Lite hjälp på traven..!

Köpte en klänning på H&M när jag var i Helsingborg med mamma. Skulle gärna vilja ha hjälp, då jag känner mig lite osäker på den. Vad tycker ni? Keep eller Return?


Sry för den dåliga bilden men ingen annan bild blev bra...

 

Har gått och blivit nerkärad i mina nya skor... Tycker allt mer om den ju mer jag provar dem på fossingarna...

 

Även dagens outfit, oversize tee - H&M

 

& så lite fashionpics:

Superfin dress från D&G

 

Elie Saab

 

Fendi

 

Gucci

 

Nej, nu måste jag rusa! Ska jubba till kl åtta ikväll ... Peace!

 

Can't get enough

Ah, har sett de här bilderna på några blogger. Klänningen är ju bara så fantastiskt snygg! Hade jag haft de där tusenlapparna hade jag köpt en sån också! Råsnygg, verkligen.

 

Idag kom klumpisarna, wiho! Men jag är lite osäker på om jag ska behålla dem... Någon som är sugen på ett par 38:or annars så jag vet? :)

 

 

Har även laddat ner massa bilder från Style.com på höstens mode från Lanvin, Alexander Wang, Burberry Prorsum... Jag bara älskar det! Fast vissa modehus har verkligen haft idé-torka eller nått. Fy så trist vissa designers hade gjort höstkläderna. Usch! Lite smakprov på vad jag gillade!

3.1 Phillip Lim & Anna Sui


Balmain hade OTROLIGT mkt snyggt... lila och guld liksom... kan det bli bättre?!

 

Max Azria gör att jag börjar längta efter vita ben...

 

Bluemarins väskor var väl det enda coola egentligen...

 

Bottega Veneta & Betsy Johnson

 

Burberry Prorsum... <3

 

Charcharel & Chanel

 

Chloé

 

Christian Dior

 

 

Hm... pallar inte lägga upp fler bilder :) Måste ju lägga mig. Får bli en stor opening imorgon istället med hopplock.. Inte för att någon orkar titta på bilderna, men kläderna är så magnifika helt enkelt...

Nåja, på återseende! Sayo!

A Trip To Helsingborg

Gick upp tidigt imorse - ville inte bli sen som jag annars tenderar att bli. Säger mamma att: "Vi ses klockan åtta" så menar hon åtta och inte en minut över :) Hon är bestämd när det gäller sånt.

Halv åtta håller jag på att äta frukost när hon ringer "nu vill jag inte sitta och vänta längre, är du klar snart så vi kan åka?" Haha, och jag som trodde jag kunde ta det lugnt och att jag FÖR en gångs skull var i tid! Det blev att hastigt avsluta frullen och rusa ner till p-platsen för att bli upplockad av mamma. Kvart i åtta var vi alltså ute på E21:an till Helsingborg.

Trots att det tar tid att köra dit så blev vägen kort då jag pladdrade på om skola osv medan mamma körde. Vi var på Väla tio över nio, så vi tog en liten promenad i väntan på att IKEA skulle öppna för frukosten. Därefter blev det en snabb runda inne på IKEA. Jag köpte en gul lykta, ett fem-pack av små ljushållare, "GODIS" glasX6 (jättefina - tror aldrig jag blivit så förtjust i dricksglas..) och en stor metallåda som innehåller två andra metallådor i olik form och färg. Super!

Därefter var mamma sugen på att ta en titt inom Väla. Det var jag också då Gina Tricot ligger där :) Mamma hade också några ärenden som vi fixade samtidigt. Sen gick jag på H&M - hittade noll och inget. På Gina blev det:



ûbercool!

+ tre par trosor för 99 kr

 

När vi var klara åkte vi sedan mot Sankta Maria där mamma har växt upp. Hon har alltid beskrivit det som ett "eget litet samhälle". Detta beror på att Sankta Maria var en stor inrättning för "sinnessjuka" patienter; de bodde där, de åt där, man odlade en stor del av maten själv m.m. Min farfar var ju överläkare där (och blev även mördad av två patienter som rymde...) och det var på Sankta Maria som mamma träffade pappa. Morfar jobbade som "reparerare" - han lagade trasiga saker och byggde egna tekniska prylar.

 

Hur som helst, vi parkerade vid nybyggda lägenheter. Det huset har ersatt det gamla som mamma växte upp i. Hon visade den vildvuxna trädgården (som fortfarande var vildvuxen) som hon lekt i. Där fanns gamla träd som hade åldriga rispor efter barns lek (bland annat mamma som vi inte ska förglömma är född på 40-talet). Häcken som omgav området fanns också kvar. Sedan körde vi vidare ner mot själva institutionen Sankta Maria där de "sinnessjuka" levde och behandlades. Jag minns att jag varit här innan, men jag hade helt glömt bort HUR STORT DET VAR! Det var ju helt vansinnigt stort. Mamma visade var hon hade i sin ungdom jobbat på bageriet (som idag är Capio Cityklink) och så visade hon var köket hade legat, samt matsalen där patienterna åt (vilket nu var lägenheter). Sedan kom de gigantiska byggnaderna som låg i en rektangel vid sidan om de andra byggnaderna jag nyss nämnt.

 

Det kändes mycket märkligt när mamma berättade om patienterna och var de var, samtidigt som vi traskade omkring där, var där över hundra barn som lekte och stojade. Inrättningen har nu förvandlas till skolor (!!). Jag kunde bara undra hur många som vet om detta. Mamma visade var patienterna "rastades" - där de fick röra fritt på sig utanför inrättningens hårda väggar.

 

Mamma visade även var pappa bott. Precis när hon står och fotar huset, kommer (antagligen) ägarnas son med sin flickvän. De sa inget... Men ändå. Kändes mycket skumt. Och det var såklart nostalgiskt för mami :)

 

Det var jättefint där, massa bokträd och grönt och mysigt.

 

Sen körde vi ner mot Helsingborg, förbi hamnen och upp mot en väg där vi parkerade. Jag blev lite orolig över att det skulle bli LÅÅNGT ner till själva stan, men mamma gick så självsäkert iväg och in mot en park - som visade sig vara parken ner till stan. Haha, så det var ju jättenära! Vi gick ju ner för självaste Kärnan (glömmer hela tiden att den är den del av Helsingborg) och sedan var det in på H&M igen, där jag till min förvåning hittade H&M TREND (till mammas besvikelse kanske? För jag blev ju genast velig och ville kolla... förlåt mamma! Usch... ja).

 

Sen gick vi och satte oss på en bänk mot hamnen. Underbart att få vila benen och sitta bredvid den bästa personen i världen för mig och bara njuta av solskenet i ansiktet. Sen fick jag springa en halvtimme på stan för att se om det fanns något annat intressant. Därefter blev det (en aning försenad) att möta upp mamma vid Kärnan (hon hade redan börjat gå till bilen) och rusade efter henne lagom till vi nådde bilen hehe...

 

Därefter körde vi till Sofiero (har aldrig fattat vad det har varit egentligen). Mamma hade fått erbjudande att gå dit på en guidad tur. Underbara mamma betalade mitt inträde. jag hade egentligen inte tänkt gå in dit - men jag behövde verkligen tömma blåsan så det var bara att gå in. Sen fick jag utnyttja tiden där så gott jag kunde medan mamma skulle få gå på guideturen med ett annat gäng.

 

Först trodde jag det skulle bli svårt att fördriva tiden, men när jag kommit ner i en slags dal i denna ENORMA trädgård så blev jag helt fast och började fota en himla massa som ni ser. Sen efter en timme hittade jag mamma och vi åkte hem. Skulle egentligen åkt ett annat håll hem, men jag fattade det som att vi skulle till Kristianstad, fast vi skulle åkt mot Malmö/eslöv osv... Så det blev lite besvikelse från mammas sida att vi inte skulle åka längst med havet och det var en hel del på vägen som vi nu skulle missa. Så det blev ett abrut slut, fastän vi var nöjda och glada över dagen.

 

TACK MAMMA! Du gjorde torsdagen helt SERIÖST underbar hehe! (jag sa SERIÖST ungefär hela tiden...)

 

Lite bilder från Sofiero! Det var som att gå i en djungel. Helt. Jäkla. Underbart!

 

Jag hittade mammas grupp på slutet. Man kan se henne på fotot. Några av mina syskon som ser vem av dem det är?

 

LÅÅNGT inlägg. Palla den som pallar läsa! Men detta är även för min egen skull, jag skriver ju inte dagböcker längre. Bra sätt att hålla reda på vad man gjort. Det var helt underbart. Toppen! + att man fick en dag med sin mamma. Kan det bli bättre?!

/Sayonara!

Wonderful Day

Juhup, varit i skolan och jobbat med vår utredning. Allt går som smort.

Cyklade sedan till posten och hämtade ut H&M against Aids-kollektionen som jag beställde förra veckan. Wow, trodde inte jag skulle gilla allt. Tusan också :)


Jeansklänningen stor favorit!

 

 

 

Zebran Neckless

 

Leopard dress

 

 

 

Sen blev jag överlycklig när jag hittade denna skylt:

 

Jag har börjat på en "lek" som innebär att man ska hitta bilnr från 001 till 999. Jag startade om förra sommaren. Så ni fattar hur segt det går. Jag har letat efter 017 hur jäkla länge som helst. Och när jag hittade den idag vid Konsum gapade jag och blev tvungen att fota skylten :) Det bästa är att jag vet vart 018 OCH 019 står så de tar jag i en och samma smäll i övermorgon efter skolan.

Imorgon har jag ingen tid - ska ju till Helsingborg med mamma <3

 

Fick dessutom precis reda på att lillsyrran inte kommer hem till Sweden för besök i helgen. Mindre kul. Nu blev man asdeppig. Fasen också! Fasen!

Det enda som nu återstår är att ska jag ta itu med skolarbetet... Bye!

Je suis trés happy!

Hämtade ut skorna idag. Lycka! Eftersom min lillasyster kommer hem från Norge på lördag ska vi gå ut och slå klackarna i taket! Kan knappt bärga mig! Nu väntar jag bara på de andra klossarnas ankomst!

 

 

 

& så outfiten för igår

Skor, jacka - H&M, vit skjortklänning (gammal) från Cubus.

 

Såå mätt efter torsk med senapssås... mums!

Imorgon sker sista rollspelsdagen och det ska bli riktigt härligt att få ett avslut på det hela. Sedan blir det eget arbete med gruppen fram till seminariumdagarna. Så om två veckor är det slut! Sen blir det jubb.

Viktiga datum framöver:

27/5 - ska till Helsingborg med mami och titta på vart hon växte upp och vart mormor bodde och lite sånt trevligt. Det var längesen vi var där och kollade. Längtar!!

30/5 - Saga ska döpas

31/5 - ska till min praktikplats och prata med chefen där

5/6 - fira Marius (ett av mina syskonbarn) som fyller 5 år

 

Någon som ska göra något roligt framöver?

Sayonara!

Feel the essence of love

Å! Så bra jag mår idag! :) Det känns jättebra, och jag längtar tills att få cykla iväg. Tänkte cykla en lång runda idag. Kanske till LIDL och kolla om de har mandelmjöl. Just nu känner jag en obeskrivlig lättnad. Att jag har hittat rätt. Vet inte varför. Igår kände jag precis tvärt om. Allt var skit och mög. Jag undrar hur mycket den där Ataraxen stoppar "panikångest" och lugnar? Hm...

Jobbade igår. Det var trevligt. Känns lite konstigt att detta blir min sista sommar där, för nästa år lär jag nog jobba inom något som står min utbildning närmare.

Tycker tiden går långsamt idag... Jag ska nog försöka städa upp lite, rensa tankar och sedan ska jag cykla iväg. Ska bli skönt. Hoppas bara det inte börjar regna på mig.

Imorse blev det ägg och bacon. Hade bara två ägg kvar hemma så det fick bli dem och ett halvt paket bacon. Hoppas jag står på det tillräckligt länge. Funderar på att äta lax ikväll, sen ska jag träna på medelstation. Me like!

Slänger in lite inspo-bilder.

 

 

 

 

bilder: okända

 

 

Tatueringar är verkligen i ropet. Jag är fortfarande kluven, och det är säkert pga all hysteri kring Miu Mius sval-kollektion som jag dras till tatueringar med svalor. En kompis till mig gjorde två svalor, en på varje handled och det blev hur fint som helst. Så hittade jag denna bild. Jag vill verkligen ha en sådan svala, men kul att gå omkring med en riktigt "coco-chanel-fake-tatu" ?? =P

 

Så jkla snyggt!

bilder: http://5inchandup.blogspot.com/

Dax att städa. Cya!

 

Åskan är på väg...!

Var på stan idag. Skulle träffa Jeanita och prata lite medan vi drev omkring på stan. Jag skulle byta en kjol som jag aldrig använd (det verkar hänta ofta...) till en fin klänning jag hittade igår. Men väl i kassan börjar damen truga "det var ju flera månader sedan du köpte kjolen. Det är ju bara öppet köp i 10 dagar!"
Jag: "Mm... om man vill ha tillbaka pengarna. Men jag ska ju byta, så det spelar ju ingen roll."
Hon: "Men man kan ju inte ha plagg liggandes hemma på det viset, förstår du väl?"
Jag: "Jag handlar mycket kläder och tillslut kommer man fram till att jag kommer aldrig använda det, så då ville jag byta den mot denna klänningen. Det är samma pris."
Hon: "Spelar ingen roll. 10 dagar. Men jag ska höra vad de andra har att säga..."
Hon går iväg och babblar med en kollega. Jag har aldrig blivit så underligt bemött av H&M's personal. Jag har ju gjort så förr att jag bytat plagg som jag handlat för jättelängesedan och det har aldrig varit några problem.
Så kommer hon tillbaka och säger att de ska göra ett undantag.
Jag: "Som sagt, jag har gjort det förr och då har det aldrig varit några problem."
Hon: "Men jag har jobbat här länge och så får det inte gå till! Men vi gör ett undantag för denna gång. Kom ihåg det."
Jag: "Jaja..."
Så bytet gick igenom men jag var rasande när jag gick därifrån. Det är märkligt att de kör olika hela tiden. Men aldrig att jag ställer mig i kön för henne fler gånger.

Nåja, Jeanita hittade ett par fina ballerinaskor på DINSKO. Jag hittade en fin klänning på Indiska som jag nog inte borde köpt, men jag har letat jättelänge efter en slags liknande blommig klänningen sedan jag såg denna på Emsedge:



Men jag gillade inte materialet och det satt märkligt på mig så jag lät bli att köpa. Sen har det dykt upp liknande klänningar på H&M men ingen har suttit bra. Men jag blev jättenöjd med den från Indiska, den formade både midja, bröst och the butt ^^





Denna klänningen ville jag ha från H&M:











Today's



Jeansjacka och scarfs: H&M, blommig tunika: gammal från Gina Tricot, väska Zara



Min lugg börjar bli jättelång nu...


Nä, nu börjar det åska så jag får nog signa ut!! Sayonara!

Allergic reaction

Har fått jättemycket kliande utslag på armar, hals och ansikte. Asstörigt!! Mina armar är så fula på grund av alla utslag som jag kliat hål på... känns trist att man inte vågar visa armarna för det =(

Undrar om jag håller på att bli förkyld igen. Har ont i halsen. Så typiskt... Inte vad jag behöver just nu.

Inte ätit godis eller något annat med kolhydrater alls sedan i söndags. Idag blev det bacon, ägg, mer ägg, makrill, bacon igen... Det bästa är att äter man sig riktigt mätt på morgonen så blir du inte hungrig förrän på kvällen och då äter man igen, sen är det ju i princip dags för att sova och så sover man tills det blir morgon och så kör man igen.

Några har frågat mig om det inte blir tråkigt med bara ägg och bacon, men jag hade ju kunnat slänga in skinka med smör också. Jag frågar tillbaka om inte de blir trötta på gröten varje morgon, eller filen, eller mackorna?
Ne, för de tycker ju att det är gott. Mm... jag tycker min frukost är god :) Jag åt ju yoghurt innan, men jag blev ganska äcklad av det tillslut så jag slutade med det. Det innehöll ganska mkt kolhydrater ändå så...

Jag tror dock att jag gått upp i vikt, men kroppen har förmodligen inte hunnit återställa sig efter en månad med kolhydrater och socker. Jag åt det ju varje dag! Det fanns ingen hejd på mig. Fy fan alltså. Jag gör alltid såhär. I början av året är jag skitnöjd med kroppen, sen plufsar jag till mig så jag mår dåligt över att visa mig ute när det är varmt och alla går med sina fina ben ute i solen. Men mina ben blir ju inte ens bruna hur mycket jag än pressar så...

Men jag ger inte upp. Jag hoppas att om tre veckor (för det har ju snart gått en vecka!! :D) så har jag kommit ner till 59 åtminstone så jag kan börja utgå från det och inte behöva må dåligt över hur jag ser ut...

Nu ska jag sova, ska ta Atarax som är mot klådan på kroppen så jag slipper klia sönder mig. De har lugnande effekt (Jag är tveksam hur jag ställer mig till det dock..) men jag kommer defintivt sova gott inatt!

fint!! :)



/Sayo!

HAPPY :)

Åh, längtar tills mina två skor kommer hem till mig <3 Har suktat efter dem så länge och nu när de snart är i mina klor kommer jag bli helt galen och gå omkring i dem på direkten! Längtar... längtar...!


Lovers from DINSKO (varit slut aslänge men jag lyckades buda till ett par för ett mycket överkomligt pris)



Topshop... har velat ha dessa som tusan i evigheter... och nu när de äntligen kom (om än i en annorlunda upplaga) så mm... det var bara så! Får dock vänta tills lönen kommit :)



Kvavt ute idag också, men det var ändå skönt att kunna sitta ute med gruppen och arbeta :) Längtar tills allt är över och man kan ta det lugnt och bara tänka på att jobba... :) Ska bli skönt, men samtidigt är detta är typ sista tiden man har med gruppen (som jag älskar - vi är ett bra gäng tsm!) och med resten av klassen och de man brukar umgås med. Fast jag ska försöka hålla kontakten med några som bor i stan och några som jag träffat utanför skolan då vi festat och sånt.

Handlade 2 kg bacon idag (!!), fläskkarréer, ost, kokosfett och ägg till mig idag för att verkligen ha ett litet basutbud hemma. Jag är fullkomligt uppslukad av ägg och bacon. Det är så jäkla gott. Kan inte få nog! Jag håller mig mätt aslänge och jag slipper sitta och fundera på om man ska ta en runda inom konsum och handla snickers eller nått annat trams. Gött som fasen. Nu måste jag bara få igång min promenadkänsla och träningen så blir det toppen!

Har ett litet mål att nå 55 kg till sommarens slut, så det borde väl gå? Har jag tur har jag nått ännu längre innan skolan sätts igång med praktik och så.

Delmål 1: 59 kg
Delmål 2: 57 kg
Delmål 3: 55 kg
Delmål 4: 54 kg
Delmål 5: 52,3 kg
Delmål 6: 50 kg

Drömma kan man ju alltid göra, och jag ska fan kämpa för det i sommar! Äta mig äckligt mätt på fett så det inte finns tid att tänka på annat haha!

Kommer inte börja väga mig förrän mina "smalisjeans" sitter perfekt om ben och höfter, sen kan jag börja tänka på att väga fläsket hehe!

Anyway, blir lite kvalitetstid med baben sen är det bums i säng för imorgon blir det mer skola!
Sayo!

Onsdag... still going strong!

Snart "sommarlov" - härligt!

Är inne på 3:e dagen med vLCHF. Det går skitbra! I måndags hade jag ett sug efter chokladbollar, men jag slängde ut sockret häromdan så det fanns ingen chans att göra några såna!

Och jag fullkomligt älskar min ägg&bacon-frukost. Det är det bästa på hela dan! Men ska börja äta lite mer så jag håller mig mätt längre. Slutar ju med att jag är hungrig vid ett, två och tydligen ska man kunna hålla sig mätt i ca 7-8 timmar.

Råkade ta ett tuggumi med socker i (tror jag) för vårt rollspelandes skull och kände direkt hur hungrig jag blev efter det. Socker är banne mig asfarligt. Ett korn sen är det kört. Men jag föll inte, jag kom hem och åt lite svamp och mögelost. Sen på kvällen blev det köttfärs och pyttemyttelite grädde för att annars hade det blivit förjäkla trist... =/

Tog en minipromenad med Robin till syrran för att lämna tillbaka spelet Alan Wake som vi fått låna av hennes man. Det var skönt, det var till och med så att Robin undrade om vi skulle GÅ till Maxi och handla mat. Jag fick protestera, för klockan var över åtta och jag var superdupertrött i huvudet. Han tjurade hela vägen hem, men jag undrar om han inte ville att jag skulle säga nej? ^^

Inen, Alex & Bene <3


Inen (Inez)

 

Nu blir det att fara till skolan och plöja igenom lite utredning och sånt! Sayo!

 


vLCHF

Jupp! Haha, alla är nog väldigt trötta på mig vid det här laget. "Idag börjar jag" "trött på att äta massa kolhydrater" osv men verkar aldrig som jag kommer till skott.

Men idag har en slags "häng på i fyra veckor"-start börjat på LCHF.se som heter vLCHF. V:et står för very så denna gången blir det ZC = Zero Carbs.

MIN JOURNAL

Detta innebär att jag i princip enbart kommer att äta kött och fett. Målet är att inte äta kolhydrater alls i fyra veckor och se hur det påverkar en och kroppen - försvinner sockersuget helt och hur kommer jag att må? Det är frågan och jag vill mer än gärna pröva.

Jag är ingen tävlingsinriktad människa, jag kan ge upp mitt på vägen, men jag känner att den här gången vill jag inte ge upp. Vi är flera stycken som anmält oss och kommer skriva journaler och då vill jag inte ha med "råkade ta en tomat... eller en skiva bröd". DET ÄR FYRA VECKOR SOM GÄLLER!

Har också lyckats hitta två andra tjejer som är i samma sits som jag. Rätt så normalviktiga men är trött på dessa sockertoppar och dalar och hetsen att äta och se kroppen falla. Jag hoppas innerligt att det ska funka. Då jag gick på LCHF med ansträgning i höstat gick allt ju jättebra tills julen kom och stress.

Därför ber jag om stöd och förståelse. För en som följer livsmedelverkets rek och är nöjd med det och tycker allt är bra - så bra! Men för mig där det absolut inte funkar - jag vill inte gå hungrig och överäta som det ofta leder till. Nu är jag ganska lyckligt lottad, för folk har varit intresserade av vad jag håller på med istället för att banna mig direkt. Det är väl enbart någon av mina syskon som har höjt på ögonbrynen och hållt tal om hur viktigt det är med kolhydrater...

Men inte för mig. Det tråkigaste är såklart när man ska iväg och folk bjuder på mat. Men då får jag äta smart. Det är inte lätt att stå ensam i en kolhydratsvärld :) men jag accepterar den iaf.

Nehepp.. nu blir det ägg&bacon sedan funderar jag på att ta en härlig promenad!




I just wanna be happy again...

CYA!

Ink

En av mina absoluta favoritfilm är INK.

Den är skum, men underbar.
Scenen där Jacob stöter ihop med Allel är så kul:

Jacob: "One, two, three, four.... one, two, three, four... wohw!" (Jacob faller ner på marken när han snubblar över en gren). "BRANCH! Son of a bitch! One, two, three, branch. One, two, three... branch! (Ligger ner och rör marken med händerna. "Hello, dirt. And how are we today?"
Allel hjälper honom upp och han börjar känna på hennes ansikte: "No, not a face of a fighter..." /.../ "Yeah, your the one who got your ass kicked!"

*ASG*

SE DEN! Jättebra film!

Så fattig... fattar inte!

Jag har alltid haft pengar. Men nu är jag riktigt panikfattig. Så det var extra slitit inne i stan idag. Jag skulle egentligen bara in och byta en jeansblus mot den där långa klänningen jag bloggat om innan. Men så hittade jag både det ena och det andra och det skrek inombords när jag fick släppa allt mög jag hittat för att koncentrera mig på klänningen och ett par strumbyxor. Hade tagit med mig en topp som jag köpte för ett tag sen men som jag aldrig använt och vad ska jag då ha det till? Så jag bytte toppen mot en klänning och ett par galjor som är så jäkla festliga!

Brillz that kills!

 

Pink motel dress

 

Och the one and only... långklänningen!

Jag älskar långklänningar... Särskilt denna - göttigt nöjd:) Helt perfekt, kan knappt bärga mig förrän det blir så pass varmt att man kan ha den..!


Nehepp, ska iväg hem till syrran och hjälpa henne med barnen! Sen blir det ensam hemmakväll med nån skräckis!
Sayo!

"Grattis i en påse"...

...Är min käre sambos eget påfund. Det kom en dag för några månader sedan. "Men grattis i en påse!" istället för "men grattis då!"

Så nu kör han stenhårt på denna kommentar...


Igår gjorde vi kassler och till det hade vi broccoli och ostgratäng med fetaost (såååå gott!!!!). Robins polare Humz var också här och testade maten, sedan spelade dem Alan Wake... eller vad spelet nu heter. Sjukt läskigt spel! Jag som inte är så intresserad av sånt blev helt fast. Det var som att titta på en skräckfilm... hu!!! Till och med min härdade Robin hoppade till ibland när det kom oväntade ljud eller spöken... Rekommenderas!


 

Märks det att jag gillar grädde?

 


 

Hittade en kul grej på H&M's hemsida imorse:

Haha!

 

 

Men... ?!

Var finns pengarna när jag som mest behöver dem..?! GAH!

 

Snygga skor från DINSKO... Som jag desperat önskar mig. Så fina, perfekta i färgen...!


Robin Hood... Hyfsad film, helt okej. Lite röriga stridscener, men hey, det har man inte dött av. Gillade dock Russel Crow i rollen som Robin - de gjorde honom inte till ett storartat helgon - så som han speglats innan. Detta kändes realistiskt. Filmen handlar om hur Robin Longstride blev Robin Hood. Jag är ingen nitisk filmkritiker, så jag tyckte det var en spännande och ganska underhållande film. Även om jag i huvudet hela tiden kunde räkna ut vad som skulle hända härnäst, blev man ändå överraskad ibland. Så jag var nöjd!

 

Någon annan som sett den?

Robin... oh Robin Hood?!

Jupps, ikväll blir det Robin Hood på bio. Jag får (förhoppningsvis) sitta brevid min egen Robin (haha...) när jag och sex killar ska inta de platser som bokades. Ska nog bli skoj!

Jag har upptäckt att kokta ägg med lite majonäs och stekt bacon är väldigt smask till frukost. Det är 0 kolhydrater, vilket innebär att jag kan lägga krutet på grönsaker sen. Jag får nog variera mig dock, annars är risken stor att jag föräter mig på bacon och ägg så som jag gjorde med ostomeletten förra året. Älskade den då, hatar den nu...

Idag har jag tagit det lugnt. Var dock uppe och studsade vid 6-tiden, vet ej varför. Skulle tagit en morgonpromenad men det är inte så kul att powerwalka i ösregn. Sen blev det en snabb tripp in till stan där jag handlade en ring. Hängde undan en klänning med. Jag trodde inte jag skulle tycka om dessa långklänningar, men denna satt ofattbart snyggt! Me like!

 

The Ring!

 

För några år sedan var jag helt hookad på nagellack. Har nog lyckats bli det igen! Fick fyra nagellack vid prenumerationen på ELLE och de landade i lådan häromdagen:

 


Blivit lite besatt av turkost med. Och beige :)

 


 

Det var helt sjukt vackert ute den 6:e maj! Jag satt vid datan och hackade som vanligt, sen tittar jag ut och ser värsta tavlan av moln och färger. Dumt nog sprang jag inte ut och fotade, vilket gör att blixten reflekterades i spegeln...

 

 


 

Jag blev även fascinerad av molnen idag när det var uppehåll från regn. De flög förbi riktigt fort och de hade sånt märklig kontur...

På väg till busshållsplatsen... skulle cyklat om det var finare väder...

 

 

Ser ni de två "hålen" i molnen? Det såg riktigt skumt ut!

 

Nähäpp, nu blir det lite städning a la Emma (då händer det inte mkt...) sen ska jag ta bussen in till stan för att se Robin Hood som sagt. Ska nog ta med mig lite 86% choklad... blir nog bra.


Sayo!

 

Avundsjuk!!

Nä, alltså bara kolla... "VINTAGE BLAZER" - jo jag tackar!! Vill ha den!! =/

Love Karla... <3


Fick H&M-katalogen för hösten för typ en vecka sen som jag plöjt genom. Mycket intressant! Beställde detta bl.a:



För övrigt har det inte hänt så mkt i veckan. Helt frisk i princip, börjat på LCHF igen. Hoppas det går bättre denna gång. Måste få fart på icke-socker-ätandet. Det är helt sjukt... suktar man efter att få hjärtinfarkt redan vid trettio-årsåldern eller? Det är sånt man inte tänker på.

Idag hade vi rollspel i skolan, och det gick jättebra, fastän alla var nervösa. Tycker den halvklass jag var med i var jätteduktiga och gjorde sitt yttersta. Sen att det var kul att spela dysfunktionell familj med mycket att tjäbbla om var ännu roligare :) Alla i "publiken" (dvs resten av klassen) satt och asgarvade så det var mycket svårt att hålla minnen i allt tuggummikäkande hehe! Imorgon går jag upp som dotter Miranda igen och då ni! ^^

Ska sova igen nu. R.B övertalade mig vid 18-tiden att ligga och mysa i soffan, vilket ledde till att vi somnade och helt plötsligt vaknade jag vid 22-tiden och bara "vad har hänt?" och är helt inne i utredningsfasen. Drömde om massa skumma situationer... hm...

Well! Hoppas ni andra har det bra! Sayonara!

Lionesse

Jag börjar få ångest inför nästa vecka. Det är rollspel. Jag ska spela utredare och en flicka som är med i en utredning som en annan grupp ska utreda... Förstår inte varför jag gör så stor grej av det... men nu känner jag att det hade varit skönare med panik och ångest inför en tenta istället.

Har blivit 90% frisk och ska eventuellt iväg imorgon och styrketräna med två tjejer från klassen. Sen blir det en kort runda på stan med Jessica. Ska dock inte handla något. Är pank så det skriker om det... =/

Slänger in lite smått o gott.

Påslakanen jag köpte på IKEA häromdagen... Passade på att byta gardiner också.

det blev mycket orange...

och ett sött litet "bonzai"-träd

 

Hittade en jeansblus på H&M... men osäker på om jag gillar den...


Hårda skor mot mjuk chiffong :)


Lite osäker på denna hängsleklänning från H&M.. vad tycker ni?

 


 

Måste passa på att tipsa om underbar musik! En av anledningarna till att jag gillar GOSSIP GIRL. De har alltid så bra musik i bakgrunden. Ibland sitter jag bara och lyssnar efter bra låtar. Genom Percussion Gun av White Rabbits kom jag i kontakt med massa andra fina låtar från samma skiva.

White Rabbits med Albumet It's Frightening
Percussion Gun
Lionesse (fanns ingen bra video till den på youtube)

Sen kom OneRepublic med sitt nya album Waking up, där de flesta av er nog hört All the Right Moves, men den är inte hälften så bra som Secret. Introt är så himla fint att jag önskar att OneR hade rippat den från någon klassisk låt så jag kunde få lyssna på bara det klassiska. Jag älskar klassisk musik!
Leave It At The Door är också mycket fin att lyssna på, nedstämd och ledsam. Sorgsen musik när den är som bäst!

The Baseballs med albumet Strike - lyssna på den, snälla! Gillar ni Elvis så har ni ett självklart band med fri-tolkade covers på bl.a. Umbrella, Crazy in Love och Hey There Delilah <3<3<3 Så mycket glädje och sommarmums!

Blandat:
Alors on danse - Stromae
You know Why - Rock Massive
Yeba - Getty Domein  (så himla fin!)
Take it Off - Kesha
Monsta (Alex Gap Treatment) - Culcha Candela
Unstoppable - Kat Deluna

Måste sova nu!!



Blommor och fint

Har blivit mycket bättre sen sist! Nu är det bara lite ont i halsen och heshet som råder. Mamma ville åka till Ikea, och jag ville umgås med mamma så vi tog en tripp dit. Jag blev sen på morgonen och mamma ringde irriterat 08.54 "VAR ÄR DU?!"

- vi skulle ses 08.55
- jag sprang till bilen så fort jag kunde (på andra sidan där mamma bor dessutom) och kunde klocka in mig 08.57!

Sen startade färden och det var kul som vanligt att sitta och snacka med mamisen! Vi nådde Ikea kvart i tio, och då vi tog en obligatorisk fika innan vi började vandra omkring och samla på oss saker. Jag åt en liten frukost med bulle med pålägg samt juice, och sedan tog jag faktiskt en äppelkaka, den så dögod ut och det var den också. Mamma drack kaffe och åt ägg & bacon. När klockan blev halv elva satte mamma fart på oss och vi gick omkring och tittade.

Jag trodde faktiskt inte jag skulle köpa något, men jag plockade faktiskt på mig lite. Vilket jag nog inte borde ha gjort, men va tusan. Jag handlar sällan till hemmet ändå. Det gjorde mig sugen på att handla hem massa blommor till fönsterna och till balkongen. Jag måste försöka göra balkongen mer mysig, den är fin men det blir liksom inte mer. Trist.

I alla fall var båda jag och mami nöjda när vi satte oss i bilen med alla pinnar och pinaler och körde mot Kristianstad och var hemma lagom till halv ett. Stannade kvar hos mamma och tjabbade lite, sen begav jag mig hem.

Nu är Robin sjuk och det är han inte sen med att påpeka. Han ska ha full service... Lite snäll är jag, men inte så snäll :)

Hur som helst, nu när jag blivit lite inspirerad och sett hur fint och vårigt mamma och syrran har det hemma hos sig, ska jag nog försöka komma iväg till växthuset och köpa till mig lite krukor och blommor, kanske nån ställning att ha sakerna på. En tomatplanta blir ett måste!

Bilder kommer sen...

/E

H&M FALL 2010/2011

Jag trodde inte det var H&M:s första bilder till höstkollektionen jag spanade in när jag kollade på Carolines modes. Men det var det, och bilderna är totalt underbara. Jag känner dock inte att jag längtar mig besatt till hösten för att kläderna ser underbara ut (och detaljerna framförallt) utan jag gör mig redo för en lugn och LÅNGSAM sommar. Den ska inte springa bort som den brukar.

Men när hösten väl är vid dörren är den välkommen haha :) Jag tycker de bruna kängorna är underbart snygga och den blårandiga halsduken. De ska hamna i min garderob till vintern 2010/2011!

Halsduken...<3                                                 kängorna!!

 

Näpp, ska fortsätta hosta livet ur mig. Sen blir det té och lite film för att få tiden att gå framåt. Jag vet att det är ett jäkla gnäll på mig men jag vill vara frisk så jag kan gå ut och GÖRA nått vettigt, Goddamnit!

Hasta!

RSS 2.0