Taggad till 1000!

Mmhm... sitter och äter en ruta mörk choklad (86%). Var mindre stressigt på jobbet än vad jag hade tänkt. Det bjöds på tårta. Jag tog inget. Hade ätit chili con carne så nöjde mig ganska bra med det. Senare på kvällen blev det spenatsoppa. Lite tråkigt kanske men men. Rätt så nöjd med min LCHF-vecka. Har gått skitbra, inte flutit utanför gränserna för vad som är tillåtet.

Så, nu är jag taggad! Med LCHF ska jag må bättre, mina utslag ska försvinna, min hy ska bli bättre. Och jag saknar inte det andra. Så nu ska jag sluta tjata på er om det. Men jag ska hålla lite up-to-date med vad jag äter och mina cm. Märkte att jag gått upp en 1-2kg efter att jag började satsa stenhårt på kosten, kanske för att min kropp ställt in sig på svältkost och socker. Då blir det felbalans men jag misströstar inte.

Efter regnet kommer solskenet!











Sayo!

De Fleurs.

Igår var jag ledig och passade på att handla hem lite blommor. De gamla höstbuskarna behövde slängas ut och ersättas med något vårigt.

Vardagsrum




Balkong


















Köket









Mattan och krukorna jag köpte till sovrummet.






Btw, går asbra på LCHF-fronten. Jag har tappat suget efter sötsaker, efter potatis och pasta... Nu äter jag så som jag ska och jag MÅR SÅ BRA!! Är så glad just nu, kanske är det ketonerna som får hjärnan att bli lycklig? Igår blev det chili con carne-rester med ruccola (det är så gott) och på kvällen blev det spenatsoppa, mm...!
Sambon har ju också börjat med det, han stekte ägg och bacon till frukost. Jag kör fortfarande på Fjällfil och nötter, jag åt dessutom två våffelhjärtan med smör och ost... riktigt gott faktiskt! Blir nog nya smörgåsen. Ska börja äta med lite gurka och tomat också, så kommer jag inte sakna brödet.


Hittade en jättefin syréenlila tröja på Cubus igår. Så himla fin. Kommit på att jag passar jäkligt bra i ljuslila ;-) Nej, nu måste jag sticka och jobba! Ha en skön helg, kommer spendera min på jobbet. Tack vare min älskade sambo kan jag dock se fram emot ett EKO-besök under rasten på lördag, om vädret är nådigt.

Cya!

Beautiful wednesday!

Idag har allt möjligt hänt. Jag har städat massor, rensat ut, packat ner saker, packat upp vårkläder, tvättat, diskat, gjort mat, müsli... Fått mitt examensbevis hem idag, känns superbra att se det! Dessutom kom Robins godkännande som handledare så vi ska ev. köra lite imorgon, öva lita på att starta och köra bilen.. gick inte alltför bra sist (när man var runt 18 år) annars blir det inte testning förrän på söndag e.m. när jag slutat jobba.

Har ätit turkisk yoghurt blandat med halvuppvispad grädde med nötter och lite vaniljpulver (ej vaniljsocker!). Gott! Höll mig mätt i några timmar och började laga middag vid fyra. Chili con carne, det är helt underbart att äta det. Perfekt smak, lagom starkt och gräddigt. Recept finns på Airams matblogg.

Sedan när klockan blev lite vid sju så prövade jag att göra lchf våfflor. Blev positivt överraskad. Det smakade som vanliga våfflor i princip! Enda skillnaden är att jag blev asmätt på en enda våffla (!) och kunde inte tänka mig att äta en till för då vände magen sig ut och in av mättnad. När det lagt sig lite tog jag ett ägg också för proteinets skull.

På med vispgrädde och lite bär + sukrin så smakar det tipptopp!


Ska testa och äta de två andra till frukost imorgon tsm med två kokta ägg.


& såhär fin blev nötmüslin på hasselnöt, mandel och valnöt.



Köpte en jättefin syréenlila trasmatta till sovrummet också, samt två ljuslila krukor. Behövs piffas upp nu när våren är på gång. Hann inte köpa blommor, men det tar jag imorgon. Skönt att jag gör annat än att bara sitta och hänga vid datorn. Har massor av energi! Ska pröva att baka lite fröknäck imorgon tror jag, och det blir en tur på stan för att leta lite nytt i inredningsväg till hemmet. Längtar! & så kommer Inez på besök <3.

Lite blommor som jag fotade förrförra veckan när våren var på väg.







Ciao!

Purple deluxe.

Nee... har jag blivit kär i lila igen? Syréenlila. Japp, det är så snyggt när man matchar till svart.

Idag är jag ledig och tänker haffa lite blommor hemma. Fick åka med jobbet igår och köpa in lite till avdelningen, så blev lite sugen när jag såg hur fina perennerna var. Billiga också! Blir nog bra i krukorna. Får nog köpa lite jord också. Ska bara se om jag får med min sambo.

Igår fick jag äntligen mitt körkortstillstånd! Äntligen. Men sambons har inte kommit ännu, så får vänta liite till på att få övningsköra. Men snart så. Längtar! Robin tycker också att det ska bli kul, fastän han är lite nervös på grund av alla ombyggen i stan. Vi får väl helt enkelt köra massor i tomma områden om kvällarna tills jag kan ge mig ut på vägen, he!

Sedan har sambon också bestämt sig för att börja äta LCHF när han är klar med sin "diet". Det kom ur tomma intet och jag blev väldigt glad att han har bestämt sig för att kasta om. Då kanske vi kan vara ense om maten när vi får barn. Klar mina barn ska få äta potatis och ris, men jag vill inte ge dem glutenmat. Nixpix. Tänk om en gång extra innan ni matar era barn med vitt mjöl; smörgåsrån, kex m.m.

Igår var en ganska hektisk dag. Fick jobba över och hade då tonvis med saker jag behövde göra i stan, skicka paket, hämta ut telefon (som fortfarande stänger av sig när jag ringer folk... suck), mediciner så jag får bukt på min follikulit. Passade även två härliga barn igår, herregud så fort de växer!

Gina Tricot har massor av proffsigt snygga kläder just nu!









Purple inspo!












Ciao!

Sweet Monday.

Hektisk dag på jobbet. En arbetskollega blev dålig under morgonpasset så vi var bara två kvar på avd. och vår avd. är TUNG just nu! Stressigt innan middag men tack och lov arbetade jag med Lo-Lo (en pärla bland snäckorna), så det mesta flöt på.

Tog bussen hem och fann lillsyran i baksätena, humor att vi tog samma buss utan att veta om när vi skulle träffas i stan. Gick runt på stan och glodde lite. Hade bonuspengar på H&M, så det blev en enkel topp som köptes. Har mycket stickat just nu och det börjar bli för varmt för det så måste sikta in mig på lättare toppar. Har inte sånt hemma på lager ;-)

Sedan kollade vi in skor - finns alltid något att spana på. Jag fann en underbar syrénlila topp på Bikbok (oh no) samt en mintig topp. De måste bara bli mina. Imorgon.

Cyklade inom Posten och hämtade ut ett paket från Gina Tricot. En vit kjol och två pastelliga toppar. Perfekt, även om stl 36 i kjolen kändes liiite för stor. Jag bara tänker om jag går ner mer i vikt. Då kommer den vara för stor.... hm! I-landsproblem.

Syrran följde med hem och vi tog en lång promenad. Känns att man inte har promenerat på 1000 år! Benen är ömma. Måste skärpa mig. Sedan när vi var klara, packade hon ihop sina saker (nästan) och stack hem till mamma för lite qualitytime innan hemresan till Oslo.

Robin steker lite oxfilé (vi lever lyxigt av någon anledning just nu), jag fixar broccoli, sallad och annat smått och gott till middagen. Känns skitbra med LCHF just nu. Jag mår så bra! Hade bilder på min fina middag men mobilen är fortfarande på lagning och tog med Robins kamera. MEN man MÅSTE ha ITUNES för att få över bilderna. Behöver jag säga mer för att uttrycka vilket skitföretag Apple är?

Senare hittar jag Becc's kudde i soffan. Ringer Becc. Hon har precis åkt förbi vår hållplats utanför så jag får tigga sambon om skjuts. Jag menar, lillsyrran har inte varit ifrån den kudden sedan hon var bebis. Nej, det går inte. Så hon fick sin kudde ;-) Sedan när jag kommer hem ser jag att hennes solbrillor ligger på skrivbordet. Haha. Alltid är det något man glömmer.

Imorgon blir det jubb, date med Liesel, shopping, och barnpassning hos brorsan med mamma. Nice!











Ciao!

Yesterday

- Toni Braxton.

Igår var en bra dag. Jobbade till tre, lämnade in mina skor (de jag lämnade in till Scorett som blev felsydda för 200 spänn) till skomakaren för att fixa till felet, handlade hem varmrökt lax, mineralvatten och en CHICH-tidning. Gick hem i den intensiva värmen (sååå underbart!) och möttes av min syster som äntligen kommit hem från Norge för ett litet helgbesök! Drog till mamma, vi gjorde mat där och umgicks med vår äldsta storasyster och hennes tre barn. Sedan drog vi hemåt till mig, sambon kom med sin polare och hade hyrt filmer, köpt godis och läsk. Jag åkt kanske fyra chokladlinser, sen räckte det. Har ju sagt att jag ska börja med LCHF igen och igår har varit strålande dag för sådant, om vi bortser från chokladen. Smakade på guldnougat också, men fy fanken vad söt det är. Jag ställde om ganska snabbt.

Så jag är 99% inne i en ljuvlig fas av glädje och kämparglöd. När lönen kommer ska jag handla hem bra med LCHF-basvaror och göra nötmüsli och annat som kan vara bra till frukost. Ska även pröva kesoplättar, tänket jag. Lite sugen på att pröva mandelvåfflor, men har ju inget våffeljärn så får se om jag kan nalla mammas.

Jag ska börja träna på måndag. Nu är det bestämt. Ska köpa ett årskort och varva gym med intervallträning hemma på balkongen. Jag slutar ofta ett om dagana och då har jag massor av tid att göra av med.

Nu ska överflödet äntligen väck. Om allt går som det ska, kan jag hälsa sommaren välkommen i välsvarvade spiror ;-)

Enligt mig, den perfekta kvinnan...








I eftermiddag blir det besök hos en vän till Robin. Därefter, 21.00... Blir det HUNGERGAMES! Efter fyra månader av väntan och längtan så är filmen äntligen här.



Ska bli kul att se Elizabeth Banks som Effie Trinket.

Have a nice day, folks!

Hungergames

Yes! Efter en väntan i över fyra månader, tre böcker senare, så har jag äntligen bokat bioplatser till "Hungergames". Wow, vad jag längtar! Ska bli jättespännande.

Idag känns allt mycket bättre. Fick äntligen en knuff i baken (av mig själv) att äntligen sätta mig ner och söka mer arbete. Har dragit på det "ska göra det den dagen..." och så för man fram datumet hela tiden. Trist när man gör så, har varit ganska trött i huvudet den senaste tiden. Hittade ett toppenarbete som jag har sökt. Nu håller jag tummarna att få bli kallad till intervju... Hoppas, hoppas! Det är precis vad jag vill syssla med. Nu måste jag bara ta mitt fördömda körkort, om jag kan få mitt körkortstillstånd någon gång.

Ibland tänker jag att det hade varit skönt att få något som hade gjort en piggare och gladare, typ ett lyckopiller så du alltid känner positiva tankar. Men å andra sidan så vet jag att jag kan peppa mig själv, som idag. Jag vet också att maten gör att jag blir slö i huvudet. Dålig mat, mycket socker... hjärnan går på högvarv men utan den riktiga energin. Ibland vill jag utbilda mig till LCHF-konsulent och ha egna föreläsningar. Det hade varit jättekul! Kanske i framtiden. Nu har jag siktet inställt på att fixa det här, att arbeta som socionom och ge min styrka åt andra. För den finns där, inom räckhåll.

Blir kanske träning idag. Om sambon vill stiga upp ur sängen. Fint väder idag. Har bestämt att jag ska leka lite med Inez, systerdottern. Vi bor ju grannar så det blir ganska enkelt. Leka spöken med filten. Funderar på om jag ska ta över tvillinggrabbarna också. Får se. Idag känns som en dag. Full av möjligheter.







Summer hold me. Caress me skin. Never go.

När lammen tystnar

vet du att björnen har vaknat.

Tja, jag ville ha en ensam-hemma-kväll och fick det. Sambon är på grillpartaj och jag var för orkeslös för att följa med så nu sitter jag hemma och skriver, spelar lite, kollar lite inspo på nätet m.m. Känner mig en aning ensam.

Kollar på bilder från när jag vägde som allra minst. Fusk har satt sina spår och man kan ju inte annat än att bli arg på sig själv. För mig blir det ganska självklart över vilka problem som ligger bakom. Svårt att sätta gränser, kan inte låta bli att ta en bit till m.m. Robins födelsedagskalas kostade mig 3 kilo. 3 kilo (har inte vägt mig, men jag gissar - dock sitter mina smalisjeans fortfarande löst)! Var duktig med LCHF hela veckan sedan så bad han mig att äta maten som skulle serveras. Smörgåstårta och tårta... mm, just det. Sedan har veckan som följt varit trög. Haft ont i magen, svårt att låta bli mackorna i skåpet, Robins bärfil (utan tillsatser dock) och jag känner mig svullen, seg och allmänt apatisk. Kan ni fatta vad socker/kolhydrater gör med oss känsliga? Det är som en drog. Och den är livsfarlig. Det tar liksom inte slut. Du kan inte neka din hjärna och ditt sug.

Nu är jag medveten om att jag är patetiskt fixerad vid min kropp och idag höll jag på att explodera när jag insåg hur breda höfter jag har. Rumpa i all ära, men måste jag vara bred? Jag har alltid funderat varför jag ser så stor ut fastän jag aldrig vägt extremt mycket. För att jag är bred, kraftig benstomme - you name it. Sedan tittar jag på mina vackra systrar och tänker att det är orättvist att just jag fick grövre benstruktur. Visst, lillsyrran har också höfter som heter duga, men midjan är smal på allihop. Eller är mina bröst ett slags "make-up-for-it"? Morr...

Nej, nu vet jag inte vart detta bär hän. Strikt LCHF fr.o.m imorgon, ska försöka äta så lite mejerier som möjligt. Bara till frukost. Mer fisk och grönt. Nötter till mellanmål. Mer ägg. Måste försöka äta omelett igen. Inget lchf-gottis alls! Det funkar verkligen inte för mig. Oftast är det bara besvikelse ändå. Då äter jag hellre mina goda lövbiffar... mmm!

Isch, mkt text igen. Kommer se hur det blir med måtten ett tag framöver. Ser det inte bättre ut i slutet av månaden så ... håll i er nu... Blir det eventuellt Naturdiet i fyra veckor - och massor av träning! Jag ska ut och gå en timme varje dag med undantag för dagarna jag ska träna. Nu jäklar! Nu bränner vi bort framtidens sjukdomar!

ursäkta för all text. Varit skrivklåda just nu. Mycket som snurrar i huvudet.

Samma gamla

16 mars idag. "Inte senare än början av mars" lovade kundtjänst när jag talade med dem sist om när jag skulle få mitt körkortstillstånd. Det var i mitten av januari. När jag ringde i mitten av februari för att checka upp hur det gick så hade ärendet inte ens öppnats! Telefonkön häromdagen var 40 minuter lång, så jag skrev ett mejl istället. Fick svar idag och ärendet ligger i utredning (tack och lov säger jag!) men kundtjänsten kunde inte svara på hur lång tid det skulle ta. Tja, om mitt ärende skulle handläggas senast den 25 februari så har de haft god tid på sig att se att jag har ett giltigt intyg från min hjärläkare att jag kan köra bil. Synd att dem får en att tappa lusten att börja köra bil över huvud taget. Bensinen stiger. Hur länge ska det egentligen ta?

Igår var också en skitdag. På jobbet var allt jättekul, det brukar det vara, men så fort jag kom in till stan så började allt sega sig. Skorna som jag lämnade in på Scorett för lagning, VILKET butiksbiträdet sa, eftersom jag frågade tusen gånger, inte skulle kosta mig något. Så ska jag hämta min sko och då ska jag stå för kostnaden. 200 kr fattigare och arg som ett åskmoln efter en dikussion med en annan säljare där (som alltid tittar snett på en när man är där inne och är allmänt otrevlig mot kunder...) valsar jag bort till Telenor då mobilen stänger av sig själv när jag ringer eller blir uppringd. Så nu har jag en gammal stenbit från Ericsson. Woop woop. Tjejen där var i alla fall mycket trevlig och hjälpsam.

Nu på bättre humör skrider jag vidare mot Hemmakväll för att byta ut en hyrfilm som vi inte kunde se på häromkvällen.
Jag: Hej, jag har en hyrfilm här som vi inte kunde se på igår-
Tjejen i kassan tar filmen ur min hand och tittar på den, avbryter mig med: Det är en bluray.
Jag: Ja?
Tjejen: Ja, du måste ha en blurayspelare för att spela den.
Jag: Eh, ja? Det vet jag väl. Vi har en bluray. Men den har en spricka längst in, så den går inte igång när man sätter i den.
Tjejen: Oj, jaha, det ser jag ju. Du ska få en ny.
En annan tjej tar den och går iväg.
Tjejen: Det är en bluray.
Jag: Ja?
Tjejen: Man måste ha en bluray.
Jag: Vi har en bluray!
Tjejen: Ja, för man kan inte se på en sån skiva om man bara har DVD-spelare.
Jag: Jag vet det.

Herregud...! Sedan missade jag bussen och orkade inte stå en kvart och vänta så jag gick hem istället. Var lagom glad när jag trädde innanför dörrarna. Min sambo och hans kompis stod storögda och tittade på mig medan jag vällde ut diverse klagomål. Dessutom skar jag mitt finger på ett papper när jag var på Telenor.

Det värsta var att när jag var och plockade ut ett H&M-paket, så stack jag inom Konsum för att handla Fjällfil. En kvar i butiken, då hade jag väl ändå tur? I kassan står en kille och betalar. När han går så glömmer han sina pengar i automaten vid kassan, så när jag har betalat rusar jag efter honom och ger honom mynten. Sedan cyklar jag hem. Prövar mina kläder. Kommer på att filen ligger kvar i väskan. Letar i väskan. Ingen fil! Tittar i kylskåpet - kanske jag satt in den utan att tänka? Nej, ingen fil där heller! Kollar skåpen ifall mitt tankspridda jag har satt den någon annanstans. Nej - no fil! Då finns det bara ett svar: jag har glömt filen i affären. MY GODD!!!

Lyckligvis körde min sambo mig till affären så jag kunde gå in och fråga efter filen. Först sa kassörskan att hon inte visste om något sånt, men när jag sa att det var fjällfil så vaknade hon och sa att de ställt tillbaka den. Jag tänker för mig själv "STÄLLDE DU TILLBAKA MIN FIL?! MIN FIL?! DEN SISTA FILEN SOM FANN I AFFÄREN?! FILEN JAG HAR BETALAT FÖR?!"

Det slutar lyckligt. Den stod kvar och väntade på mig. Så kunde jag andas ut efter en ansträngd eftermiddag.















That's all folks!

May it be.

I helgen firade vi sambon, väldigt kul, även om jag segnade redan innan klockan tolv! Sedan drog alla ut medan jag stannade kvar för att städa undan och sova. Drack typ en cider och två glas vin... paaarty! Haha, har nog tappat det där med att dricka.

Sambon fick jättefina rosor av sina föräldrar och en söt tulpanbukett från Sanne&Björn, lite presentkort (tackar för det vänner!) och en moccamaster - så vi kunde hutta ut den gamla kaffebryggaren som varit med sedan livets början, typ.

Har försökt ta tag i mig själv och ikväll ska Robin hjälpa mig att skriva lite personliga brev till lite jobbansökningar. Tycker det är jättejobbigt att precis ALLA frågor om min utbildning, om hur det går med jobb, vad ska jag göra, vad vill jag göra, vad ska jag söka.... AAAAH! Jag vill inte att någon frågar, är så trött på alla frågor om jobb, jobb, jobb. Då vill jag bara dra ett täcke över mig och låtsas som att världen inte finns. Så är extremt ledsen över att ni får så korhuggna svar, jag har inte lust att diskutera det bara. Jag håller på, jag söker, men inget händer. Ångest inför att de som fixar schemat på jobbet utgår från att jag har fixat jobb till sommaren, för då måste de ha en vikarie för mig och det måste de ju fixa nu. Åh, jisses. Nä, det blir att söka galet mycket. Hålla tummarna.

Och tänker med en bit avund på er som har semester i sommar. När är det min tur... ?










And I said, what about, breakfast at Tiffany's?

Thinking of you

- Katy Perry.

Sry för att det inte kommer mkt outfits-bilder (om de nu är saknade) men vi har ingen spegel ännu sedan ommålningen, vi ska köpa ny men det verkar dröja...

Var på stan idag på jakt efter födelsedagspresent till sambon. Han visste precis vad han ville ha så det var ganska enkelt att köpa, det värsta var väl att jag gled iväg till Åhléns, Indiska, Din Sko, KappAhl, Glitter, H&M m.m och bara dreglade. Min sambo sa igår att tjejer shopping är ett sjukt beteende. Jag är kluven. Om jag hade haft flera miljoner hade shopping inte varit några problem, men har man inte pengar så blir jag i alla fall irriterad över att jag inte kan få med mig de där skorna, den där blusen, de där smyckena etc. med mig hem! Värdsliga problem och hur mycket jag än försöker tänka "det är roligare att spara till en semesterresa" så övervinner modet. Ja, det är väl sjukt?

Hittade flera fina saker dock, check it!

Väskor på Åhléns






Inredningsdrömmar a la Indiska






Plånbokskakor från Glitter. Funderar starkt på att köpa hem en blå. 129 kr - kap? Grymt att det är guldnitar till!




Hittat en hel del fina grejer på Weekday's hemsida också. Det är väl tur att inte Zara, Weekday, H&M Trend och Gina Tricot ligger här i stan. Tänk så ofta jag hade fått gå dit för att kolla in allt nytt varje dag =/



Ja... och som vanligt, lite inspo. Sedan blir det sängdags. Jobbar kväll imorgon och därefter är det HELG!! Happy friday PPL!














.bisous.

H&M har lyckats!

Kom in på sidan idag och kunde knipa hem någon dyrgrip från Marni for H&M-kollektionen. Skönt, slipper man bli irriterad för att köerna varit sega och alla plaggen slut när man väl kommer in. Gütt!



Har massor att göra idag och skulle cykla ut och uträtta några ärenden på min lediga dag och vad ser jag? Massa snö! Det snöar hela tiden och jag blir helt matt på att tänka mig själv cyklandes med snö framför och i ögonen... tusan också, kunde det inte väntat en dag till i alla fall? Håller tummarna för att det töar bort snabbare än fortast!

I helgen blir det att fira sambon, känns helt otroligt att vi börjar bli så pass gamla... vi var nästan tio år yngre när vi träffades. Minns när min mellersta bror fyllde 25 år... Christ! Nu har han precis passerat 40-strecket. Livet går så fort, det gäller att ta vara på den tid man har innan man blir för gammal och sitter och ångrar sig bittert över frågan "vart tog dagarna vägen?".


Fjärde dagen på strikt LCHF, jag mår toppen! Jag märker verkligen skillnad när jag äter rätt och när jag äter "fel". Magen är platt och krånglar inte, jag är pigg i huvudet och slipper hungra. LCHF FTW! Gjorde chili con carne med massor av ruccula häromdagen och jisses, vad det är gott! Grädden piggar verkligen upp köttfärsen till en krämig gudomlighet. Jag är dock försiktig med bönorna. Bara en halv burk. Så kolisarna håller sig relativt lågt nere. Äter min Fjällfil med hassel- och valnötter varje morgon. Drömfrukost! Ska bara komma ihåg att koka ägg också. Bra mättnadsmat.


Funderar på att göra lite lövbiff idag, men får se om jag vill cykla ut i detta väder. Annars blir det kanske en tur till netto för att införskaffa mig lite köttfärs och göra Gitzans schweitzerfärs?

Oh well... dagen är ung!


Lite inspo såhär på morgonkvisten:








Ciao!

Far away

Tråkig uppdatering. Känner mig lite hängig av olika skäl, får se om jag kan kika igång mig själv efter helgen. Massor att tänka på, tusen frågor men inga svar. Börjar bli trött på det här.

Hade lite förfest/hemmakväll med några sköna polare = lyckad kväll! Har inte haft så mysigt och trevligt med ett gäng vänner på tusen år. Fick en jättefin tulpanbukett av V&P - så gulligt! Åt godis och hamburgerbröd, drack vin. Har inte haft så ont i buken på evigheter. Nolltolerans mot vetemjöl ett tag framåt nu.

Åå, nu börjar man smida nya planer för piercingar, men är lite osäker. Tåler dock en extra fundering.



Åt nöthamburgare utan bröd igår - jättegott utan, man är ju lite dum som inte fattar att det är gott utan det där dumma brödet. På med massor av lök, tomat, sallad, dressing o ta da - LCHF ;-) På kvällen blev det lite grillad kyckling, smarrigt värre. Blev rester av den idag också när jag kom hem från jobbet. Nu blir det chili con carne.

Ciao!
RSS 2.0