Lazy

Idag har jag varvat min andra depp-dag med hela miniserien Lonesome Dove samtidigt som jag läst ur Psychology av Passer m.fl. Så nu har jag iaf kommit en bit på vägen i studierna - äntligen!

Hm.. helgens leverne har inte varit särskilt LCHF eller GI-inriktat. I lördags åt jag fyra fullkornsmackor med fet ost och på kvällen nafsade jag i mig något halvt hekto cheez balls samt massa vatten. Har varit riktigt törstig! Söndagen blev det två fullkornsmackor med ost, något hekto till med cheez balls + ett stort stekt kycklinglår och massa vatten som vanligt... Så jag har verkligen deppat!

Sörjer min väska och min mobil... Men imorgon ska jag in till nån av telefonbutikerna och skaffa nytt SIM-kort och mobil. Har bestämt mig för en Sony Ericsson Yari - eftersom den är 1. i slide-modell och 2. relativt billig. Jag måste ha en slide, eftersom jag inte gillar de andra modellerna + att jag slipper touch-screen. Det är det värsta jag vet. Har haft en liknande en gång och jag hatade den 90% av tiden. De andra 10% var precis i början när allt var så lyckligt och glatt...


bild: www.itechnews.net





Sen fick jag ju ett paket från H&M häromdan! Me like! Billigt och enkelt.

jeansjacka H&M spring 2010
Jeansjacka! När jag såg en bild på H&Ms hemsida där modellen bär denna så förstod jag att en sån var tvungen att komma hem till moi.


Ljus kavaj H&M Trend 2010
Har alltid haft koll på jackan sen den kom i höstast, men tyckte det var dyrt pris på den. Sen hamnade den på SALE-sidan. Klick!



"Haaaave you met my new red shoe?" De är mitt tredje röda par! Bevisar hur galen jag blivit i färgen. Fast de är mer mörkorgangeröda. Riktigt cwla.



Coola paljettdojor... Gillar dem, men är lite osäker på om det är ett keep eller inte. De är fina till vitt och jeans dock!


Sen har jag köpt en råare jacka i mörkgrönt, matchar svarta byxor och svart-vitrandiga toppar perfekt! Eterneti! Måste jag säga att jag längtar till våren...?


Vero Moda

samt


ett stort rött hjärta med detaljer på från Guldfynd.

That's all folks! Ska se på film med R.B nu och sen blir det väl kvällsmat av något slag och därefter skönhetssömnen jag lagt av med under helgen ^^

jusqu'à

Var ute igår... Åt middag på Class först med sex andra härliga tjejer från klassen. Tre av dem hängde vidare på nattklubben. Hade jättekul. Träffade Josefin och vi dansade en hel del! När vi skulle hem försvann min väska på något mystiskt sätt... Ska försöka hitta den. Som tur är hade jag nycklar, kamera, bankkort och mp3 i jackan. Mobilen låg tyvärr i min älskade väska från Irland. Fan då! Ska kolla på Class sen ifall de fått in den eller nått... trist som tusan!

Nåja, livet måste ju rulla vidare. Lite svårt utan mobil dock :/ Har jag inte fått tillbaka mobilen ikväll måste jag nog leta efter en ny och skaffa nytt simkort med samma nr. Orkar inte ha nytt. Onödigt. Det var ändå dags att byta mobil typ, har haft min i snart tre år och den började bli lite sliten.

Hm.. kanske därför man ska ha hemtelefon?? :)

 

Kvällens outfit var:

Klänning & armband - Gina Tricot, strumbyxor 100 den & röda rosörhängen - H&M, skor - Nelly.se

 


 

Today's

Tröja - Indiska, skärp - H&M, armband - Gina Tricot & Accent, leggings - Gina Tricot

 

Sleten som fan... Somnade vid fyra kanske och sen när jag väl vaknade var klockan halv nio...

 

I just löv that sweater!

 

And my new leggings from Gina aswell!

 

 


 

 

Nu pågår ju Paris Haute Couture Week och jag har varit inne och surrat lite på bilderna. För det mesta brukar det gå åt att spara ner 4-6 bilder per designer om de har mellan 30-60 bilder på catwalken. Men idag när jag spanade in Jean Paul Gaultier och Valentino fick jag spara ner mer än 15 bilder!! Det är ovanligt. Men det var riktigt cwla och spännande kläder.

Alexis Mabille

Alex Mabille couture 2010

 

Anne Valérie Hash

 

Armani & Chanel

Armani Chanel couture 2010

 

Christian Dior

Christian Dior couture 2010

 

Elie Saab

 

Givenchy

Givenchy couture 2010

 

Thimister 4 women

Thimister couture 2010 women

 

Thimister 4 men

Thimister couture 2010 men

 

Thimister

Thimister 2010 couture

 

Valentino

Valentino 2010 couture

Valentino Couture 2010

All pictures: Style.com

Overdoas!

av kläder... Måste jag åter igen påpeka hur mkt jag icke-gillar mina bröst... Stora och i vägen. Det ser inte snyggt ut alls! Jag får värsta urringen när tjejer med mindre bröst skulle se bra ut i den där toppen. Jaja!

Today's

Vit topp, strumbyxor & gammalt midjebälte - H&M, Kjol - Monki, Armband - Gina Tricot


Behöver jag säga att jag är förälskad i mina armband... Rött äger! Och syrrans barn tyckte dom var skoj :)



 

En som inte ville ut i snöovädret häromdan :) Bättre på golvet! Men det var tid att hämta syrrans flicka, så jag fick minsann pallra mig ut iaf.

 

 

Mina fina små gossar! Är dem inte lika så vet jag inte vad likhet innebär! (De är ju enäggs)

 

 


 

Imorgon blir en stressig dag; organisera rummet som vanligt; lämna tillbaka paket från H&M, det jag inte behåller från H&M skall lämnas tillbaka till affären, lämna tillbaka klänning på Indiska + leggings Vero Moda... köpa mina vita pjux. Sen måste jag köpa turkos och röd eyeliner. Hett hett hett! Iaf kajal. Är inte så bra på det där med eyeliner. Jag har inte bestämt mig än om jag gillar det ljusgröna nagellacket som figurerat rätt flitigt bland bloggare. Grönt är liksom inte jag. Jadeblå kanske? Ha jadefärgade naglar hade varit rätt fräckt! Alltså med krackeleringarna osv. Najs! Jag har redan fixat leopardnaglar så det borde inte vara några problem. We'll see!

 

(bild: Rebecka Simonsson)

 

Tänkte styrketräna sen om jag hinner. Sen måste jag iväg på kvällen och käka mat med några från klassen! Vi får väl se om det blir Banken eller Class!

 

Puh.... Ha de!

Get ready!

Hm.. min "handla nu inte för över 2000"-tanke sprängdes ganska fort efter besöket hos Gina Tricot den första timmen i Malmö... Men jag måste få försvara mig, hade jag inte resonerat med mig själv hade det VERKLIGEN blivit skitdyrt! Försökte handla sånt som jag absolut inte kommer råka på i Kristianstad... Som H&M Trend och Gina Tricot... Så det blev mest det. Tyckte inte de andra ställena hade så mkt. Men jag ska till Entré vid slutet av februari hade jag tänkt så jag får titta lite på vad New Yorker har att erbjuda.

Det fanns tusen saker jag ville ha, bl.a. den fina puffiga och blommiga tröjan från H&M Trend, men kom igen 349 spänn för något som kommer noppa sönder inom en snar framtid. Dessutom var den gjord av ett jobbigt material som flockar sig! Jag köper aldrig såna flockplagg. Inget att ha!

So... Här är allt jag köpte. Fast vissa plagg hänger löst i tankarna... Keep/not keep?


FROM HM TREND:

- Lämnades tillbaka!


 

 

 

ASCOOLA PÅ!

 

FROM H&M

Otroligt fin orkesterjacka som funnits i svart och blått hemma och här fanns den i RÖTT!

 

 

 

FROM GINA TRICOT


 

 

 

 

 

 

 

 

 

De beiga som alla köper var inte alls fina! Genomskinliga och ja... inte alls vad jag tänkt mig =/ Köpte även dem i svart :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Dösnyggt! Tyvärr var det det enda i accesoarväg som jag hittade... TRIST! Hade hoppats på mer från HM och GT!

 

FROM MONKI

 

Trött som fan - det blev en lååång dag! Bye bye cykelpie!

Trainie Bang Bang

Weell... Funderar på att dra till Malmö imorgon. Fick en fetelön... Men jag borde spara... :) Men jag är sugen... Men jag borde verkligen spara... Men samtidigt vill jag till Malmö och kolla Monki, Gina Tricot och H&M Trend... Fast samtidigt borde jag se till att ha pengar undansparade på kontot... Fast jag vill gärna shoppa lite till...

Jag och Mr B har börjat gå ut och gå. Eller ja, vi har gjort det nu två dagar irad men det är ju en början iaf! Särskilt för R.B som inte gillar att träna =P Första dagen vi var ute (i måndags) så passade vi på att fota, för det var fint väder. Rysligt kallt dock.

Såhär glad blir man av att promenera!

 

My mään! Älskar hans ögon.. De är stora och fina, riktigt babydoll. Känns konstigt att han har så fina ögon med tjocka långa ögonfransar medans hans flickvän inte har några alls typ =P Jag hoppas på såna ögon till de små kottarna (när de kommer... dvs om 5 år minst!)

Har skött mig fint med maten. Idag gjorde jag mat efter skolan; fisk med senapssås och sedan gjorde R lite god kvällsmat; fläskfilé med sås och potatis, fast jag skippade potäterna och åt broccolimos!

 


 

And summer please hurry up and come! We miss U!


 

 

Detta är mina läppar för vår och sommar! Hett!


 

Dessa skor vill jag ha! Så jäkla snygga (bild från Karla). Annars ett par skor i ungefär samma modell eller ett par skor i den färgen! Jum!

Bad Boys

Fcuk! Idag fick jag reda på att jag ska ha tenta SAMMA dag som jag ska iväg till FyrienIII! Fan! Nu gäller det att ligga i stenhård träning med plugget för att göra tentan i rasande fart! - Fast jag antar att det kan vara skönt att ha tentan över istället för att ha den efter helgen lajvet har varit.

Men det lär ju bli en omställning att gå från hårt pluggande student till krigsöverlevande MA-karaktär! Tentan är från 9 till 13 och jag hoppas vara färdig vid halv tolv, tolv. Sedan blir det att rusa iväg till tåget (om ingen ska köra förbi K-STAD vilket jag starkt hoppas på!) - alltså måste jag asa med mig hela packningen till skolan... samma dag som tentan... och det känns inte lockande.

Hm.. måste planera detta bättre. För jag ska till Fyrien! JAG SKA!

TOP10:
Har blivit helt galen i låten Bad Boys av Alexandra Burke och Flo Rida. Jag gillade inte den i början men nu är den en av de låtar som surrar i huvudet för jämnan!
Även Beyoncés nya låt Waiting (eller ja, den har ju varit ute sen slutet av december 2009). Grym!

Fler låtar som surrar i högtalarna är:

3. Plastiscines - Bitch
4. Anya Marina - Whatever you Like
5. Amanda Jensen - Happyland
6. Hollywood Undead - Paradise Lost
7. Jay Sean ft. Lil Wayne - Down
8. Sean Kingston ft. Iyaz - Replay
9. Pitbull ft. Akon - Shut it down
10. Muse - Take a bow (en av de bästa låtarna av Muse - min favoritgrupp of all times)


Annars har det varit en soft söndag. Ätit, tittat på tv, fått besök av Josefin och så glodde vi på en jätterolig animerad film och därefter såg vi en riktigt deppig film... För deppig!

And burn, you will burn,
You will burn in hell, yeah you’ll burn in hell.
You’ll burn in hell, yeah you’ll burn in hell for your sins.


"Catch you on the flipside!"

Host host! Jag känner mig som en gnällig förkyld grabb =P Har inte varit förkyld sen jag vet inte när och det känns! Så då är det riktigt synd om mig.

My man R.B köpte kanelgifflar till sin stackars flickvän... kanske inte det jag borde äta men nu när min doft- och smakkänsla återvänt en aning var det gott. Usch. Måste lägga i växlen sen och träna med min polare Ellen. Hon ska köpa träningskort och sedan så! Bye bye fatty =P Sen satte vi oss i soffan (han bäddade ner mig ordentligt ska ni tro!) och satte igång R.B's long time favorite The Boondock Saint's. Och den är bra - riktigt cool, fast jag har ju mina invändninga rent moraliskt, men å andra sidan - vem har inte det när det gäller sådana här filmer? Jag rekommenderar Er att se den!

The Boondock Saint's






Är helt taggad dessutom, för trots min spruckna röst tog jag tag i saken och ringde upp lajvansvarig till FyrienIII. Jag måste låtit som en taggad liten fotbollsgalen pojke som ska spela sin första viktiga match. *ASG* Sa fel hela tiden och stammade (ja för det heter ju Fyrien inte Fyien), men jag är inte bra på telefon - blir hypernervös när jag inte pratar med folk jag känner. Fast efter några minuter la nervositeten sig och det var bara att köra på och diskutera omkring vad för roll jag ska ha.

I'm so excited<---- how excited I am right now!! Nu har allt börjat rulla på :) Nu händer det faktiskt. Jag är säkert helt nojig, men har man inte gjort sånt här förut så antar jag att man blir stirrig. Den 1 april kommer jag! Angående min roll så är den sekretessbelagd t.o.m 4 april 2010!

Klockan är 20:07 och jag funderar på att lägga mig? Normalt? Mja, vi får väl se när jag vaknar vid fem imorgon *asg*

Ne, jag ska spinna vidare på min karaktär... Spännande spännande!

Fyrien III

(HA - bild från Lajvfokus)

 

Njae... kanske inte riktigt... men ändå =P



Longing for summer...

Denna bild är obeskrivligt somrig... Baddräkten, skorna, miljön! Bilden är tagen från 2003 för Voge Nippon (tFS). Jag har gillat Mona Johannesson sedan jag såg henne för första gången, då som omslagsmodell för ELLE 2006.

Fler bilder hittar du hos min favvobloggare Karla Deras!


Stendött fyndigt

Fortfarande förkyld :/ Jag avskyr när luktsinne försvinner, det kvittar vad du äter, det smakar likadant! Det är läskigt att äta när du inte kan känna smaken. Blomkålsmoset kunde lika gärna vara pasta!

Har inte visat mitt fynd från Röda Korset häromdan när jag var frisk och kunde susa omkring på stan. Jag har letat efter en sån här kavaj väldigt länge och det blev ett kap på 50 kr! I love Second Hand!

Undertill ser vi den rosa klänningen från Vila.


Hittade även dessa blommiga skor från H&M.

 

Jag längtar verkligen till nästa vecka för då blir det tripp till Malmö för att införskaffa mig lite från Monki och Gina Tricot - istället för att handla upp allt på H&M-kläder. Need variation. Gina Tricot kom hit!

Spring, here I cum!

 

Sick Shoe Mania

Öh, vilken natt! Kunde knapp sova på grund av febern. Har än så länge sluppit hostan, men väntar på att den ska komma smygandes fram. Kunde inte sova när klockan stod på sju så det var bara att dra sig uppåt. Nu sitter jag här och tittar på skor... i brist på annat. Måste snart göra frukostmüsli... känner på mig att det kommer ta låång tid. Ja, lika bra att börja.

Aldo, Bianco & Asos

Easy cool sick

Jaha! Har klarat mig bra från förkylningar denna vinter men nu har det hunnit ikapp mig. Usch, det var så längesen att jag känner hur ovan kroppen är vid febern, de svullna halsmandlarna och de irriterade bihålorna... It suck's to be sick!

Legat större delen av dagen i soffan... och sovit :) Men det hindrade mig inte från att ha ett break från förkylning och slappheten och klä mig i nått som jag kunde "slappa" i.

You look really sick, don't you?

Today's simple and cool... Topp och kjol -  från H&M (i våras), skärp - Ellos (förra årets). Rött diadem - Glitter, öronhänge - H&M



Paljettröja - Vila (finns på Sandelins och Nelly.se) samt mörkturkosa strumpbyxor - H&M (de är inte så ljust turkosa i verkligheten som på bild)

Pjux - H&M divided exclusive

 

En kopp thé kanske och en bit mörk choklad? Kanske lenar halsen... Well what do you know, it's time to go!

Jag hoppas på tur! Fingers crossed!

Woo! Jag kanske får mina pjux ändå? Fick reda på DIN SKO att jag kunde be affärer runtom i Sverige att skicka (mot postförskott) skor till mig som inte fanns hemma i min stad. Gött tyckte jag. Så jag fick tag på en trevlig försäljare i Uddevalla som skulle sända ner skorna till mig... Sedan säger hon "du vet att det blir 200 kr i postförskott" och då var inte frakten inräknad. Vilken jäkla tur att hon sa det till mig. Trodde det låg på 50 kr. Så nej tack, jag ville inte betala mer än de där 550 kr jag räknat ut för de där skorna... Det skulle bli över 700!

Men nu kanske jag får fatt i dem, tack vare Therez :) Hoppas!



Fick hem ett paket från H&M... det blir nog att skicka tillbaka allt. Beställde lite underkläder men det satt inte alls bra =/ Har för stora boobs! (oops!).. Stl 40 i Sonia Rykiels fina BH var riktigt liten (!). Trist, men sparar de pengarna iaf. Det jag är osäker på är om jag ska keepa dessa röda godingar. Jag har blivit såld på rött!

Vet inte.. de kanske var liite för stora?


Sedan kom ett paket från Nelly.se! Har spanat in den rosa kreationen på Sandelins, men vågade inte riktigt köpa. Sen passade jag på att lägga till ett  halsband jag sett på ett flertal bloggar. Tack Nelly för studentrabatten! Sjukt bra!

 

Sweet pink and tuff chains

Nervosa nebulosa

Åå pirrigt i magen! Jag känner mig så töntig för att jag är så nervös och det har inte ens hunnit närma sig ett sista datum-för-att-anmäla sig.

Det är läänge tills dess. Försöker jag intala mig i alla fall haha. Har spanat in Fyrien-lajvet sedan jag råkade på det i början av sommaren (när jag höll på att researcha till en av mina romaner så halkade jag in på en medeltidslajv-sida och sedan fattade jag intresse och rotade vidare tills jag hamnade på Ronneby Lajvsällskap - wiho för det!) och jag var så arg för att jag missat det. Jag hade till och med hunnit missa två lajv.

Men jag blev så glad och stirrig när jag fick reda på att det skulle komma ett tredje, men tyckte hösten -09 skulle vara alldeles för tidigt för att jag skulle hinna komma in i tänket att vara med på ett lajv. Nu kommer det tredje lajvet i början av april. Jag är fortfarande nervös och känner att jag vill fega. Men jag vill inte dö utan att ha prövat. Det värsta som kan hända är att jag skulle sabba spelet och bli utslängd för evigheter men det känns osannolikt haha.

En modenörds dröm att bära på ett preapocalypse-krigslajv haha



Idag har varit .. slött. Pluggat, skrivit, kommit på en ny roman (typico!) som jag hunnit skriva femton sidor på en timme och precis som vanligt känner jag att detta kommer bli en bra start. Som alltid. Sen kommer jag tröttna haha. Usch ja.

Cyklade till biblan i snöyra för att låna studielitteratur... det blev bara EN bok! Fy fan! Jag blir fattig i vår =/

Sen har jag lagat hokifilé med senapsås och broccoli/blomkålsmos. Riktigt gott. Ska köra på den fler gånger.

Ska försöka hitta en spännande film att se ikväll... Tips anyone?


Yesterday's: strumpbyxor: gamla från H&M, shorts - egengjorda på gamla jeans från Crocker + jeanslappar från andra gamla jeans, tröja - Cubus

I'm such a fool, such a troll... och till alla som inte faktiskt bryr sig så sedan måndags (alltså en vecka sen) står la scale on -1kg... LCHF. get ready. over.



Party mission over and out

Jaha, det var ett tag sen (känns det som) man var ute sist. Min kamera dog så här kommer lite "fula" foton från min mobilkamera =/

Rubbet - H&M (armband, öronhänge, halsband, diadem och ringar - Accent, Glitter, H&M)

That's all folks!



Tog lite bilder med mina kompisar med, men inget jag lägger ut här... Så här kommer fler dåliga bilder på de skor jag vill köpa :)

 

DIN SKO - 499 kr - like/not like?

 

is this okey?

En fin hundtandad klänning från H&M, strumpbyxor H&M samt röda kilklackar från H&M... H&M <3! Jaja, kan man
gå såhär eller? :)

Yesterday's & today's

Vilken seg dag! Fyndade lite på Glitter dock :) Hittade min ring! Skitbra, den andra hade gått isönder (när jag väl hittade den...)

Stickad tröja våren 2010

Yesterday's: Tröja - H&M, leggings - Lindex <3


Svart Grön paljettjacka H&M höst 2010

Lite provning. Jag gillar denna jackan skarpt!

Today's: Randig tröja - H&M, grå kofta - gina tricot, jeans - Bikbok, Bälte - Ellos.se

I believe in nails

Naglar... ett tag hade jag starkt beroende efter nagellack och i alla sorters färger. Minst ett nagellack köpte jag i veckan. Sen har begäret sakta trappats ner. Idag kände jag för nått nytt och spännande. Jag vill göra de där coola naglarna Sasha Pivovarova har i Jimmy Choo for H&M-reklamen. Så jag fixade det idag. Blev jäkligt snygg och bra. Hurra för nagellack och smala touch-pennor :) Kunde inte fixa en bra bild men det ser ungefär ut såhär:

najs!

I love my ring!

It's a new dawn It's a new day It's a new life - for me - And I'm feeling good

Varit rätt slö idag, men fått mkt gjort ändå. Min möblering i "walk-in" rummet började gå mig på nerverna. Så jag började ändra lite, blev missnöjd, ändra tillbaka med viss ändring. Nu känns det bättre. Det känns alltid lika kul när man har fixat till lite - det känns nytt och fräscht. Jag är mycket nöjd! För första gången på typ ett halvår kan jag se fönsterkarmen igen. Innan hade jag min pålle längre upp i höjden och då såg man ingenting förutom en gammal växt som slockade i kanten... Fy mig. Nu var det roligare att få sätta upp skorna som lite dekor istället för massa annat skit :)

 

What else? Fick hem ett paket från Ellos. Men det var bara att packa ihop igen - inget gillade jag. Jo, ett par bruna sandaler och nämnt innan, men de var för stora så jag skickar tillbaka och väntar på en stl mindre.

Jag tycker de är snygga och cwla men man ser att de är för stora.


What else? Jag har hämtat systerdotter "Inen" och levererat till morsan sin och gullade lite med tvillinggubbarna :) De är för söta! Åh, just det. Kunde inte släppa tanken på den där vita tröjan med svarta rosetten - så den fick bli min. Nu är jag jäättefattig.. Det känns trist men nu ska jag inte in till stan en enda gång förrän lön&studiemedel kommer in. Men nu känner jag någorlunda att jag har allt jag skulle vilja. Förutom sommarskorna såklart, men jag väntar med dem.

<3



Det har gått skitbra med min LCHF. Har bara ätit fett och kött och gott! Very Low C! Funderade på att ta en bit av min 86% choklad men jag pallar inte äta sånt nu. Det har bara gått tre dagar sedan jag invigde mig själv. Lite längre får jag nog gå. Och jag har insett att den där blandningen med nötter och linfrö och sesamfrö (som jag rostade själv med lite rapsolja, smör, kanel och kardemumma blev faktiskt jäkligt gott). Smakrikt! Jag som från början tyckte det smakade skit eftersom jag inte gillar rostade nötter (trodde jag!) Men nu är det mycket gott. Vill absolut inte äta rötter orostade till frukost!

Längtar redan till frukost... gott!

Tout le Jour, Toute la Nuit, J'aime

Var duktig idag :) Tvättade fastän jag inte kände mig kry.

Då upptäckte jag en kofta som jag köpt på H&M som inte riiktigt kändes som moi, så jag fick ta mig in till stan för att byta den (tiden för att få pengar tbax var slut). Först hittade jag en riktigt fin stickad vit oversizetröja med svart rosett på och sen hittade jag massa annat. Men tillslut fick det bli denna underbara gråa klänning. Hade ju beställt den i blått från hemsidan, men vilket fusk - den var inte så mörkblå som jag trodde, utan mycket blekaktigt blå - nej inte alls fin i färgen så den ska åka tillbaka. Hursomhelst, jag bytte koftan mot denna underbara i grå (notera bytte - köpte inte! :P). Fatta va snygg den blir till min blåa jacka!

Sen råkade jag förbi BikBok och hittade en fin lös topp så den kom med ner i en kasse.

grå klänning Divided H&M 2010



Träffade  upp Ellen och gick till Åhléns när allt stängt och hittade en grymme oversize topp... men vågade inte köpa den. Få se hur den sitter imorgon, när jag inte är så trött.

STORT PLUS TILL NELLY.SE att de hade tagit in den där fina paljettrandiga tröjan från VILA. Det var omtyckt. Beställde genast och som student är det ju härliga 10% rabatt.



<3 Jag har redan dem i svart... men jag vill ha de bruna och grå också :) Väntar in rean... ! <3

Så ett par sånna här fick också följa med! Dagen är completed! Mission accomplished! Förhoopningsvis NOLL mardrömmar inatt... hoppas...

Är kampen över?

Ja, jag har packat ner de svart/vita skorna... men är fortfarande liiite osäker... pls fill me in if you feel like it!

vs




Detta fick behållas efter en djupt dyk i framtiden och vad man måste spara pengar inför :) <exempelvis H&M pour Sonia Ryikel spring collection + the Garden Collection>

 

Haha, beställde 3pack hipsters för billig peng och blir mäkta förvånad när det visar sig vara till blivande mammor! *FNISS*

H&M JImmy choo pink clutch

I'm in love with my pink clutch!

 


 

Idag har jag även inlett operation LCHF zero. Har gått strålande men man märker att man är lite seg i huvudet och att kroppen undrar vad alla kolhydrater blivit av. No more for now...

Fetaostbiffar med broccolimos och senapssås + ruccola


R.B åt samma fast potatissallad istället för moset och såsen + att han fick majs, ärtor och broccoli + ruccola till grönssakshörnan :)


I shot the DJ

My hennanti... är helt slut, varm, febrig, svettig sjuk! Influensan gillar mig.

Dock kunde inte sjukan tvinga mig kvar i sängen efter tre idag, jag hoppar upp och skådar paketet jag hämtade ut för några dar sen.. OCH JAG HAR PANIK!

Vet inte vilka jag ska välja... help me! sososososos!

Såhär ser det alltid ut när en leverans har landat! (!) Sorgligt men sant...

 

Jimmy Choo for H&M

Vilka ska jag ha?! Kan bara välja ett par - trots det låga priset jag lyckligtvis fick dem för... HELP ME - ASAP!

 

Har inte handlat en enda clutch i hela mitt liv.. och nu har jag två! :)

 

Från oväsentligheter och vidare!

Score Blue

Fann denna underbara bikerjacka. Har tittat på den innan men var inte så pigg på att lägga 399 kr på den då. Så plötsligt när jag egentligen inte tänkt dra omkring på stan innan jobbet så hade de fått in massor av nyheter (TYPISKT!) utan kom in tjugo minuter innan bussen skulle gå och blev alldeles stressad när jag fick syn på denna belle blå. Så jag högg till direkt, prövade inte alls (vilket inte är likt mig!). Prövade den nu när jag kom hem. Perfecto till la primavera!

H&M

Red Fever

Det våras för rött :) Starka färger, och dova beiga toner, men rött verkar ta en stark position på något vis. Som en galen accentfärg i en outfit med andra inte lika lysande färger. Och för att inte glömma det röda håret som verkar fått en större kick in i världen.

Som vanligt brukar jag kolla runt på olika sidor då och då under dagen som går, och när jag var inne på H&M igen såg jag att de fått in bl.a. dessa skor i rött (Finns i svart):

Röda sandaler platå skor H&M

<3

Något annat i rött som kommer infinna sig hos H&M (The Garden Collection) är:

H&M vårkollektion röd blommig jacka

H&M 2010 vårkollektion röd blommig klänning

 

Jag längtar riktigt mycket tills snön smälter bort och kylan försvinner och det blir dags att gå barfota i ett par snygga sandaler, kilklackar.... men tiden går säkert fort. Snart är det vår! =P

Black&white

Jag har alltid gillat kombinationen svart-vitt. Här är lite inspiration!

H&M Divided svart och vitt våren 2010

Divided - H&M


Tur för mig som har skorna (H&M) och strumbyxorna (Lindex)

 

Svart och vitt

Ellos.se (can't wait to wear that!)


Divided - H&M - svartvitt med lite interfering colours

 

What ey wonderful day!

Lite foto på kläderna jag köpt under den senaste veckan... Love my boots! Har använt dem nästan varenda dag sen jag införskaffade mig dem! De ljusa jeansen är till vår och sommar, kan knappt vänta på att få använda dem!

Beige jeans - Bikbok, svarta leggings med revärer - Vero Moda, Boots - Din sko samt kofta - H&M


Sen är jag på bild när jag skulle laga lite lchf-grejs: rostad nötmüsli med kanel och kardemumma + oopsie-bröd (sånt bröd vi lchf-are äter).


Ikväll blir det övernattning långväga härifrån, för det är röd dag imorgon = inga bussar tidigt på morgonen = kommer ej till jobbet. Så det får bli en övernattning hos kära Josefinan! Så ska vi se på film med som jag tar med mig!

Var dessutom hemma hos Inezgrisen som fyller 2 idag. Tror knappt hon hajade att hon fyllde år =P Sen kom några kusiner till Inez och det blev full rulle. Gick hem sen med R.B i snöyran och lagade god middag: köttgryta (kotletter, svamp, vitlök, gul lök, kryddor, salt, créme fraiche + grädde = gott!)

Sen hände det mest underbara på LÄNGE! Min Tina blandfärs ringde! Å vi snackade! Var riktigt skoj att få snacka med henne, it made my day, eller kväll :) Så nu har vi bokat in brunch och snackistajm! Längtar!!

Dagens outfit: Lila satinbyxor - H&M, boots - Din sko, Skjorta - H&M <3

Sonia Rykiel pour H&M 2010

Jag gillar att Rykiel gör en klädeskollektion för H&M också. Jag börjar redan nu fundera ut på vad jag vill ha hem från den kollektionen... Jag hoppas bara att den inte är jäättedyr... Då blir det trist...

Jag skulle vilja ha de randiga strumpbyxorna, den svartrosa randiga tröjan, smyckena, den flerfärgade randiga tröjan och jag är nyfiken på hur toppen under den rosa kavajen ser ut, samt några par färgglada strumpor! Skorna hoppas jag på att vi slipper :)

Planering inför våren 2010!

Har kollat runt lite på nätet efter fina kläder till våren. Kommer nog rensa ut massor i min enorma garderob, för det behövs verkligen! Och så in med lite nytt. På måndag ska jag köpa kleinblått nagellack iaf. Här är min planering inför spring/summer season 2010:

Din sko s/s 2010

SKOR! Alla från DIN SKO, förutom de längst ner som är från See By Chloé - ska försöka hitta ett par billigare alternativ! Och hoppas på att nitklackarna längst upp kommer in igen, de var så jäkla coola!

Ellos vårkollektion 2010Haremsbyxor Ellos 2010 vårkollektion
Ellos vårkollektion 2010 gladiator sandaler
Modeklipp från Ellos. Det är gladiatorskorna, haremsbyxorna (gillar de egentligen inte, men dessa tyckte jag var ganska snygga!), klackskorna med i svart på bild #1 som jag tänker köpa hem :)


Snygga jeans från Halens!


Och sist men inte minst lite smått&gott från H&M! Lyckades få Jimmy Choo skorna (förut 999:-) till priset av 379 kr! Superduper!

Håller än sålänge!

Åh, vilka intensiva dagar det har varit! Igår jobbade jag till halv tio, fick vänta på bussen tio i elva - sen in i stan och upp till Ellen och Becc och snacka lite. Vi stack ut tio i tolv och fotade oss när vi hoppade med tomtebloss i handen. Många bilder blir skitbra! Ska lägga upp dem när jag får tag i mammas kamera :)

Idag var det upp vid fem (kom hem tjugo i ett) och sedan åka till jubbet och slita häcken av mig lagom till halv tre. Åkte till mamma och Becc - för idag skulle hon dra till Norge (snyft!) och bli borta lääänge! Kan fortfarande inte fatta att hon åkt! Snorunge...!


Moi et Becc. Jag körde på en lite kul stil, Becc mer gothic när vi var ute för sista gången 27/12 :)

Så sa hejsvejs till henne och sedan var det raka vägen hem till Eme&Martin till "Inen" och tvillingarna. De är så mysiga, när de inte kräkt vill säga... Annars hur goa smågubbar som helst! Efter Eme&Martins blev det hem till mamma igen där vi snackade en liten stund innan jag konstaterade mig trött och skulle hem och lägga mig. Väl hemma blev jag "NEJ! EMMA! Inte lägga dig nu. Gör nått, gör kvällsmat!"

Så jag plockade upp tre kotletter och stekte dem, sedan i med lökringar och halverade körsbärstomater och grädde + créme fraiche => kvällsmaten. Mums! Blev lika gott som jag minns det.

Förklädet jag fick i julklapp av svärföräldrarna ;)

 

Stekt kotlett med tomat- och löksås + ruccola


Så jag har verkligen hållt i mitt nyårslöfte. Har inte käkat en enda potatis eller godisbit. Är inte sugen på det heller när man väl låter maten sjunka in i magen. Kände liksom idag, när vi hade hur mycket gott uppdukat på jobbet, att nej, nu fick det vara nog. Så det blev inge onytt och nu känner jag mig supernöjd dock supertrött.

God fortsättning... och godnatt :)
RSS 2.0