag...

Kofta och fuskskinnsbyxor - H&M, topp - Cubus, armband - JC och Accent


Sen behöver jag hjälp! Dessa skorna är sjukt billiga och kommer från Gojane.com. Vet inte vilken färg som är snyggast? Jag är trött på svart men det funkar ju till det mesta... Någon som har förslag?

Copcabana

Idag har det varit föreläsning. Mycket intressant så nu ska jag snart hugga in på 4.e kapitlet i vår 1000 sidors bok :) Pausar lite bara.. blev intensivt under föreläsningen med info.

SIM-kort har ännu inte anlänt så mobilen får ligga orörd...


Today's

Topp och skor - H&M, skjorta - Åhléns, leggings - Gina Tricot

 

Grå leggings Gina Tricot 2010

De grå Gina Tricot leggingsen! Samt de lila paljettskorna från H&M som stannar kvar i min garderob!

Hade håret inbakad på båda sidorna av huvudet, så jag gjorde en mittbena vilket jag aldrig haft förr... om vi inte räknar med tiden då jag hade lugg! Iaf, så idag blev håret lite mer lockigt än vanliga fall haha!

 

Glömde även visa denna tröjan från veckans paket från H&M... Jag gillar trycket, men tröjan är ganska stor (trots att det var XS då jag misstänkte att den skulle vara stor) ... keep it or no?

It's a new dawn It's a new day It's a new life - for me - And I'm feeling good

YES! Denna dag har varit underbar! Jag pluggade i en timme imorse, så jag har läst klart de kapitel jag låg efter med. Så har bara två kapitel kvar sen är jag klar för imorgon, och det går snabbt att läsa faktiskt. Engelskan är inte så krånglig! TOPPEN!

Sen har jag kört igång VLCD! Ska köra strikt i två veckor sen går jag successivt över till LCHF. YEAH! I'm on it!

Sen var jag i stan nu precis och skaffade en ny mobil.. Hör och häpna, jag som alltid sagt att jag ska ha en slide och en sony ericsson blev förälskad i en Samsung Jet istället! Så det fick bli en touch-mobil! Vilken dålig karaktär jag har! Men den är assnygg så nu behöver jag bara vänta i två dygn på nytt SIM-kort sen är jag tillbaka i
mobilsfären igen!


HETT INOM MOBILMODE =P

Sen var jag på blixtvisit på H&M för att lämna tillbaka en klänning jag köpt häromveckan. Kom underfund med att vill man kunna dansa så ska den gå lite längre än till precis under rumpan. Synd för den var fin, men istället fick jag synd på en lila tröja av denna modell:

BILD: Agnelicious

 

Blåmelerad glittrig topp H&M 2010

Here it is! --> I'm a happy hippo!

Kunde inte fatta att det hade kommit i fler färger. Jag har de två andra redan så det vara bara att säga hej till nästa! :) Jag gillar verkligen modellen så i fler färger är en riktig hit för min del.

RSS 2.0