Hamburger at LCHF-style

De senaste dagarna har jag haft noll inspiration vad gäller mat. Man fattar hur enkelt andra har det som bara kan slänga ihop en kastrull makaroner och svälja ner med lite ketchup till. Även om det inte är den ultimata maten så är det ganska simpelt. Och gott.
 
Jag tror mitt jordbubbsätande i veckan påverkar mitt sockersug otroligt. Imorse var jag vrålhungrig när jag vaknade, försökte hålla mig sysselsatt med utrensning av gamla tidningar men vid elva-tiden stod jag inte ut längre. Först blev det lite ostskivor, sedan lite nötter och så kokade jag lite ägg i hopp om att röra ihop en god tonfiskröra. Tonfisken gick ut 2011, majonäsen var riktigt gammal, ingen rödlök hemma... Hur som helst lyckades jag få till en röra med tonfisk... Men det smakade inte gott. Vad det kan bero på vet jag inte, eller så är tonfisk helt enkelt inte min grej? Så jag kämpade i mig en halv tallrik tonfisk.
 
 
Fortsatt studera lite körkort. Övningskörde med sambon till Maxi för att handla mat, det gick hyfsat på vägen dit. När vi ska köra hem glömde jag fälla ner handbromsen ordentligt så det blev en riktigt konstig körning de första 200 meterna - jag fattade inte varför. Sambon blev inte glad på mig när han upptäckte detta. Vi kom hem helskinnade och kom överens om att vänta med att laga hamburgare eftersom klockan inte var särskilt mycket.
 
Så jag har fortsatt plugga teori. Sedan slog klockan sju och vi gjorde hamburgare. Jag kom på snilleidé att använda mina sparade våfflor som bröd. Det är så jäkla drygt att äta med salladsblad, smakar ju inget annat än det. Vad kan man säga, det blev perfekt och jag blev så mätt. Ett tips de som saknar brödet till burgaren.
 
 
Funderar på att göra Katrins smaskiga snickers.... men orkar inte äta mer idag så det får nog bli till imorgon!
 
 
BTW.... Har en ny anledning till att spara ihop 600 kr till ett par perfekta skor!
 
 
Från Mango. Love'em!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0