Folk köper skinnjackor...

... och jag kör på lackat från Marni for H&M! Übercool jacka, och nej, den var på rea + 10% + 50 kr rabatt så det blev ganska billigt! Min nya lover i vår och sommar ;-)







Fick hem en hudfärgad BH, vet inte hur länge jag behövt en sådan. 65H fick det bli, eftersom kuporna är mindre på Wonderbra's. Den är liiite liten men om jag går ner mer i vikt så kommer brösten minska igen. Bäst att köra på lite trångt tills dess!




LCHF:
Åt fil med bär och nötter till frukost. Måste börja variera mig. Lite äggwraps kanske? Sedan blev det två stekta bratwurstkorvar med sambal oelekdipp (sambal+creme fraiche). Ikväll gjorde jag Pepparrotslax med räkor och tomater ovanpå. Så gott! Vi tog var sin bit lax... och blev extremt mätta. Hade blomkål- och broccolimos till (och en massa smör och lite salt i för då blir det mams!). Perfekt mix.




Haha ser ni min fula lilla metalltupp? Han var dyr! Så han blir kvar på bordet fastän påsken är slut!



Och i förmiddags passade jag på att skapa lite LCHF-fika. Kan vara bra att ha med sig till kalas när man vet att det kommer serveras fika (för vem vill sitta och titta på... det är jobbigt och folk som sitter och fikar tycker det är trist). Sambon ska på bian ikväll och då passar jag på att göra lite biscotti också med apelsin och citron. Man kan göra i saffran men jag tycker det är för juligt. Behöver lite vårfräsch fika.

Anyhow. Gjorde en egen liten mix av de så kallade arraksbollarna, utifrån ett Rombollsrecept av Åse. Gillar inte rom direkt så satsade på arraksarom istället. Håller tummarna för att där inte är hemskt mycket socker i. Det blir 0,5 tsk per sats. Jag hade dessutom i 0,5 dl hasselnötsmjöl, 1 dl stevia strö (naturligt sötningsmedel så inget konstgjort) och så rullade jag bollarna i kokos efter att ha doppat dem i chokladen. Man kan ha 70% choklad om man tycker 86:aren är bitter, men det är 19 kolisar/100 g i den högre procenten. 32 kolisar i den andra. Your choice. Liesel var och hälsade på och fick smaka en - och hon tyckte den var ganska god. Så det är ju bra?!




Ha en skön fredagskväll alla gottegrisar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0