Hola Chica!

Jeez! Är verkligen slutkörd. Det har varit fart på denna dag kan jag säga.

Till att börja med, har inte gjort sånt "vettigt" som jag hade räknat med dvs plugga. Det la jag ner i onsdagskväll! Får väl ta upp det på vägen till Markaryd och sedan tillbaka mot K-stad igen. Tills dess, good bye.

Och så har jag fått mitt SIM-kort, men inte tack vare POSTEN iaf!! Var på stan en qvikans runda, hittade en underbar röd scarfs på rea ("red succture"- amnesi som jag hamnat i. Succutüre come. arrived.over). Kom hem vid ett. Kollade brevlådan. Smällde igen den efter jag tagit ut reklam-fan från Ellos. Gormade vägen upp för trapporna, utanför dörren, innanför dörren, i hallen, mot R.B, i mitt dator/klädesrum, framför datorn - 5 minuter efteråt. R: Ja, Emma det räcker nu! Det hjälper inte att du gormar. Det är trist att kortet inte kom. Vad ska du göra?

Jag ska berätta vad jag gjorde. Jag chattade med Telenor, frågade dem om posten sölade, de hade ingen aning, jag berättade att det fanns ett lokalt Telenor-kontor i närheten. Nytt SIM-kort möjlighet? Behöver ett i helgen - odiskutabelt behov. Jovisst. Gratis? Ja för f-n!

Jag var hemma i tjugo minuter. Sen var det på'et igen. In till stan. Köa i några minuter tills jag fick bli betjänad. Han hjälpte mig. Fick mitt SIM-kort i handen på mindre än fem minuter - :Ö! Tio minuter efteråt satt jag på en buss till Ö-stad, fyrtiofem minuter efter befann jag mig i farsans hus, en timme efter befann jag mig i hans garage.

Hittade gamla saker. Mina gamla barbiedockor. Uppätna. Av möss! De hade gjort ett äckligt litet bo längst ner i den stora lådan fylld med gosedjur och små kartonger med leksaker och barbies. I min speciella låda för barbies hade de gjort sitt bo. Det är nog det äckligaste jag varit med om på länge. Och min docka hade de ätit upp kläderna för - i rumpan! Men lämnat hennes "tyg-skinn" fritt från bett... Märkligt. Jaja. Nu behöver man inte ha ångest för att man slängt alltihop... Alla minnen - gone with the.... mices?

Sen var det blixtvisit hos Ellie-syrran för att säga hej när man ändå var i krokarna och klappa lite på Saga :) Underbara syskonbarn - hur mkt älskar man inte er?! Även när ni blir tretton stycken snart!

Så nu allesammans, har jag en mobil! Jag har ett SIM-kort. Jag är tillbaka!

Thank God for SALE! Röd scarfs och stora gludiga örhänge - Cubus, Linne - H&M

 

Ok, säger väl inte mkt men mina första två par chinos... Mörkblå och svart - 98 kr för båda! Gotta love SALE! Båda från Åhléns


Kjol som jag glömt displaya innan! Love it.


Och något såhär skall jag bära den!

 

 


 

 

Och jag hoppas de här godingarna snart gör entré på Nelly.se



Ska sova nu. Har massor att göra imorgon. 1.Tvätta 2. Duscha 3. Fundera ut kläder till kvällen 4. In till stan 5. Ta tåg till Hässleholm 6. Buss till Markaryd 7. Bli hämtad 8. Partytime!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0